Cinsel Yaşam Planlı mı yoksa spontane seks mi tercih edersin? antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Planlı mı yoksa spontane seks mi tercih edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Planlı tabi ki de 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Planlı keyif almıyorum, sevisemiyorum bile.. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Planlı. Güzel bir odada yatakta kırmızı güller kırmızı loş işık romantik ortam bir yemek yemek sonra güzel seksi iç çamaşırı giyip olandan daha çok keyif alırım 1 5 Yorumla Herakkles +1 yıl Sen kime cenneti yaşatıyorsun acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocama🥰🥰🥰 çok şükür herşeyi hak ediyor çünkü bir dediğimi iki etmez Yorumla Herakkles +1 yıl Çılgın mi yatak odaniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok çılgın Yorumla Herakkles +1 yıl Mesela en uç ne yaktınız Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl planlı olan hiçbir şey bana zevkli gelmiyor spontane en güzeli 1 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Plansız gelişen her zaman daha daha 2 1 Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl Zevkli sanırım Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Planlı daha iyi.. hazırlık falan güzel olur 1 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Spontane cok haz heyecan dolu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Planlı tabi ki de
Planlı keyif almıyorum, sevisemiyorum bile..
Planlı. Güzel bir odada yatakta kırmızı güller kırmızı loş işık romantik ortam bir yemek yemek sonra güzel seksi iç çamaşırı giyip olandan daha çok keyif alırım
Sen kime cenneti yaşatıyorsun acaba
Kocama🥰🥰🥰 çok şükür herşeyi hak ediyor çünkü bir dediğimi iki etmez
Çılgın mi yatak odaniz
Çok çılgın
Mesela en uç ne yaktınız
planlı olan hiçbir şey bana zevkli gelmiyor spontane en güzeli
Plansız gelişen her zaman daha daha
Zevkli sanırım
Spontane gelişen her şey daha zevklidir buna sekste dahil
Evet bugün şu saatte yapalım bu işi sjsj
Hiçbiri. Cinsellik yaşamıyorum ben
Planlı daha iyi.. hazırlık falan güzel olur