Partnerimle 3. Kez ilişkiye girdik ancak anal seks çok yapmadık istemedigim için. İlkinde kanamam çok az oldu. Son sevişmede kanamam bidaha oldu. Bunun üzerine doktora gitmemi normal olmadığını sordu. Halbuki ona kizlik zarı ile alakalı olabileceğini söylemiştim. Bunun uzerine doktora randevu aldım. Doktor ilk sevişmede zar tahrip olmuş olabilir ancak son sevişmede yirtildigini söyledi. Bunların normal olduğunu söyledi. Şimdi bunu partnerime açıklamama rağmen kabullenemiyor. Kendimi çok aşağılams hissetm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın yol ver sunab
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Partnerine deki penisin küçük olduğu için zara zarar vericek kadar ilerleyememişsin de çık işin içinden oda kendi cahilliğinde boğulsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBence onu kompleks yapti. Kendisi ilk birlikteligimizde sorun yaşamıştı. Yarım kaldı. Anlayışlı oldum tekrar görüştüm. Ancak bana karşı anlayışı yoktu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora da gerek yok. Sen zaten ne olduğunu anlayacak kadar bilgili ve bilinçlisin. Zır cahille seks yaparsan kırılır üzülürsün.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn çok bana inanmıyor oluşuna üzüldüm. Rapora rağmen inanmayisina
- +1 yıl
İnanmıyorsa güvenmiyordur. Güvenmiyorsa ayrılman gerek
Soran+1 yılAyrildim
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Anlatmaya ugrasma cahilim tekymis belki de senin zar esnekti ilk basta kan gelmedi olabilir yani bunlari bi düşünmek lazim. Illa yapacaksan da seni anlayan biriyle yap ve byle gereksiz islerle ugrastirmayan olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de 2. Yapışımda kanama oldu. Partnerin sana inanmıyorsa kendi bilir mal mal triplere girmesin bu gayet doğal bir şey
14 Yorumla
Soran+1 yılBide övünüyor ben bakir bi kızlarla birlikte oldum sen bakir değildin diyor
- +1 yıl
embesile bak
Cevap sahibi+1 yılAy gerçekten malmış ya keşke ona vermeseydin bence ayrıl uğraşma böyle aşağılık kompleksilerle
+1 yılAbla problem tam olarak ne ilkinde yırtamadığı için üzülmüş mü arkadaş ben anlamadım
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle anladim
- +1 yıl
Geçmiş olsun canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence seninle ilişkiye girdi hevesini aldı sonra da bahane uydurdu. Ne güzel anal da teklif etmişsin ne s*lak insanmış o.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi de suçlayıcı konuşmasına gerek varmıydı. Yok hastalıklı olabilirsin, bakir degilsin flan
Cevap sahibi+1 yılOha saçmalamış resmen. Many*k galiba. Bakir olmasaydın da afedersin ama s*kmeseymiş ne ml adamlar var ya
+1 yılsenlik ne var ki o becerememiş ilkinde tam
13 Yorumla
Soran+1 yılBide bakir olmadığımı iddia ediyor anlarmış. Bekaretini bozdugum kız öldü diyor
Soran+1 yılOldu diyor
- +1 yıl
cinsellikten bi b. k anladığı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal yaptın mı o kısmı niye belirttin onu anlamadım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver ya anlaşıp konuşamadığı. Kişiyle seks de zevk vermez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Kanama 2 hafta boyunca az az gelebilir bu gayet normal bir durum kişiden kişiye değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin bırak ya aptalı
00 Yorumla
+1 yılNiye anlatıyorsun başka adam mı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrıl böyle birisinden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSiz sacmalıyorsunuz hep
00 Yorumla
+1 yılBöyle em. besilleri nerede buluyorsunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin bence çok kafası karışmış biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSNa inanmayan biriyle birlikte olma
03 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılNerden birde yaş kaç
Niye kabul etmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİlkinde beceremediği için herhalde
+1 yılNasıl yani anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk cinsel iliskim olduğunu söyledim. Kanamanın sebebi olarak. Daha önce sevismistik ozaman kan akardi diyo. Yani başka biriyle daha önceden münasebetim olmuş.
- +1 yıl
Ne alaka canım mı bu ilk ilişkide kanama olmuyor tamamen mi girdi
- +1 yıl
İlla ilk ilişkide olmuyor yani
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlayıslı olmak gerk
00 Yorumla
+1 yılEdebilir normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım