Cinsel Yaşam Burçların cinsel ilişki süreleri nelermiş neler? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aboooo nayır nolamaz inanamıyorum 😳😳😳🤭 Burçların cinsel ilişki süreleri nelermiş neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akrep burcuyum ama 12 saate de ne kalp dayanır ne de bel dayanır. :> 1 2 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Günün yarısı demekki Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl 30-40 dk çok iyi sürelerdir. Kendimizi kandırmayalım :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yengeç 10 dakika çıktı. ama hiç yaşamadım 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl @pandaaaaxxxx KSDBSDJKBSD GULMEKTEN YAZAMIYORUM. Sizinki dogru mu beyfendi🤣🤣🤣 2 5 Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Sjwiwnssisnsissj görmek lazım felan mı diyeyim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @pandaaaaxxxx sdjnfvkjfsdbvkj gorduk falan mi diyeyim Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Hahahaahah şşşş çaktırma Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @pandaaaaxxxx KJLBDFVKFDBKVFB ohm neyse kactim Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Kaç kaç dksosmxosskd Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Balık yanlış kim hazırladıysa gece 23 ten sabah 04 e kadar günde 5 saat , sabah 35 dk gece 2 saat inanmayın üsttekiler abesti iştikal 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Boğa doğru bak. Ölümüne girbaclarim aralıksız 48 saat 😜 @Üyeekim 🤪 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. akrebi az yazmışlar. süreyi tutan 3. sıradakiydi herhalde. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. 48 saat, yok canım ne doyumsuzu saçmalama 4 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yalan len benim burcum yay mesela 😂😂 1 2 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Benimde yay mesala ama doğru Yorumla zirkonn +1 yıl 62 saat imkansız 😂😂 ziraa ilişkiye girip boşaldıktan sonra en fazla dinlenerek 2 bilemedin 3 posta daha atılır sonrası biter Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 903 cevap paylaştı. Lan 10 dk ne yaa öfff 😒 1 0 Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Akrepleri nasıl geçerim 😂😂😂😂 2 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Akrep fena heee bak Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Kendini bilen bilir ☺️ 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yengecim alakasız bu denemek isteğini beklerim 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalannn Terazinin minumumu anca 17 dakika olur 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. At yalanı seveyim inanmayanı 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 48 saat:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Akrep burcuyum ama 12 saate de ne kalp dayanır ne de bel dayanır. :>
Günün yarısı demekki
30-40 dk çok iyi sürelerdir. Kendimizi kandırmayalım :)
Yengeç 10 dakika çıktı. ama hiç yaşamadım
@pandaaaaxxxx KSDBSDJKBSD GULMEKTEN YAZAMIYORUM. Sizinki dogru mu beyfendi🤣🤣🤣
Sjwiwnssisnsissj görmek lazım felan mı diyeyim
@pandaaaaxxxx sdjnfvkjfsdbvkj gorduk falan mi diyeyim
Hahahaahah şşşş çaktırma
@pandaaaaxxxx KJLBDFVKFDBKVFB ohm neyse kactim
Kaç kaç dksosmxosskd
Balık yanlış kim hazırladıysa gece 23 ten sabah 04 e kadar günde 5 saat , sabah 35 dk gece 2 saat inanmayın üsttekiler abesti iştikal
Boğa doğru bak. Ölümüne girbaclarim aralıksız 48 saat 😜 @Üyeekim 🤪
akrebi az yazmışlar. süreyi tutan 3. sıradakiydi herhalde.
48 saat, yok canım ne doyumsuzu saçmalama
yalan len benim burcum yay mesela 😂😂
Benimde yay mesala ama doğru
62 saat imkansız 😂😂 ziraa ilişkiye girip boşaldıktan sonra en fazla dinlenerek 2 bilemedin 3 posta daha atılır sonrası biter
Koç 9 saat mi bilmem ama kimseden aşşa kalmazdım bdnsnd
Lan 10 dk ne yaa öfff 😒
Akrepleri nasıl geçerim 😂😂😂😂
Akrep fena heee bak
3 saatmiş
Kendini bilen bilir ☺️
Yengecim alakasız bu denemek isteğini beklerim
62 saatmiş oha ölürüm ben 🤣
Yalannn Terazinin minumumu anca 17 dakika olur
At yalanı seveyim inanmayanı
Yarım saat desen normal
Korkutucu göstermişler 😀