Cinsel Yaşam Sert seks seven bir erkek, kadınları korkutur mu? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sert seks seven partner soft seks seven partneri korkutur mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sert seks seven bir erkek, kadınları korkutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Softcu değilim ama olsaydım korkuturdu başıma ne gelcek diye 2 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gece Sert seven kadın sabah dur çok acıyor diyebiliyor... En güzeli soft başlayıp finiş çizgisine doğru hard ile bitirmek... 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorunda bile Subliminal mesaj var. "kadınları korkutur mu?" demişsin. Çoğul cümleler, çoğul ilişkiler hevesi! Erkek olduğum halde ben bile korktum! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sert sevdiğimi anladığında çok geç olur. Zaten genelde de ilk seferi yapar bir daha da görüşmem o yüzden korkmuş korkmamış umursamam, vurup geçerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sert taraftarıyım 5 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Sert seks bana göre cinsel ilişkinin en güzel meyvesidir.. Yorumla
furkanimya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Sert seviyon mu diye sorucaksin seviyorsa tamamdır sevmiyorsa uzak durucaksin 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Hayır zamanla alışır kız arkadaşımla da öyleydik doyumsuzun teki oldu 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadinlar sert seksten hoslanir 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geceyi atlatması için 3 yıl dinlenmesi lazım 😜 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Softcu değilim ama olsaydım korkuturdu başıma ne gelcek diye
Gece Sert seven kadın sabah dur çok acıyor diyebiliyor... En güzeli soft başlayıp finiş çizgisine doğru hard ile bitirmek...
Sorunda bile Subliminal mesaj var. "kadınları korkutur mu?" demişsin. Çoğul cümleler, çoğul ilişkiler hevesi! Erkek olduğum halde ben bile korktum!
Sert sevdiğimi anladığında çok geç olur. Zaten genelde de ilk seferi yapar bir daha da görüşmem o yüzden korkmuş korkmamış umursamam, vurup geçerim.
Sert taraftarıyım
Sert seks bana göre cinsel ilişkinin en güzel meyvesidir..
Sert seviyon mu diye sorucaksin seviyorsa tamamdır sevmiyorsa uzak durucaksin
Hayır zamanla alışır kız arkadaşımla da öyleydik doyumsuzun teki oldu
Kadinlar sert seksten hoslanir
Tabiki korkuyorlar aq
Geceyi atlatması için 3 yıl dinlenmesi lazım 😜
Hayir
Yok hayır