yani birseyler yasandiktan sonra, bu sizin icin ne ifade eder? birbirimize asik olduk ve boyle birsey paylasmak istedik gibi mi veya bazi hanzolarin dusundugu gibi o kisi sizin icin basitlesir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Basitleşmez. En ufak bir etkisi olmaz. Seks yapmanın kadını değersizleştirdiğini düşünen erkeklerle sevgililik ilişkisine girmeyin.
cok dogru
Seviştikten sonra kadından soğuyan erkekler bu model erkekler zaten.
Evli değilken seks yapınca nedense bazı erkekler güvenlerini kaybedip "lan bu benimle yattıysa başkasıyla da yatabilir, aldatabilir" gibi bir kaygıya kapılıyorlar, sanki evli olunca aldatılma olasılığı ortadan kalıyormuş gibi.
*ortadan kalkıyormuş gibi
Bu arada, sevgiliyken seks yapan insanların birbirleriyle evlenmelerinin gerekli, zorunlu olduğunu da düşünmüyorum. Gün gelir, başka nedenlerle ayrılmaktan başka çare kalmaz, anlaşmazlık olur, sorunlar olur, vs. Evlenme beklentisi içine girecekseniz, erkeği (kadını) evlenmeye zorlayacaksanız da seks yapmayın.
aynen oyle cok dogru ve mantikli konustugunuzu dusunuyorum. sizinle ayni fikirdeyim. sonucta bu bi paylasim.
Bu yüzden kadını basit görecek erkek, kendinin de basit olduğunu kabul etmiş olur. Kadın yaptı da, tek başına mı yaptı?
hayır neden öyle olsun ama hemcinslerimin çoğu böyleler dikkat edin sizi kullanıp paçavra gibi atıyorlar
evet maalesef pislik insan cok
Basit görmek saçma knk çünkü aynı şeyi bende yaşamış oluyorum bende basit biriyim o halde genel olarak bakılırsa olaya
cok mantikli zbjekskz
Bakış açını değiştirirsen daha doğru çerçeveden bakabilirsin olaya benden tavsiye
aynen sanirim problem bu, bunu yine sizden duymak bana iyi geldi sagolun
Basit düşünen hanzolar ektiğini biçer... Yaşattığı başına gelir...
nasil yani
Neden basitleşsin ilişki olgunlaşır
cogu insandan sevgilinle birlikte olduysan muhtemelen seninle evlenmicektir gibi yorumlar aldimda, banada sacma geldi
Öyle bir şey yokta eski kız arkadaşım kendisi evlenmek istemiyordu
neden sebebi neydi
Anlaşamıyoduk, artık tahammül edemiyodum
hayirlisi olmus ya
Ben işimi gördükten sonra pek ikinci kez görüşmem.
Basit olmaz o an böyle bir şey yaşadık güzeldi derim. Sen oldun mu hiç
İçimden nw çıkacak bilemezsin her erkek aynı düşünmez ama aşağı yukarı aynı tavırla yaklaşır
Hayır ben karşındakine saygı ve kıymet veririm
Genelde ilkse basitleşmez
kimin ilki
Onun ilki ben
Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum
Çoğu öyle işte yapmayın sizde
Degerlenir
yoo hoşuma gider
Kim kime dum duma
Aynen öyle
hangisi
Basit görürler çünkü evlilikte farklı bir şey yaşanmayacak artık niye evlenip. sorumluluk alsın ki erkek zaten herşeyi yapıyorsun
kadinda evlilikte baska birsey yasamayacak sonucta
Ama kadın güvenceye alınıyor resmiyette. d bence evlenmeden cinsellik yaşayan kadınlar harbiden saftır yani
nasil guvenceye aliniyor ki, sonucta artik kadinlarda kendi ayaklari ustunde calisiyorlar kendilerinin guvenceleri oluyor
Ya mehir denen bir şey var ve erkek bosaninca sana maaş veriyor sürekli ayrıca bakire olmayan kızı başka erkekler kolay kolay istemez
kendileri sanki bakir mi, bence bi insan kendisi bakir veya bakire degilse baska insaninda olup olmamasi hakkinda bi istegi olamaz
Öyle tabi ama erkekler bakire istiyor direkt olarak
kendileri degilse istemesinler, peki kiz hic daha once birsey yasamamissa ve o erkek onun ilkiyse bu durum nasil oliyo sence
Erkek için iyi tabi ama erkekler bir çok kızın ilki oluyor zaten hfjd