Cinsel sorunlarım var. Kısa sürede çözemezsem karımı kaybedeceğim. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Yeni evlendim. Ben 26, karım 22 yaşında. Cinsel sorunlarım var. Tam sertleşemiyorum. Sertleşince de birkaç saniyeye boşalıyorum.

Evlenmeden önce hiç cinsel deneyimim olmadı. Hep mastürbasyon yaptım. Ondan ola bilir diye düşünüyorum.

Ama karım daha önce her türlü cinsellin yaşamış. Bana anlattı, bilerek evlemdim yani. Bazen sinirlenip eskiden yattığı erkeklerle kıyaslıyor beni. O böyle yapardı, şu şöyle yapardı diyor. Falanca erkek arkadan yapardı, sen bi önden yapamadım Felan diyor. Sorun bende olduğu için Sinirlenemiyorum da.

Ya ayrılalım, ya da başkasıyla yatmama izin ver, İstersem gizli gizli yaparım, seni aldatmak istemiyorum diyor.

Benim durumun çözümü var mı acaba? Yoksa vazgeçeyim mi her şeyden?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir şeyi eklemeyi unutmuşum. Doktora görünmem gerektiğini biliyorum elbette. Ama doktor "çözümü yok" der, ya da tedaviler işe yaramaz diye korkuyorum. Aslında Burada sizinle paylaşmamın esas nedeni çözümü olup olmadığını bilerek hareket etmek istemem. Ve ya çözümü yoksa naparım bilmiyorum
Cinsel sorunlarım var. Kısa sürede çözemezsem karımı kaybedeceğim. Ne yapmalıyım?