Bir süredir devam eden ilişkimizde cinsellik yaşadıktan sonra erkek arkadaşım uzaklaştı. Artık sadece cinsellik için görüşüyoruz. Romantik ve duygusal şeyler sanki yok oldu. Bu ilişkiyi nasıl kurtarırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı erkekler özellikle günümüzde Türkiye gibi yerde erkek veya kız olsun evlilik öncesi ilişki yaşadıklarında aralarında soğuma olur bunun sebebi gerçek bir bağ kurmadan uyum olmadan (kendini avutarak) bir ilişkiye başlayıp hemen cinsellik aşamasına geçip uyumu cinsellik veya öyle takılmalık olunca bu tür şeyler oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım aslında bir şey değişmedi sen sadece her kadında olduğu gibi bu olaydan sonra saçma derecede daha fazla ilgi ve sevgi bekliyorsunuz ve bu yanlış bu erkeği bıktırır uzaklaştırır yapmayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
+1 yılBence biraz kendin yonlendirmelisin sadece cinsellik degil diğer konular uzerindede gorusmelisiniz bi erkek olarak sana tiyolar verebilirim durumu kurtarirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yönlendirebilirim
- +1 yıl
detaylı anlatayım yazarsaniz bekliyorum
Soran+1 yılBuradan yazabilir misiniz
- +1 yıl
bekliyorum seni kurtaracak taktik
- +1 yıl
cekinmene gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yıltam boşalma anından hemen sonra çok bariz bir değişim yaşanıyor mu hal ve hareketlerinde rahatlamadan başka yani
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
baya işte sana karşı tavrı falan, bakışları konuşması, dikkat edebildiğin bariz görülebilecek şeyler
Soran+1 yılNormal davranıyor, sarılıyor
- +1 yıl
bir sıkıntı yok gibi o zaman, başka şeylerdendir uzaklaşması
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam bakarsan bir süre yapın sonra evlenelim hergun yapalım birbirimize doyalim diye yönlendir
00 YorumlaKurtaramazsın hevesini almış artık senden soğumuş ne yaparsan yap eski enerji eski kıvılcım olmaz yolunu ayır gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Elde etti şimdi sadece başına vurunca aklına geliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eskiden olup şimdi olmayan neler var mesela ilişkinizde?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten senaryo hep böyledir istenilen elde edilene kadar sizlerin görmek istediği kılıflara bürünürler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha iyi değil mi? Zaten duygusal şeylerin sonu hüsran. Biterse daha az üzülürsün hem.
05 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
nesi iyi ya leş bir ilişki tarzı insanın insana saygısı mı kalır o ilişkilerde?
Cevap sahibi+1 yıl@Gülgibierkek aldatılıp terk edilmekten iyi
- +1 yıl
aldatılanlar parmak kaldırdı :)
- +1 yıl
seni aldatıpta üzenleri eşek tepsinde kurtulalım.. hala aldatmicak iyi erkekler var çok üzme canını.. ben hiç cinsellik yasamadım ama cinsellik yasayıpta kendini kucaktan kucaga atanların küçümsemesine insanlık dışı hakaretlerine maruz kalıyorum ben eger karakterimi psikopatlastırmadan bir kadına adıycaksam neden temiz kalmayayım nbaskalarını kullanmayı görmek merhametsizlik değil midir?
+1 yılYapma ya umarım ilerde pişman olmazsın
00 YorumlaKontrol ederek bu durumu düzeltebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış daha uğramaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKurtaramazsın. Çoktan bitmiş o.
00 Yorumla
+1 yılelde etmiş erkek davranışı ben de oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre yapmayarak sevişmeden zaman geçirerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alacağını almış geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumdugunu bulamamis bos ver yol ver gitsin
00 YorumlaArtık zor kurtaramazsınn
00 Yorumla
+1 yılTek bi yolu var
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Artık çok zor sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks çok sık mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlacağını almış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe bekliyirdun
00 Yorumla
+1 yılBurdan dönmesi zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide cinsellikten sonra erkek arkadaşım uzaklaştı. Bu ilişkiyi nasıl kurtarırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat