Yaşaman lazım demeyin çünkü daha evli değilim. Evlilikten önce olmuyor.. Ailem izin vermiyor. Ama nasıl Bi his? Çok merak ediyorum. Tarif edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaşaman lazım demek bize düşmez. Kendi adıma konuşayım bana düşmez. Ailem izin vermiyor demen ise o da saçma. Hiç bir aile git yap demez ki. His ise şöyle anlaşılabilir mastürbasyon yaparken aldığın zevk gibi düşün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıplak duvara yaslan iki parmağına prezervatif tak bir ayağın yatağın kenarında ve bacakların açık olsun kafanı duvara yasla gözlerini kapa kondomlu parmakların vajina dudaklarına değdiğinde sana oral yapan yalayan dil olduğunu düşünerek tadını çıkar bilmem yaparmısın ama çok ıslandığında boşalırken o parmakları farklı yerlerinde de kullanmayı ister seversin sanki ve ne zaman boşalacak olursan elini vajinandan çekerek memelerini aşağıdan yukarıya doğru avuçlayarak sıkıp bir kaç kez ara vererek hazzı artır ve en doğru zaman dediğinde hiç elini çekmeden devam et o boşalmayı orgazmı tutkuyla yaşa dizlerinden zevk suyunun akışını izlerip elinde yapayan dil gibi oyna
bunun sana vereceği zevkin kat kat kat fazlasını düşün ve en mükemmelide o elinin yerinde önünde diz çökmüş yalayan bir dilin olması00 Yorumla
Yaş daha genç benim ama ben de evliliğe sakliyorum lakin çok gönlüm yok iki olaya kanarim. Doğru insanla yapılırsa zevk üstüne beyne bile yararliymis tabi evlenilecek kız kaldıysa yaşarız yoksa sırf bu işi yapan arkadaş yaparız artik
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Burdan nasıl yazabilirim ki. Açık seçik burdan yazarsam sorun da görüşüm de kaldırılabilir. Ama dünyanın en zevkli ve en hüzel duygusunu taşıyorsun. Biraz uçuk, biraz kasılma ve biraz da titrek. Ama sıcacık ve enfes. 😻😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBende hiç girmedim ama dünyanın en güzel hislerinden aşktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla çok zor bu devirde birine güvenmek iyi dayanmışsın tebrik ediyorum. Güvenme de imzayı atana kadar bende bakir bir erkeğim. Ara sıra aklımdan geçiyor ama yine evlendiğim kişi artık gelecekte kim olursa ben senin helalinim, senden önce yediğim hiç bir b*k yok demek en güzeli içi öylesine rahat olacak ki, ömrü boyunca asla beni kontrol etme aldatma sorgusu gibi şeylere hiç bir şekilde gereksinim duymayacak. Bunun gururu ile yaşarım helalinden versin karşına çıkan adam kim olursa sen ona bir veli nimetsin. Oda sana bir nimet.
Hayırlısı ile karşılaşmanı nasip etsin karşına biri
Bu devirde bakir olmayan erkekte,
Bakire olmayan kızda çok.
Alışan evlenince de aldatır. O yüzden bu b*ku öncesinde hiç yapmamış olmak daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel konuştunuz ne güzel yazdınız. Gece gece duygulandım... Iyi ki sizin gibileri var. Sırf 30 yaşıma yaklaşıyorum diye bazı yorumlar çok kırıcı. Bende evleneceğim kişiyi beklicem.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. çokta geç kalma varsa talip gönlünün düştüğü başının hoş olduğu kaçırma evlen yaş kemale ermiş 30 u aşma arada bir nefsini körelt arzuları yok et o zamana kadar. Kendine Mukayyet ol tekinsiz saatler iyi geceler
+1 yılDenizin içinde ki istiridyenin de içindeki elmas nasıl değerli ise işte bu da okadar değerli az olan değerlidir unutma senin gibiler istisna bu yaşa gelipte sırf eşini beklemek... düşünsene sen onu hiç görmeden onun olanı ona saklıyorsun paha biçilmez bişey. muazzam bişey. abartmıyorum, , bilakis az söylüyorum. sakın arzu ve bastıran istekler , bir de adeta insanı fişeklercesine dürten kişiler den uzak dur, bunlar en tehlikelisi
Gerçekten kutlarım tebrikler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikten önce böyle bir şey yapma bencede bu his anlatılmaz yaşanır o yüzden benzer şeyler yapabilirsin mastrubasyon yap mesela hisler birbirine benziyor zar yirtilsin istemiyorsan * bişey sokma ama pilli dış fırçasıyla memelerine veya kloristine masaj yapabilirsin duşta tanzikli suyu * tutabilirsin veya amcigini kendin okşa gece ışığı kapat perdeyi aç öyle yap heyecanlı olsun veya dışarda yap birilerinin görme şüphesi heyecanlandırır ve daha çok zevk verir
20 Yorumlabok gibi asla meraktan bi mallıklar yapma. ilki zaten berbattır hep. sadece erkekler zevk alıo sen cektiğin acıyla kalıyorsun hele karsındaki bencil dağ ayısının tekiyse veya amatörse...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl tarıf edeyım kı ben cok zevk alıyorum kadınlar x9 kat zevk alıyorlar vajınanın yalandıgını memelerının emıldıgını dusun hele o guzel tatlı sulu vajınanın ıcıne bır penıs gırdıgınde alacagın hazzın tarıfı mumkun degıl onuda sana ılıskıye gırmıs bır kadın tarıf edebılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer yaparsan sürekli isteyeceğin bişey. Evliyim ve iyi ki evliliğe saklamışız diyoruz. Çünkü zor yani yaşayan alışıyor
43 Yorumla- +1 yıl
Nasıl zor? Anlamadım
Cevap sahibi+1 yılCanın her istediğinde yapmadan durmak zor. Bu yüzden evlilik şart yani gecikmeden evlenmeli her insan. Düzenli cinsel hayat için bile.
- +1 yıl
bosuna dememısler ztn bı kere tadına bakan bırakamaz ero ın gıbı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde ailemizden izin almıyoruz herhalde zaten böyle birşeyin izni mi olur gizliden gizliden yürütüyoruz işte 😁
35 Yorumla- +1 yıl
Kendini kötü hiss etmiyor musun? Ben aileme sormadan bunu yapsam asla gözlerinin içine bakamam
Cevap sahibi+1 yılAilenle bu konuyu konuşamazsın ki zaten ya ilk zamanlar suçluluk hissediyordum hem aileme hem kendime karşı bazen hala kötü hissederim çok düşünürsem ama sevdiğim adamla yaptım sonuçta ve pişman değilim ilerde nolur bilemem tabi ama yaptığın zaman sürekli istiyosun derler ya evet doğru hele de benim gibi libidosu yüksek biriysen asla doymuyosun zevk alma kısmı bi yana bi de duygusal tarafı var tabi işin o anları paylaşmak sevdiğine dokunmak filan önemli şeyler
- +1 yıl
Senin adına sevindim :) ama ben evleneceğim adamla yapmak istiyorum. Zaten beni gerçekten seviyorsa nikah masasına oturtur ve o geceyi dört gözle bekler
- +1 yıl
anne 2 posta verıp gelıyorum haberın olsun :))
- +1 yıl
Umarım ilerde pişman olmazsın
+1 yılBu bir özel hayattır. İzin alarak değil senin istek ve rızanla gizlilil içinde yaşanır
20 YorumlaYani bu tarif edilebilecek bir şey değil ama kısaca o an tüm vücudunun zevkle titrediğini Füsun
01 Yorumla
+1 yılBoş soru. Git yap ne diyelim. Ailene söylemek zorunda mısın sanki. Biz yapınca ailemize mi anlatıyoruz? Bu kadar sa lak olmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilen kukunun bekçisi mi? Bu beden senin değil mi? daha hiç var olmayan bir adamın esaretine girdin bile. Evlenince kölesi olursun artık. Sonra pişmanlıklar pişmanlıklar.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHis olarak: içine alma hissi. Böyle bir şey.
+1 yılSevene bagimlilik sevmeyene birtsede gitsem hislerinyasitan birnolaydir
00 YorumlaKanka, için titriyor. Elin ol. Süper bir duygu
00 Yorumla
+1 yılTrolsün sen bence 27 ye gelmişsin sorduğun soruya bak
00 YorumlaErkekliğimi iyice hissettiriyor. Şahane bir haz. Hızlandıkça daha da şevkleniyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. köre rengi nasl tarif edelim evlenmeyi bekle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkiyi bilmemde sevişmek beni öyle bi bağımlı yaptıkı kendimi zorr durduruyorumm resmen kafamda dönüyor Allah kahretsınkı
23 Yorumla- +1 yıl
sevgilinlemi yaşıyorsun
- +1 yıl
Umarım ilerde pişman olmazsın
- +1 yıl
eğer güveniyorsan beraber olabilirsin bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncesinde heyecan, ilişki anında zevk ve haz, sonunda ise hir rahatlama
00 Yorumla
+1 yılAilem izin vermiyo ne be
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeksinjz diye her boku yapabiliyorsunuz işte. Ben yapamam ve yapmakta istemem kendimi kötü hissederim
- +1 yıl
Boş yere atar yapma. Sana ysp diye ısrar edende yok yalvaran da. Bu senin kararındır ve saygı duyulur. Ben sadece böyle bişey için izin alınamaz demek istedim. Yapıp yapmamak sana kalmış. Bana burada kendini ıspatla demedim sana az sakin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen nasıl izin vermiyor anlamadım
33 Yorumla- +1 yıl
Seninki veriyor mu? Allah'a şükür benim ailem vermio
Cevap sahibi+1 yılEvet veriyor
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de girmedim merakta etmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi birisi çıksa da evlensen
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke..
+1 yılAnlatılmaz yaşanır desem sjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılılıskıyeg girmek ıcın aıleden ızınmı alınıyor yanı yasaman lazım demeye gerek yok demsısn ama
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
+1 yılbende girmedim girenler çok ama
00 YorumlaHiç bitmesini istemediğin son dilim pasta gibi !
00 YorumlaYa uçtuğunu düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilenle görüştün mü bu konuyu
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır niye ki?
Cevap sahibi+1 yılYani net olarak düşüncelerini biliyor musun diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDenize girdin mi hiç daha önce?
06 Yorumla- +1 yıl
Evet niye?
Cevap sahibi+1 yılSıcak kumlara basarak uzunca bir süre kumsalda yürüyüp sonra direkt buz gibi suya girmek hissini de biliyorsundur o zaman
- +1 yıl
Evet biliyorum yani? :)
Cevap sahibi+1 yılİşte o hissin belki de 10 katı daha rahatlatıcı bir his diyebiliriz bence sekse
- +1 yıl
Ah anladım :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin için de aynı his olur 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hiç cinsel ilişkiye girmedim merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks için ailenden izin mi alıyorsun 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAnlatilmazki
31 Yorumla
+1 yılHiç cinsel ilişkim olmadı
08 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel benimde. Demek ki normalmis.
- +1 yıl
Yaşınız kaç
- +1 yıl
28 olcam niye?
- +1 yıl
Merak ettim ondan sordum. Sizin yaşınızda olan birçok kişi bu yasa kadar duramıyor tebrik ederim sizi helal olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim yani kötü bi şey değil, dimi? Bazen arada kalıyorum ama yapmakta istemiyorum evlenene kadar. Sizde 25siniz galiba, sizde iyi dayanmissiniz
- +1 yıl
Kesinlikle kötü bir şey değil. Evlendiginiz adama saklayın kendinizi. Ben şahsen evleneceğim kadına saklıyorum. Bana da çevremden yoğun baskı var git yap diyen falan hatta ayarlayalar da oldu ben hep geri cevirdim.
- +1 yıl
Sizinle gurur duyorum, gerçekten helal olsun. Kadın yine bi şekilde dayanırda erkekler hiç dayanamaz sanıyordum. Umarım en kısa zamanda evleneceğiniz kızı bulursunuz :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Kısmet diyelim. Umarım sizde en doğru erkeği bulursunuz 😊
+1 yılHarikasın ya lütfen sabret
00 YorumlaGirmeyi çok mu istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılboş ver hic merak edipte heveslenme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yasaman lazim
00 Yorumla
+1 yılNe desem yalan olur
00 Yorumla
+1 yılBurdan tarif edilmez
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır