Daha 3 senelik evliyiz trol geçmeyin lütfen gerçek ve ciddi tavsiyeler istiyorum kendisinin fantezi dünyası dar anam babam usulü tak fişi bitir işi tarzında bu bana göre elbette kötü ben yatağı seven biriyim neyse 2 sene iyidi gayet ama 1 yıldır o kadar az ki bir elin parmağını geçmedi seks hayatımız çocuk çok yoruyor bizi enerjimiz kalmıyor o ayrı ama kendisi de bi çaba içerisin de değil sinir bozucu hareketleri var çocuk az önce uyudu mesela 1 de tm anlıyorum oda işe gidiyor sahurdan sonra uyumuyor 6 da evden çıkıyor ama öncesinde de aynı erken uyusa da başka şeyler söylüyor yorgun ve uykusuzum tm bende istekli değilim her vaziyette benim de başım ağrıyor gün oluyor gerçekten isteksiz oluyorum ama çoğunlukla ondan kaynaklı olmuyor mesela 20 gündür ilişki yok adetim de geldi etti sana 1 ay böyle olunca da evlilik kabak tadı veriyor bana dio ki neden agrasifsin neden öfkelisin kafası hiç çalışmıyor beni maddi olarak mutlu zaten edemiyor gezmek tozmak hak getire cinsel hayatta yok eee ne bekliyorsun nasıl mutlu olayım kendimi benden aşağıda olanlarla veya başka vaziyette olanlarla elbette kıyas yapıyorum benim durumum şikayet etmek nankörlük etmek değil olay başka lütfen ciddi tavsiye
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol. Kocan senin avcunun içinde. Sen onu kölen gibi kullanacaksın. Libidosunu yükselt Tahin pekmez, Antep fıstığı ve bal gibi besinleri sofraya ekle. İşden gelir gelmez uyut 1 saat. Sigara alakolu bıraktır. Sonra da egosunu okşa yetersiz hissetmesin ama onun eril enerjisini tahrik et. MESELA Rekor zaman denemesi yaptır bakalım bu sefer ne kadar uzun dayanbilceksin de. Zaman tut maratonlara hazırlar gibi yükselt performansını. Ama hep yiğidim erkeğim diyerek. Mutluluklar hurmanın arasına fındık fıstık koy. Çok mutluluklar
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi iyi hep onla ilgileneyim yani oldu başka işim de yoktu sırf mikilmek için onu mu beslicem bi git Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılHayır onun seninle ilgilenmesini sağla. Küçük dokunuşlar bunlar. Adamın işinde gücünde sağlığı yerinde sadece ayar çekmen lazım diye anladım. Peki sen Evlilikten soğudun mu? Keşke özgür olsam kafasında mısın?
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumum iyi niyetli bir yorumdu… duygusal dönemdesin galiba yorumda gördüm. Anlayışla karşılıyorum.
Soran+1 yılEyvallah ben briaz erkek düşmanıyım sinir oluyorum şu erkelere naz niyaz neyinize ulan bütün çileyi kadınlar çekiyor dün bir regl sanısı çektim akıllara zarar her ay aynı acı 1 yıl önce de doğum yaptım sandım ölüm bu cidden bizim ihtiyacımız var bütün güzellikler e uğraşamam anacım kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılPamuklara sarılmalısın kesinlikle haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum sadece konuyla alakalı elde olan duruma çözüm odaklı yaklaştım. Yoksa annelik yapmak yerine baş tacı edilip pamuklara sarılmayı hak ediyorsun.
Soran+1 yılTenks baby
Cevap sahibi+1 yıl🍀🍀🍀
En İyi Cevaplar
Genelde kadinlar için olur bu durum tam tersi ama siz de eşin isteksiz. Bir ilişkiyi yönlendiren erkektir tabiki cinselligi de. Ona iyi gelecek övgülerde bulunun. Yazın konuşalım
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur yazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ile bu durumu konuşmayı denedin mi mesela belki bilmiyordur kadınlar uzun süre tatmin olmazsa gerginlik yüklendiklerini bunu ona söylemeyi denedin mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır da beni becer ben ondan böyleyim demedim elbette 😅 ama sürekli söylüyorum yukarıda birine daha yazdım gezmek aktivite değişiklik yok ondan sıkılıyorum ruhen bunalıyorum ve cideen çok öfke patlaması yaşıyorum bi tek yatak konusunda değil ki kendine hiç çeki düzen vermiyor rutine devam ediyor bunaldım ben hep aynı döndü ve aile binasında yaşıyorum sürekli ailesi de farklı baskıları var eridim bittim sinir stresten yani çok yoruldum
Cevap sahibi+1 yılTabii öyle de demedim ama dersin kocan sonuçta. Hayatındaki diğer etkenler kadar tatminsizlik de seni yoruyor bu kadınların gerçeği. Aile binasında yaşamak kötü keşke öyle olmasaymış, eşin belli ki evlilik insanı değilmiş o sadece ihtiyaçları için bir kadın istemiş.
Soran+1 yılBak eşim aslında evlilik insanı hakkına giremem çok iyi bi ahlakı karektere sahip bu adam gibisini bulamam öyle diyim ama çoğu huyları ve baskılar yüzünden ceremeyi ben çekiyorum ailesi aşırı baskıcı çok çekiniyor bide inat huyu var bende zıt düşüyor hep ya sinir oluyorum beni anlasın istiyorum çok mu şey istedim bana ilgi göstersin istiyorum ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılAhlakı karakteri ile ilgili lafım yok ki işte bu yüzden evlilik insanı değil eşini anlamayan dış etkenlere karşı koyamayan kolaya kaçan kişiler evlilik insanı değildir onlar aileleri ile yaşamalı sen gibi kadınların başını yakmamalı.
Soran+1 yılSizle sohbet etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabii buyurun
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumu açık açık konuş isteklerini beklentilerini dile getir illaki bir açıklaması olacaktır belki de kendi de farkına varacaktır ama önce konuşmalısınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBnde evliyim ve evlilikte cinsel hayatı bir çizgi de tutmak zor. Erkekte isteksizlik sezersen sen de tamamen istememeyi tercih ediyorsun bu bir döngü oluyor eğer yaptiginizda seni mutlu ediyorsa degistirmek için çabala eger yaptiginizda da yeteri kadar keyif almiyorsan o iş yaş birileri birilerini aldatır zamanla.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum cocugunuz birine verin baksin guvendiginiz cevreye, bi kac saat olsa kocanla vakit gecirirsin. Makyaj yap bakimli ol, guzel ic camasirini giy yani esini öyle karsila gerisi zaten gelir. Ve en önemlisi onunla konus konusmassan kötuye gider biliyorsun eminim
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRamazan ayi icin bunlar normal. bence sende ramazan ayinin feyzinden al. kocanin yerinde olsam bazen yorgunda olsak, kadinin istekli oldugunu gorunce banada istek gelirdi. Cesitli coraplar var, topuklu mini etek. bunlar erkegi azdirir. biraz o. r. o. bu ruhu ortaya koyup teshir edersen kendini. kayitsiz kalamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılKalıyor işte
Cevap sahibi+1 yıldediklerimi yaptin ve sonuc 0. enteresan
Soran+1 yılşu an oruçlu ya bide bende reglim
Cevap sahibi+1 yılanladim. normal sartlar degil. normal sartlarda bence mutlaka sorun olmaz. ramazanin bitmesini bekle
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakışıklı, fit, kalın ve büyük şeyli birini bu aldat kocanı... bu yazdıklarından çıkardığım sonuçta zaten sende bunu planlıyon
43 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalama ne aldatması elin adamı ile o anı yaşayınca mı mutlu olacam ben tek eşliliğe bağlı biriyim
- +1 yıl
Sen öyle mi yapardın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bişeyler sizi birbirinizden uzaklaştırmak ve birbirinize zaman ayirmalisiniz detayi anlatmak. isterim evliliğini yeniden canlandirabilirsin yapman gerekenleri bi erkek olarak paylaşabilir yazarsan bekliyorum. detaylı anlatayım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur yazım
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen, istirham ediyorum, nokta virgül kullanın. Duraksamadan okuyorum böyle, Melek Subaşı dublajı dönüyor kafamda.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hızlı hızlı yazdım evt haklısn bende sevmem öyle
+1 yılÇocuk büyüsün artık ve cidden süreç Zor karşılıklı anlayış olması lazım bence uzmana gidin burası yeri değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ya hoş bir durum eğil çocuk olmasa ayrıl diyecem ama çocuk olunca onu unuversiylmteye hirene kadar çek üniversiteye girince vur tekmeyi gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin yapacağı cok basit bir şey ya eşisin sen onun seninle ilgilencek sevişme olmasa bile gece kalbinde uyutacak öpecek seni sevdiğini hissettirecek ama adam odun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt kıçını dönüp yatıyor geçenlerde artık dayanamadım dedim ki sen aldatılmayı hak edecek bir adamsın bir kadının ruhu nasıl okşanır bir kadın nasıl sevilir bilmiyorsun istediğin kadar merhametli ve iyi niyetli insan ol kadın ruhundan asla anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama harbiden hak ediyor evlilikte erkek eşini sevicek onu dünyadaki tek kadın gibi hissettirecek onun yüzündeki gülümseme olacak ki dünyada mutlu olsun kadınını mutlu eden mutlu olur net
+1 yılsenin gibi kadınlara çok yazik oluyor gençliğinin baharında gerçek orgazma ulaşamadan yaşayıp gidiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani sen nin yapacak bişeyin yok aslında. Eşin isteksiz yorgunluk bahane olmamalı. Bunu bence eşinle konuşmalısınız
00 Yorumla İçinden ne yapmam gerektigini sende biliyorsun aslinda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılallah sabır versin çok zor ki kaıdnlar cinsellik yaşamaz ise gergin olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılnet olarak cinsel hayatın kötü sana bir iki bir şey diyeyim onları al bana yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun yaşadığınız durum zor bir durum eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyince size tepkisi ne oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne oluyor napım diyor bende yoruluyorum bende insanım sabah erken kalktığından işte yorulduğundan evde yorulduğundan yakınıyor ayrıca gece uyumuyor çocuk yatırmıyor gün oluyor ama beni ihmal ettiği için bende aşırı gergin sinirli oluyorum ona bana ilgi göster dememe rağmen sürekli aynı kendine çeki düzen vermiyor herhangi bir aktivite yapmıyor yatak hayatı da yok bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılPeki eşine farklı fanteziler yapmayı teklif ettinmi ya da söylesen o nasıl bir tepki verir bu konu hakkında?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOfff bine yaa sevisme olmadan haz tat heycan olmaz fantazilere kapalıysa hiç bişe olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları ile cinsel hayatı mükemmel iyi süper olan var mı
Damacana türk kadınlarından daha istekli şehvetli ateşli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgizemli ve yatakta or.. pusu ol.. yine oyleyse ya baskasi var ya da saglik sorunu
10 YorumlaPeki sen nasıl bir şey istiyorsun ona göre söyliyeyim
00 Yorumla
+1 yılPeki kocanız güzel sözler söylemiyor mu size? ya da siz güzel mi giyiniyorsunuz geceleri?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akşamları film izlemeyi deneyin..
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun okuyamadim çok yorgunum
00 YorumlaLibidosu düsük biiri ne desem boş seni anlıyorum
00 YorumlaÇok sıkıcı ve itici geliyordur eşin şimdi sana
00 YorumlaKelin ilacı olsa başına sürerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi giyimler dene aklını basindan al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış tercih etmişsin düzelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yapıyomusun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var mı
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane
- +1 yıl
Hamilelik zamanı nasıldı seks hayatınız
Soran+1 yılİyidi
- +1 yıl
Çocuk doğunca mı azaldı
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl bnce
00 Yorumla
+1 yılÖzele gelebilir misin
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklentilerin neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim de isteksiz yani çok zor
00 Yorumla
+1 yılDestek alın bence
00 Yorumla
+1 yılTavsiyelerim var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin ilkin mi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu iş aldatmaya doğru gidiyor
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılİlk derken öncesinde erkek arkadaşım oldu
Cevap sahibi+1 yılYani erkek arkadaş edinmen bu süreçte yardımcı olur istersen konuşabiliriz?
Soran+1 yılİstemez
Cevap sahibi+1 yılKötü anlamda değil muhabbet etmek için
Cevap sahibi+1 yılHadi ama ne kaybedersin ki
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat