Cinsel Yaşam Planlı mı yoksa spontane seks mi daha iyidir? İiistanbulluuu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kafanızda kurar mısınız yoksa pat diye başlar mısınız Planlı mı yoksa spontane seks mi daha iyidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Aynı görselle aynı soruyu hazırlamıştım. Bu kadar mı denk gelir arkadaş yaaa 0 2 Yorumla İiistanbulluuu34 1 yıl Sen fenomensin yaparsın yine Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Kopya çekmiş derler. Olmaz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Spontane ama ona da az buçuk hazırlıklı olcan, temiz kokmalısın bakımlı olmalısın az çok seziliyor zaten ben hemen diş fırçalama güzel koku için hafif parfüm falan kullanıyorum 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. spontane kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı görselle aynı soruyu hazırlamıştım.
Bu kadar mı denk gelir arkadaş yaaa
Sen fenomensin yaparsın yine
Kopya çekmiş derler. Olmaz.
Spontane ama ona da az buçuk hazırlıklı olcan, temiz kokmalısın bakımlı olmalısın az çok seziliyor zaten ben hemen diş fırçalama güzel koku için hafif parfüm falan kullanıyorum
İkisinin de yeri ayrı
spontane kesinlikle
Anlık olanlar nedense daha cazip
Planlı