Cinsel hayatımız kötü eşimle, ne önerirsiniz?

Kocamla 6 yıldır evliyiz. Teyze çocuklarıyız.
Aramızda 9 yaş var. Benden büyük.
Cinsel yaşantımız baştan beri kötü.
Sevdiğim çikolata vs alıyor...
O şekilde önemsiyor. Ama iltifat etmez, bilmez.
Acaba cinsel yaşamı boş mu versem.
Bir 10-15 yıl kendi kendime gidersem, ihtiyaç duymaz mıyım sonra... menopoz vs? Ben de çocukları çok severim.
Erken gelmesini kabul etmedi, sorun olarak da görmedi, çözüm bulmadı ya da bulamıyor bilmiyorum...
Ama evine yemeğine ütüne bak, ben de senin giderlerini karşılayayım der. Ama cinsel hariç. Doyumsuzsun diyor.
Ama enerjim düşüyor cinsel yaşam ve sevgi arıyor gönlüm...
Eve birşey alınacaksa alıyor sağolsun, gezmelere de götürüyor.
Çocuğa kilitlenmiş durumda.
Hap vs hiç kullanmadım. Tek erkeğin korunma yöntemini kullandık. Ama bazen de korunmadı ara ara, yine de o aralarda da hamile olmadım.
İsteseydin, aralıksız korunmazdık ve olurdu. Olmuyorsa o zaman gider tıbbi çaresini arardık.
Başlarım diyor, neyini eksik ettim diyor. Geniş evse geniş ev, zamansa boş zaman sende diyor. Çocuk vermiyorsan 2. Kadın alıcam çocuk yapıcam sana da yardım eder, ya da benimle yaşamak zorunda değilsin. 40 yaşıma geldim. Baba olucam o kadar” diyor.
Normalde iyi bir insan. Karı kocalık kimyamız tutmadı. Ama iyi bir baba olabilirdi ondan diye düşünmüşümdür hep. Şimdi kurtarmaya mı çalışayım. Ne yapayım... ?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime 9 yıl önce nasıl ayırma ve soğutma yapılmış, bunlar ne demek
Güncellemeler
+1 yıl
Soru soracağıma güncellemişim yanlışlık oldu.
Evimdeki Bu sakin düzeni seviyorum ama aradığım kişiyi bulmak da çok zor. Akrabayken boşanmak da çokk zor. Dul kalmak da zor. Üniye başlicam ama şu an üni diplomamın olmamış olması da bir zorluk...
Eşimi özler miyim arkadaş olarak, özleyebilirim. Bana kızıp bağırınca, Cinsel olarak çok yetersiz olduğunu söyledim.
Bunun dışında; birşey lazım mı, yardım lazım mı” diyen biridir. Cinsellik onun da psikolojisini bozdu. Napsam, neyden vazgeçeyim?
Cinsel hayatımız kötü eşimle, ne önerirsiniz?