Çok zor bi durum, Boșalıp rahatlamakta bi ihtiyaç çünkü, Mecbur ya tuvalete gideceksin ya da banyoya orada mastürbasyonunu yapıp boşalıp geleceksin
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Üzerine battaniyeyi çek video izle bi taraftan da memelerinin uçlarını ovala şeyin sulanıp iyice kıvama gelince iki dakka tuvalete gidip akıtırsın sularını şeftalinin 🍑💦
Cevap sahibi
+1 yıl
Elbiseni sıyır yukarı, Aç memelerini, Ovala memelerinin uçlarını, Anca öyle olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet öyle zor olur yaa ama yorganın altinta oyna bende öyle yapıyordum üniversite zamanında.
yurt odasındaki herkesi ikna edip vibratör aldır böylelikle sorun kalmaz 🤭
En güzeli arkadaşlarınla ortaklaşa eve çıkmanız, kendine ait odan olursa daha iyi olabilir
Zor oluyor.. ben öğrenciyken baya zorlanıyordum. Ki biz 2 kişi kalıyorduk odalarda.
Zordur muhtelemen, neticede ortak toplumun olduğu bir yerdesin. Oda arkadaşların vs.
Duş başlığının tazzyik ayarı değiştiyse bil ki bir seyler olmus
Hep merak etmişimdir onunla nasıl yapiliyor
@Serbanu nasıl çözemedin ki onu, basit degil mi
Kendimi tatmin etme ihtiyacı duymuyordum, seks yaparak hallediyordum.
O zorlu dönemi bı ben yaşadım sanıyordum 😀 hafifçe yatağa sürtün
yurtta kalan birisi ile konuştuk biraz zorlandı ama oldu
Sanırım zorluğu az çok tahmin ediyorum da ateş gibi olmanıza sebep oluyor
sessiz olmak zor mu ki gir yorganın altına 😁
fark ediliyor yaptığım ayrıca oda arkadaşlarım geç uyuyorlar :/
Çok zor bi durum, Boșalıp rahatlamakta bi ihtiyaç çünkü, Mecbur ya tuvalete gideceksin ya da banyoya orada mastürbasyonunu yapıp boşalıp geleceksin
Üzerine battaniyeyi çek video izle bi taraftan da memelerinin uçlarını ovala şeyin sulanıp iyice kıvama gelince iki dakka tuvalete gidip akıtırsın sularını şeftalinin 🍑💦
Elbiseni sıyır yukarı, Aç memelerini, Ovala memelerinin uçlarını, Anca öyle olur
Kaç kişisiniz odada
Yurt ta arkadaşlarım var ara ara kacarlardi gezerdik ve sonrası flört lesirdik beeee
Evde olunca daha rahat oluyor
Yo ben zamanında duşa girip yapardım rahattım yani
bayanlar ıcın zordır tabı
Zor olmalı stresli iyi ki evde okumuşum üniyi
Duş veya tuvalette yapsan
yurtta kalırken tek kalıyordum
Cok zor cidden
Yurtta sulh cihanda sulh :)
yurtta sulh cihanda sulh
Yorganaltı
Banyoya git
Ele kuvvet 😋😋