Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bence kayıp. bu hep ilerde daha iyisi cıkar düşüncesinden oluyor. hayat böyledir. harekete gecmek cesaret ister konfor alanını terketmek. yok beni terkederse yok beni kameraya alırsa yok santaj yaparsa bu gibi şeylerle cok fazla insan cekiniyor. oysaki yüzde 1 oran ama yüzde 90 ı ürkütmeye yetiyor. bi şey olcagı varsa olur. bedenler yaslanır. yapsaydın sımdı bence niye yaptım ya dermiydin bence hayır. merakın gecti cünkü. yoksa icinde kalcaktı derdin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kendi değerini düşündüğünden yüksek görüp sonra da çok yüksek değerli erkekler aradın durdun. Sana uygun erkekleri görmezden geldin. Çok yüksek değerli erkekler de seni istemedi.
Şimdi de yaşın da geçti cinsel pazar değerin daha da azaldı. standartlarını düşürsen bile senin yaşıtın erkekler daha genç kadınları tercih edecektir.
Türk kadınlarının en büyük problemi kendilerini gözlerinde çok büyütmeleri. Sonuç hüsran..
04 Yorumla
Soran+1 yılBana 20 li yaşlarindaki erkekler aşık oluyor. Hem nereden biliyorsun yüksek erkekler istemedi falan ilginçsiniz.
Cevap sahibi+1 yılTamam yüksek değerli erkeklerle cinsel ilişki yaşamış olabilirsin ama günün sonunda nikah masasına oturtamamışsın onu diyorum. Yoksa sevişmeli yüksek değer erkeğe tabiki ulaşabilirsin ama başarı bu değil
Cevap sahibi+1 yıl20 li yaşlardaki erkekler bana aşık oluyor vs diyorsun ya bi tarafımla gülüyorum. Siz nasıl zengin erkeğe aşıkmış gibi rol yapıyorsanız erkekler de kadınlarla yatabilmek için aşıkmış rolü yapıyor. Bunlar çok yaygın durumlar
Soran+1 yılNe sevişmesi kardeşim ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılHayır, kayıp değil. En büyük kayıp geçici şeyler için üzülüp, kahır çekmektir. Bu duruma düşmenin sebebi bile vardır, anlayabilene. Sen tek gerçekten uzaklaşmışsın ve onu bulmak adına gelip geçici şeylere tutunmuşsun. Madde halindeki şeyler için üzülme.
22 Yorumla
Soran+1 yılDuygulandırdın, teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim. Bedenini yaratanın da kusursuz planları vardır.
+1 yılO kadar değerlisin ki ilkin eşinle olcak umarım değerini bilir
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
İyi dayanmışsın bu arada😅
+1 yılHiçbişey için geç kalınmış deildir karşımıza elbette yanlış kişiler çıkıcak maksat bu kişilerden insanları çözebiliyomuyuz
Evlilik olsun die bi yola çıkılmaz
Mesele olan
Doğru zaman ve doğru kişi10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama büyük kayıp... İnsan kendini neden bu zevkten mahrum bırakır ki? Evlenmeden olmaz düşüncesini hiç anlayamayacağım sanırım.
10 Yorumla Otuzlu yaşlar henüz o kadar da geç kalınmış sayılmaz aslında, ama cinsel ilişkinin bu kadar gecikmesi bedene eziyet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılCinsellik bir kayıp değildir bunun üzerine yaşatanlar boşuna dünya yaşıyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Bazen geriden gelmek daha iyi bir başlangıç için zemin hazırlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiye göre değişir çünkü yaşananların husranida mevcut
00 Yorumla Bence kayıp ya şu an yalnızım vakit kaybı kimseyle yapmıyorum bayağıdır
00 Yorumla
+1 yılEn büyük kayıp zaman yaşamadığın şeylerin hepsi pişmanlık
00 Yorumlakişiye göre değişir ama bu hayatta pişman olma yapmak istediklerini yap her zaman
00 Yorumla
+1 yılOtuzun içinde derken yaşın tam olarak kaç? Onca yıl cinsel isteğini ne bileyim nasıl karşı koydun peki? Hiç mi bastırmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence butuk kayip insan artik birseylerin tadina bakmak istiyor ve biz daha birsey yasamadik insanlar yillarca evli biz haala bekariz ve bu gidisle yanlis yola duamekten korkuyorum artik duzenli bir hayatim olsun istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHep boyle oluuor zaten sonradan insanin akli basina geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sende aynı yakınmışsın bana
+1 yılSayılır
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ilişki yaşadın mı hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Karşına iyi biri çıkarsa, kayıp olmaz senin için. Ama p*icin tekiyle evlenirsen aşırı büyük kayıp olur
+1 yılHayır ortadan kalma ihtimalin yuksekti
00 YorumlaSeni bilmem ama ben yanlışımı biliyorum
00 YorumlaOha 30 yaşına kadar bu zevk alınmaz mı be
00 Yorumla
+1 yılEvet büyük kayıp
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil en seksi halindesin
00 Yorumla Onuda sen düşün artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pişmanlığın kimseye faydası yok. Önüne bak
10 YorumlaBüyük kazanç
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnca kişiyi reddettim evlenmedim. Yaş kaç?
034 Yorumla
Soran+1 yılOtuzun içindeyim
Cevap sahibi+1 yılS T misin?
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılİsmin soyisminin baş harfleri :) Ama olsaydın anlardın. Demek ki değilsin.
Soran+1 yılİsmimin baş harfi S ama soyadım T değil. Hem sitede soyadımı kimse bilmez.
Cevap sahibi+1 yılTamam yine de yaklaşmışım :P
Cevap sahibi+1 yılBak bildiysem saklama. Çünkü sitedeki verilerden yola çıkmadım tahmin ederken.
Soran+1 yılSen kimi arıyorsun:) Soyadım T ile başlamıyor. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum bu siteden hem.
Cevap sahibi+1 yılTamam benim gerçek hayatta uzun suredir gormediğim, belki bu sitede karşılaşırım dediğim birisi var. Sana benziyor anlattığın kadarıyla. Belki osundur diye sormuştum.
Soran+1 yılSenin isminn baş harfi nedir
Cevap sahibi+1 yılSoyadın T ile başlamıyorsa önemi yok be:)
Soran+1 yılOlsun söyle bakalım, soyadından o kadar eminsin yani?
Cevap sahibi+1 yılEmin olacak bir durum yok, benim bahsettiğim kişi gerçek hayattan birisi ve soyadı T ile başlıyor, bunu kesin olarak biliyorum. Senin soyadın T ile başlamıyorsa uzak dursak daha iyi gibi.
Aslında ben gereksiz merak uyandırmadan insanca tanışmak isterdim ama kimsenin kimseye güvenmediği bir zamanda bu süreç sancılı olacak gibi geliyor. O yüzden soyadın T ile başlamıyorsa iki tarafı da zorlamaya gerek yok sanki.
Cevap sahibi+1 yılSen de bir yorum yaparsın diye umuyordum. Neyse, herhangi bir yanlış anlaşılma oluşmaması için tekrar hatırlatayım, ben o kişiyi uzun yıllardır görmüyorum. Beni halihazırda etrafında olan birisi zannetmemen için söyledim, çünkü daha önce başıma böyle bir şey gelmişti ve üzücü bir şekilde sonuçlanmıştı.
Soran+1 yılBen unuttum bile bu yazışmayı🙂
Cevap sahibi+1 yılSoyadın T değil di mi:D
Cevap sahibi+1 yılÇünkü başharflerini doğru bilmişsem ve sen bunu unutabiliyorsan sağlam kaygısızlık derim.
Soran+1 yılBu sitede kimse benim soyadımı bilmez. O yüzden uzatmadım zaten
Cevap sahibi+1 yılYa ben bu sitede yazdıklarından yola çıkmıyorum dedim ya.
Soran+1 yılSenin yaş grubunda dışarıda kimseyle görüşmedim.
Cevap sahibi+1 yılGörüştüğüm biri değildi ki, yaşıtım olduğu için bildiğim birisi. Bu siteyle bir alakası yok.
Soran+1 yılBen yaşıtim olan sizin gibi biriyle muhabbetim olmadı bu sitede
Cevap sahibi+1 yılTekrar anlatıyorum. Ben bahsettiğim kişiyi bu siteden tanımıyorum, gerçek hayattan tanıyorum. Sizin yazdıklarınızı o kişiye benzettim.
Soran+1 yılTamam ben o kişi değilim.
Cevap sahibi+1 yılİsmin ve soyismin tutuyorsa o kişi olmadığını nereden biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir inancınız kalmamış ya.
Soran+1 yılYahu dedim ya soyadimi kimse bilmez diye
Cevap sahibi+1 yılSen olayı anlamadın ya. Senin bir tanıdığın olsun, Aylin abla. Sen Aylin ablayı sadece gerçek hayattan tanıyorsun ve Aylin ablanın soyadını da biliyorsun, ok? Diyelim Aylin Kuşkonmaz.
Sonra bu sitede birini okuyorsun, diyorsun ki "AAAA Aylin ablaya ne kadar cok benziyor" ve soruyorsun "Sen A K misin" diye.
Ben seni gerçek hayattan birine benzettim ve sordum ST misin diye. Ama benim bildiği ST baya zeki birisi.
Cevap sahibi+1 yılAnlardı yani şimdiye kadar.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki bir kaç cümlenden seni tanıyan biriysem ve sen buna kayıtsız kalabiliyorsan sadece bravo diyorum.
Soran+1 yılBana kayıtsız kalan kaldı zaten bu siteden. Artik hiç kimse umurumda değil.
Cevap sahibi+1 yılDaha adama soyadını soylememişsin, ondan bir şey mi bekliyorsun?
Soran+1 yılHer neyse canı cehenneme
Cevap sahibi+1 yılNeyse, kafa karışıklığına sebebiyet vermek istemem. Ben o konuştuğun kişi değilim. Dışarıdan bildiğim birisine benzettim ve sordum. Ama sen bunu umursamıyorsan, şirazen sağlam kaymış demektir. Kendine iyi bak.
45 se boşa gitmis
10 YorumlaBence evet
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜmitsizliğe kapılma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuruyup gitti tuhh mu diyonn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kendi kendine cevap vermişsin zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aklında kalıyorsa kayıp demek ki knk
00 Yorumla
+1 yılHiç birliktelik yaşamadın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yazabilin mi bana
Soran+1 yılHayır tabi ki
- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç sizin?
bu iş tamamen kısmet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Gec kalmak yok
00 Yorumla
+1 yılHayıt
00 YorumlaKac yaşındasın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen aşırı dindar ve baskicimi sende kapimisin
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem değil ben öyle yetiştirdim kendimi bundan da pişman değilim. Neden herkesi reddettim görüşmedim diye kendimi suçlar oldum.
Cevap sahibi+1 yılDoğuda yaşıyorsun galiba
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılİzmir'de olabilirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bakalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz benziyoruz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar