Cinsel Yaşam Sevgilime oral yaptım, 1 buçuk saat boşalmadı. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 O kadar uzun dayanması etkileyici tabi, hem de ilkiydi Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgilime oral yaptım, 1 buçuk saat boşalmadı. Normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bi insan neden agzina penis alirki ya sonrada o dudaklarla opusuyonuz mu bide 🤮🤮 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öpüştük. Penisin tadı kötü değildi öyle normal bişey. Ve yalarken zevk aldım Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Lan sus kusucam az kaldi 🤮🤮🤮🤮 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl oral tam zevk vermeyebilir bilmiyosan cinsellık öyle olmuyo 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 5 dakikayla beni geçmiş ama... İlk değil onun ve ilaç falan kullanmış 👍 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Güncel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin arkadasin kusu bozulmus calisimiyor mu diye kontrol etseydin bide... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyordu semsertti Cevap sahibi +1 yıl sorun var onda olum normal degil la tamam erken olsun da demiyoruz ama bu kadar gec olmasi da anormal. Sonuc neydi peki...
Bahar0035 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl İmkansız. Yapmayı bilmiyosundur belki 1 2 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Wpww Yorumla Soran +1 yıl Benim mi bosaltamadigimi söylüyorsun Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Normal değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi de şaşırdı. Ben erken boşalmaktan korkarken boşalmayı unutmuşum dedi 😂 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 1 bucuk saat uzun bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl E onunki daha iyi o zaman. 5 dakika çok az değil mi Yorumla lovbdy +1 yıl You normal uzun sure bsalmayinca.Ama 2. de 15 dskiha sürer.Kisiye gore degisir tabi baya uzunmus onun süre. Yorumla lovbdy +1 yıl Normal olan cogunlukla 10 15 dakika Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Ilki yalan bikere. sende once bosalmistir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benden önce iliskisi olmamış Yorumla dagistan37 +1 yıl Sanki yanindaydin... salla Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl böyle anlarda bazen boşalma gerçekleşmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla kyrat +1 yıl stres, heyecan vs vs Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabilir bende ilkinde 1 saat boşalamadım 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dogru yapmamışsın yoksa anındo boşalır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İliski oncesi bosalmis olabilir bir kac kez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ohhaaa ağzın yorulmadi mi ya 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorulmak değil de çok kurudu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosalsaydi ne güzel sulsnirdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1.5 az demişsin 4 saat diyeydin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten ben niye yalan soylim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.5 saat Aralıksız oral yapsan 3 kere boşalır eğer 5 dk çekip ara veriyosanız belki normaldirde Yorumla Soran +1 yıl Bi anormallik var o yüzden soruyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.5 saat boyunca aralıksız oral yapılmazz geciktirici kullansan bile boşalırsın onu geçtim 1.5 saat dayanamazsın öyle sıkılırsın Yorumla Soran +1 yıl Oldu işte bi kere yanlışlıkla olsa da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece beni mi yiyon aşko Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk değilmiş demk ki :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylemez Cevap sahibi +1 yıl Nasıl boşalmadi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilaç almış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, alsa söylerdi Cevap sahibi +1 yıl almış termınatör olsa dayanamaz anlatma bana Soran +1 yıl Ama kendi de şaşırdı Cevap sahibi +1 yıl pekı 20 yılık tecruben var sen be3nden ıyuı bılıyorsun
danielumut Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Normal değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla danielumut +1 yıl Oral de hızlı boşalma olur max, 10-15 dakika Yorumla Soran +1 yıl Kendi de şaşırdı Yorumla danielumut +1 yıl Neyse yorumlara fazla yazmak istemiyorum Yorumla
SöküğüDikerim Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Benmiyim ki acaba🤔 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm seninki 😅😂 Yorumla SöküğüDikerim +1 yıl Görsen tanırmısın😊 Yorumla Soran +1 yıl Tanırım net Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bi insan neden agzina penis alirki ya sonrada o dudaklarla opusuyonuz mu bide 🤮🤮
Evet öpüştük. Penisin tadı kötü değildi öyle normal bişey. Ve yalarken zevk aldım
Lan sus kusucam az kaldi 🤮🤮🤮🤮
oral tam zevk vermeyebilir bilmiyosan cinsellık öyle olmuyo
5 dakikayla beni geçmiş ama...
İlk değil onun ve ilaç falan kullanmış 👍
Güncel
Senin arkadasin kusu bozulmus calisimiyor mu diye kontrol etseydin bide...
Çalışıyordu semsertti
sorun var onda olum normal degil la tamam erken olsun da demiyoruz ama bu kadar gec olmasi da anormal. Sonuc neydi peki...
İmkansız. Yapmayı bilmiyosundur belki
Wpww
Benim mi bosaltamadigimi söylüyorsun
Normal değil
Kendi de şaşırdı. Ben erken boşalmaktan korkarken boşalmayı unutmuşum dedi 😂
1 bucuk saat uzun bence
E onunki daha iyi o zaman. 5 dakika çok az değil mi
You normal uzun sure bsalmayinca.
Ama 2. de 15 dskiha sürer.
Kisiye gore degisir tabi baya uzunmus onun süre.
Normal olan cogunlukla 10 15 dakika
Ilki yalan bikere. sende once bosalmistir
Benden önce iliskisi olmamış
Sanki yanindaydin... salla
böyle anlarda bazen boşalma gerçekleşmez
Neden
stres, heyecan vs vs
Olabilir bende ilkinde 1 saat boşalamadım
Dogru yapmamışsın yoksa anındo boşalır
İliski oncesi bosalmis olabilir bir kac kez
Nasıl yani
Ohhaaa ağzın yorulmadi mi ya 😂
Yorulmak değil de çok kurudu
Bosalsaydi ne güzel sulsnirdi
1.5 az demişsin 4 saat diyeydin
Ya gerçekten ben niye yalan soylim
1.5 saat Aralıksız oral yapsan 3 kere boşalır eğer 5 dk çekip ara veriyosanız belki normaldirde
Bi anormallik var o yüzden soruyorum zaten
1.5 saat boyunca aralıksız oral yapılmazz geciktirici kullansan bile boşalırsın onu geçtim 1.5 saat dayanamazsın öyle sıkılırsın
Oldu işte bi kere yanlışlıkla olsa da
Gece gece beni mi yiyon aşko
İlk değilmiş demk ki :)
Yalan söylemez
Nasıl boşalmadi
Sen nasıl dayandın birbucuk saat
😈😈😈😈 normal normal 😈😈😈
ilaç almış
Hayır, alsa söylerdi
almış termınatör olsa dayanamaz anlatma bana
Ama kendi de şaşırdı
pekı 20 yılık tecruben var sen be3nden ıyuı bılıyorsun