Tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu kadınların neredeyse hepsinin seçme şansı olsa büyük ve kalın penis tercih edeceğini fark ettim.
İlişkisi olan evli kadınlar bu konuda daha çoğunlukta.
Tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu kadınların neredeyse hepsinin seçme şansı olsa büyük ve kalın penis tercih edeceğini fark ettim.
İlişkisi olan evli kadınlar bu konuda daha çoğunlukta.
Büyük penis isteme , tercih etme cinsel hayal dünyasında kişiyi cinsel doyuma taşıyacak düşünceleri ve hissetikleri cinsel uyarımları hypotalamusta değerlendirmesine bağlıdır. Eğer cinsel doyum duyguları ilişki esnasında erotik konuşmalarsa onu ister, cinsel uyarımlar genital organın, klitorisin uyarılması ise onun yapılmasını ister, penisin setleşip vaginayı doldurmasına ve vaginal uyarıma penisin büyüklüğüne bağlı ise istekler bu istikamette ise uyarımların yapılması şahsı cinsel doyuma taşır. Görsellik ve beklentiler, bütün bunlar da karşılıklı anlayışla ne isteniyor neler yapılmalı nasıl davranmalı ki uyum sağlanıp karşılıklı cinsel doyuma ulaşabilsin.
Her ne kadar bu konuda Deseler bile boyu önemli değil işlevi önemli tamam buna katılıyorum Tabii ki işlev çok önemli ama hiç kimse kusura bakmasın da küçük bir penisin işlevi de hani çok fazla bir verim elde etmez diye düşünmek istiyorum kendimce Tabii belki bilimsel başka bir açıklaması vardır ama büyüklüğü demek kalınlığı da hani çok önemli diye düşünüyorum
seksin zevkini tam olarak alamayan ruhunda değil anlık yaşayan büyük ister ya da güzel kadın ister kız erkek farketmez bu tipler böyledir. görsellik tek çıkar yoldur. ruhunda hissederek yaşayanlar ise görsellikten önce aradıkları başka şeyler olur. kişiye göre değişir anlayacağın.
Ama penis boyutunu görsellik diyip geçemeyiz ki
Malum kalın olursa daha çok doldurup g noktasını daha çok uyarır.
Ben pek seks bilmediklerini düşünüyorum. Vajinanın boyutuna göre kalın istenebilir ama uzun penis acı verir yani saçma genel olarak her şeyin azı ya da çoğu zarardır. Küçük de değil büyükte bence.
Nasıl olmalı sence?
Yorumlamak ister misin?
Yazmışım okuman yok mu
Cevap
2Cevap
Hiçbir kadın kapının önünde Lamborghini dururken gidip de tofaşa binmek istemez
Sen siyah mı yoksa pembe lamborghini mi seversin
Hepsi öyle olsun ister ama ortalama boydaki ve kalınlıktaki penisin hakkını bile zor verirler bazen.
Sonra da Türk erkeklerinin 13cm diye genelleme yaparlar
Fb şakasına hissetmedim diye takılmıştı. Rövanş maçında sen misin hissetmeyen diyip daldım 😅😅😅😅
Çünkü türkiye ortalaması küçük. Evliler de eşlerine bakıl büyük olsun istiyor.
Senin tercihin nasıl olurdu
Ben hayattaki tüm şansımı burada kullanmışım. Estetik büyük ve kalın.
Senin tercihin nasıl olurdu
Ben hayattaki tüm şansımı burada kullanmışım. Estetik yani şekli çok düzgün büyük ve kalın.
Lezbiyenim
Büyük tabii ki tercih sebebi
22 cm aşağısı küçüktür
Knk o dediğin turkiyede zor bulunur
Değişir
Büyüklüğü çok önemli değil
Neye göre değişir ve sana göre önem sırası nasıldır
Evett