- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel tepkiler kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin vücudu farklı şekilde tepki verebilir. Herhangi bir cinsel deneyimde erken boşalma yaşanması oldukça yaygın bir durumdur ve genellikle endişe edilecek bir şey değildir. Bunun birçok nedeni olabilir, örneğin:
Heyecan: Yeni bir deneyim yaşarken veya partnerinizle olan cinsel etkileşiminizin yoğun olduğu bir anda, heyecanınız artabilir ve bu da erken boşalmaya neden olabilir.
Stres veya Anksiyete: Stres, kaygı veya başka duygusal faktörler, cinsel performansı etkileyebilir ve erken boşalmaya yol açabilir.
Fiziksel Uyarı: Cinsel uyarı seviyesi yüksek olduğunda, vücut hızlı bir şekilde tepki verebilir ve boşalma daha hızlı gerçekleşebilir.
Kişisel Faktörler: Kişinin cinsel geçmişi, biyolojik özellikleri, sağlık durumu ve hormonal dengesi gibi faktörler de erken boşalmayı etkileyebilir.
Önemli olan, bu durumu normal karşılamak ve partnerinizle açık bir iletişim kurarak birlikte rahatlatıcı çözümler bulmaktır. Eğer bu durum sık sık yaşanıyorsa veya sizin veya partneriniz için rahatsız edici hale geliyorsa, bir sağlık uzmanından veya cinsel terapistten yardım almak faydalı olabilir. İlişkinizde dürüst ve anlayışlı bir iletişim yoluyla bu konuyu ele almanız önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle yaptığınız işi doğru bir şey değil daha bu yaşta için zina ediyorsunuz, Herkesin cinsel tepkisi farklı olabilir ve hızlı boşalma doğal bir durum olabilir, özellikle de heyecanlı veya yeni bir deneyimse. Ancak, bu durum sizi endişelendiriyorsa veya ilişkinizi etkiliyorsa, açık bir iletişim kurmak önemlidir. Lütfen kendinize çeki düzen verin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. o biraz sana bağlı çok güzel yaptıysan hızlı boşalır ama yapmayın bence hem günah hemde senin sağlığın için ne kadar temiz olursa olsun ağız içinde yaraya sebep oluyor olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani ya erken boşalma sorunu var ya da cok iyi yaptın kac dakika sürdü de?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1dk surmedi bike
- +1 yıl
hadi canım o kadar kısa sürüyorsa sorun var 1dk nedir yahu
+1 yılyani normal değil heyecan tecrübesizlik beceriksizlik olsa gerek bir hastalık yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal o yaşlarda. 👍🏻 çok doluymuş çocuk. O yaşlarda tutamaz kendini zaten..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
Oral çok uyarıcıdır
Tecrübe edindikçe süreler uzar00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez yaptıysan ve belli süredir seni düşünüp arzuluyorsa çok normal.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılHic normal değil bence kadınını boşaltmadan o hazı onun gözlerinde görmeden bosalana erkek demem
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmicamj dusunuyom
- +1 yıl
İlklerin hiç mi önemi yok artık ya
Soran+1 yılSevgilimle yaptm baskasiyle degil
- +1 yıl
Dediğin gibi sevgilin 🙄yarın biri olur bir başkasında ama eş öyle değil hayatının aşkıdır eş
Soran+1 yılOyle degildir hergun yanlis es secimi yapanlari goruyoruz tvde bosaniyolar kendinizi kandirmayin
- +1 yıl
Ya onlar şov para almıyorlar mı inanmıyorum tvde kilere
Soran+1 yılBende inanmiyodum tanidiklar cikana kadar
- +1 yıl
Hadi ya 😅demem şu ki yargılamıyorum hayat senin hayatın yalnızca ilerde bu kişi olmaz ise çok sevdiğin biri seni bu yüzden bırakmasın yani anladın mı hayatının aşkını böyle bir olay için mahvetme
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç deneyimi yoksa çok normal
232 Yorumla
Soran+1 yılYok evet sadece kiyafet ustunden bikac kere surtunme yaptk o kadar kiyafetlerde tayt esofman yani kakdksdkdkd
Cevap sahibi+1 yıl😁😁bak keyfine normal
Soran+1 yılAskm kb ama birine soylemem lazm kendimi tutamiyomm seyii cokk iyydi boyle ne cok buyuk nede kucuk felan ama yinede bana fazla gibiydi sey dusunuyodum bosaltamazsam napicam diye korku vardi ama bosaldi iste kimseye anlatamiyom kb ondan anlattim heyecan var biraz ahahaha
- +1 yıl
Anlatabilirsin normal bu :)
Soran+1 yılSana anlatmadim koc
- +1 yıl
Sen hatunnabisin anlaşılan:)
Soran+1 yılTamam hehe ondan hadi git
Cevap sahibi+1 yılAnlat anlat anonim ne de olsa😁
Soran+1 yılYa ben bayya sevdimde belli etmedim skdkkdkdkdskjd
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣
Soran+1 yılGulme ya utaniyom qkdjkskjdkd
Soran+1 yılKoccum gidermisin acaba
Cevap sahibi+1 yılKoçun yorumlarını silip sikayet edebilirsin
Soran+1 yılYaptimm
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın
Soran+1 yılNeyse anladin sen benim heyecani felan ve hala heyecan var yani ustumde ahahah
Cevap sahibi+1 yılAnladım 😅😁
Soran+1 yılBuluscazz birazdann yine nasil davrancami felan hicc bilmiyom utaniyom yaa
Cevap sahibi+1 yılRahat bırak kendini ikiniz istediniz olmuş🙃
Soran+1 yılYa evet oyle ama beni gorunce son gordugu an gozunun onune gelirse varyaa kahrrolurum bayilirm utanctan
Cevap sahibi+1 yılYaa yok bee ne yaptın öyle😅
Soran+1 yılYa ne bilim en kotu senaryo geliyo gozumun onune dkkskdkdkdd
Cevap sahibi+1 yılGelmesin serbest bırak bedenini😉🤣
Soran+1 yılYa bidaha isterse napcam ben bende istiyom ama yaparsam kotu felanmo dusunur nolur
Cevap sahibi+1 yılDüşünmez düşünse onun geri kafalılığı o isterken güzel sen isteyince kötü mü? Saçma
Soran+1 yılBilmiyom ama garip bi sekilde cok hosuma gitti ya
Soran+1 yılAsko ben gidiyomm sanss diler yazarm yinee
Soran+1 yılGeldim geldimmm geldimmmmmmmn 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣nasıldı
Soran+1 yılAnlatsam silinirmiikkii
Soran+1 yılSurtundukk felann ayyy ahahahah
- +1 yıl
Neden gizlisiniznyaa :)
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Normal , dayanamamıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. İkinci üçüncü de daha yavaş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac dk da geldi
02 Yorumla
Soran+1 yıl1dk surmedi
Cevap sahibi+1 yılOha o daha once bisye yasamamistir ve cok mas. t yapiyordur
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şarjör dolu gelmiştir o yüzdendir😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süre ve ilk defa mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın demek ki
00 YorumlaNormal olabilir sçnasıl yaptıysan dayanamamış 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılOleyyyy helal olsun sanaaa
00 Yorumla
+1 yılAceleniz neydi ki
00 YorumlaKaç dk sürdü
00 Yorumla
+1 yıldeğil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılDemek bayağı iyisin. Kafasını emdinmi
00 Yorumlaİlkse normal
00 Yorumla
+1 yılAyty bana yapan nie yok 😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil
00 Yorumla Degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken bosalıyor demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz sakinleyince de uzar zaman merak etme
00 Yorumla
+1 yılYuttun mu
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaptın
00 Yorumlaheyecanlanmış
00 Yorumla