Eşimle olan cinsel hayatımız çok kötü tavsiye verir misiniz?

Daha 3 senelik evliyiz trol geçmeyin lütfen gerçek ve ciddi tavsiyeler istiyorum kendisinin fantezi dünyası dar anam babam usulü tak fişi bitir işi tarzında bu bana göre elbette kötü ben yatağı seven biriyim neyse 2 sene iyidi gayet ama 1 yıldır o kadar az ki bir elin parmağını geçmedi seks hayatımız çocuk çok yoruyor bizi enerjimiz kalmıyor o ayrı ama kendisi de bi çaba içerisin de değil sinir bozucu hareketleri var çocuk az önce uyudu mesela 1 de tm anlıyorum oda işe gidiyor sahurdan sonra uyumuyor 6 da evden çıkıyor ama öncesinde de aynı erken uyusa da başka şeyler söylüyor yorgun ve uykusuzum tm bende istekli değilim her vaziyette benim de başım ağrıyor gün oluyor gerçekten isteksiz oluyorum ama çoğunlukla ondan kaynaklı olmuyor mesela 20 gündür ilişki yok adetim de geldi etti sana 1 ay böyle olunca da evlilik kabak tadı veriyor bana dio ki neden agrasifsin neden öfkelisin kafası hiç çalışmıyor beni maddi olarak mutlu zaten edemiyor gezmek tozmak hak getire cinsel hayatta yok eee ne bekliyorsun nasıl mutlu olayım kendimi benden aşağıda olanlarla veya başka vaziyette olanlarla elbette kıyas yapıyorum benim durumum şikayet etmek nankörlük etmek değil olay başka lütfen ciddi tavsiye

Eşimle olan cinsel hayatımız çok kötü tavsiye verir misiniz?