Ah şu milletteki bilgisizlik. Sana bir doktor olarak gerekli şartları ve dikkate özen göstererek bu hissi az da olsa yaşamak adına içine bişey alabilirsin desem ne dersin
Karşıdaki insana bağlı acele ederse can açısından başka bir şey duymazsın ama dikkat ederse ilk dakika zevkle karışık biraz acı duyarsin zaten sonrasında zevke dönüşür senin de korkup kasmaman lazım
Bazen karın kısmı ya da vajina içi kasiniyor gidiklanir gibi oldu mu sana bilmiyorum ya da bir yerin yara olduğunda üzerine baskı uygularsin ve anlık olarak hoşuna gider onun zevkli hali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben girdim ama ben de bilmiyorum içine almak nasıl bir duygu :D
hahaha
Güzel başta acı verici diyorlar ama iyi hissediyorlar
Kilitoris in oksadigindaki hissin 10 katı diyebilirim
Onu bende merak ediyorum ama girmeyi acaba o an korkumu olur kalp atislarj nasıl olur çok merak ediyorum
Ben içe giren olduğumdan alanı bilemiyeceğim
Girince ne hissettin
O an bam başka bir duygu tüm bedenini tek bşr bölgeden gelen sıcaklık sarıyor
Bu hissi yasatmak isterdim sana sende icine girme hissini yasatirsin bana
Buradakiler sana versin o zevki
Sende verebilirsin az kişinin altına yatmadın
Ahaha :) kavga
Haydaaaa
Senin gibi ergen değiliz sonuçta bence git sen kendinle oynamaya devam et bir köşede
Sen biraz ağır konuştun ama ablaa yaaa :)
@İnatçıbirkoç sizlerde maç mı izliyorsunuz burada
Senin gibi her erkeğin altına yatmaktansa dediğin daha mantıklı ☺️
Namusumun bekçisi misin ne kadar seni ilgilendirir soruyu Soran sensin bence git pipinle oyna sen
Ahahah bence eşiyle olmuştur ilgilendirmez ama :)
@İnatçıbirkoç Sen de çok meraklı çıktın bence git sen de yeni tecrübe edin arkanı vermekten başla
Yeter la dövüşmeyin bildirim gelip duruyor
@yazma31 🤣🤣🤣🤣
Sen çözülsün yaa cevaplara bak
Ah şu milletteki bilgisizlik. Sana bir doktor olarak gerekli şartları ve dikkate özen göstererek bu hissi az da olsa yaşamak adına içine bişey alabilirsin desem ne dersin
Garip shjska kimse anlatamaz onu bence
O an ne hissettiğini tarif edebilirsin bence
Karşıdaki insana bağlı acele ederse can açısından başka bir şey duymazsın ama dikkat ederse ilk dakika zevkle karışık biraz acı duyarsin zaten sonrasında zevke dönüşür senin de korkup kasmaman lazım
İstediğim cevap bu değil girince ne hissediyorsun nasıl bir zevk
Bazen karın kısmı ya da vajina içi kasiniyor gidiklanir gibi oldu mu sana bilmiyorum ya da bir yerin yara olduğunda üzerine baskı uygularsin ve anlık olarak hoşuna gider onun zevkli hali
Mesela şey çisimi tutunca zevk alıyorum bazen içim dolunca da aynı zevki verir mi doluluk hissi yani
Çok efsane bir şey :-)
Annene sorsana iyi bilir
Bende hiç girmedim napıcaz 😂
Bende titreşimle az hissettim
Sabah sabah nerden aklınıza geliyor
İstiyoruz:)
Çok mu istiyorsun
o kolay ya halledilir
Girme boş ver
Dene ve gör
Mükemmel diyor
anlatılmaz yaşanır sen bi dene istersen