Güncellemeler
+1 yıl
Onun boyu 170 ben 168 im arada sadece 2cm lik bir fark var ayrıca diğer konularda da ciddiyim intikam almak için söylemedim kendini bişey sanmıştı sayemde havası sönmüş oldu
Neymiş beni sevmiyomuş da benden kopamıyomuş benden çok zevk alıyomuş baktım düşmüyo yakamdan böyle şeyler söyledim senle birlikteliğimin sebebi seni seviyo olmamdı yoksa hiçbi kadın senle tatmin olmaz falan dedim kapattım en duygusuz erkek bile bunlara üzülür mü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ona sor bence en mantıklısı.😄 Biz mutlu ediyoruz diye yeniden çağırıyolar.. Böyle insanlar görünce ne diyeceğimi bilemiyorum.. Daha iyisi çıkıcak karşına tatlım..
Ne demek istemediğini anlamadım son çümle hariç
Ne demek istediğini yazacaktım klavye değiştirmiş
Neden üzülüp üzülmediğini takıyosun ex’inin boş ver. Peşini bırakmaması da onun ayıbı zaten. Söylediklerin konusunda kavga da söylenmez bu🤣 ama söylediklerin doğruysa haklısındır.
Demek istediğim üzüldüm biraz sizin adınıza ve keşke her şey istediğiniz gibi olsaydı ama hayat bu biliyorsun.
Roket atar atsan daha iyidi bence yazık cocuga 😁
Oha lan adam kalp krizi geçirir kaldıramayıp intihar eder
Bak olayla alakam yok o kadar zoruma gitti ki anlatamam eğer kanser olursam sebeplerinden biri sensin
Dalga geçmeyin ciddi bişey sordum
Sıfır şaka kızım ne diyosun sen
Gercekten üzülmüşmüdür seviyodum onu bana dokunması bile sevk veriyodu haliyle yüz ifademden de olsa belli oluyodu bu inanmamış olabilir mi
O kadar içini okuyacağım sorular sorma sadece cümleler silah gibi inandıysa fazlasıyla üzülmüştür
Doğruyu söylediğin için sana daha çok aşık olmuştur
İntihar etti çocuk
İnsan düşmanına söylemez
Allah çocuğunu da aynı duruma düşürsün inşallah
Adamı görmüşsün wlet kaç cm
Yalnız boyu uzun olanların senide uzun olmaz bir filmde bir kadın uygulamalı gösterdi kisaboyluga bir alet vardığı uzun boynunun 3 katiydi. Wlet boyu Allah vergisi
Boyuyla ilgili olduğunu iddia etmiyorum ki her ikisi de kısa işte başkalırının nasıl olduğunu nerden biliyim ben
Haklısın bilmek mümkün değil sen doğru olanı söylemişsin
kraaallll helal olsun
Üzülmüştür bence.. ağır konuşmuşsun..
ahah güzel intikam almışsın
Ahahahahaha vurdu gol oldu
Travma yüklenmiş hayırlı olsun
Şeyim benim, şeyim olmazsa kızlarda olmaz
Üzmemiş öldürmüşsün
Muhtemel üzülmez
Neden
Çünkü neden üzülsün
Sen olsan üzülmezmiydin