Zaten kalın olan zevk verir, kadınların zevk alması icin 3-4 cm ihtiyacı var. Zevk bölgesi orada. Kalın olunca tam kavrayacagı için her yerdeki sinirler uyarılır.
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben kokleyınce daha cok sevk alıyorum hani diyorsun ya 3-4 cm den zevk alırlar dşye asıl zevk kokleyıp rahim duvarına çarpması
Zevk verir ama uzunlugu biraz olmalii ki daha iyi zevk alabilmrlisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne kadar süre çalıştığı önemli daha ziyade, kısa kalın ya da uzun farketmez kullanmayı bilince zaten seni tatmin eder, ama erken geldiğinde hiç biri işe yaramaz
Sokarken en dibe ulaşmıodu kokleyince ulaşıyordu sarece 16 demıstı ama ya da cok fazla sevısmedik rahat yerde yapmadık. Diye mi cok erkekte oluo buyumedi?
Her şey bi tarafa seviyor ve ilgileniyorsan bu anlatmaya çalıştığın ikinci plân. Ha önemli tabi ki önemsiz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Fakat önce duygular sevişip orgazm olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kısası ikide bir çıkar tat vermez, biraz uzunsa mesela 14-15 olursa iyi, elbette bendeki 18,5 daha tatmin edici olur
Kadınların zevk bölgesi ilk beş santim, o kadar derinde bişey yok. Zaten 16 santimden sonrası kadına fazla geliyor acıtıyor.
@Melancie aynen her pozisyonda olmuyor açıyor deyip derine inmiyoruz
Zaten kalın olan zevk verir, kadınların zevk alması icin 3-4 cm ihtiyacı var. Zevk bölgesi orada. Kalın olunca tam kavrayacagı için her yerdeki sinirler uyarılır.
Ama ben kokleyınce daha cok sevk alıyorum hani diyorsun ya 3-4 cm den zevk alırlar dşye asıl zevk kokleyıp rahim duvarına çarpması
Rahim duvarı icin 25 cm gerekli, sen öyle sanıyorsun.
Yok hayır ama kadın vajinası bi 7-10 cm uzunlukta diye biliorum
4 cm olsa 18 cm’ler konple sokamaz herhalde
Tekrar bak.
Be dıon ya ya sala
Komple sokamıyorlar zaten.
18 cm içn 4 cmi bası zaten senin dedıgıne göre sadece bası girerdi
Okudugunu anlamıyorsun heralde. Zevk alacakları yeri söylüyorum ben.
Asık sen anlamıon bende sana en dip daha zevk verici dıyorum hala 4 cm dıyo
Bilimsel bir sey anlatıyorum ben sana arkadaşım. Daha diplerde sinir falan yok, sen zihin olarak öyle istyorsun demek ki. Saf mısın canım mısın?
Lan g zekalı sen mi kadınsın ben mi sanki açıp balmış sonoreyppok diyor sala bak a kodumun malı dönmede olsan anlayamazsın sen o hisssi yav sak
Ürolog dinle biraz. Sen zihninde öyle zevk alıyorsun.
Gayrette fizyolojik bir zevk
Tamam sana kol gibi girsin köküne kadar.
Ben tip ogrencisiyim bana sorun
Benim ki 13 cm 5 küsür kalın. Partnerlerim gayet memnun
Zevk verir ama uzunlugu biraz olmalii ki daha iyi zevk alabilmrlisin
Ne kadar süre çalıştığı önemli daha ziyade, kısa kalın ya da uzun farketmez kullanmayı bilince zaten seni tatmin eder, ama erken geldiğinde hiç biri işe yaramaz
kalın ince, kısa uzun fark etme. performansı iyimi çıkartmadan 1 saat yapabiliyor mu asıl kriterlerin bunlar olması lazım.
İnce uzun erdirir kalın kısa gerdirir derler.
Çok kısa ise zevk vermez elbette 😊
14 cm falan
14 kısa değil ki manyak 😄😄😄
Kac cm kısa
10 ve alti
Sokarken en dibe ulaşmıodu kokleyince ulaşıyordu sarece 16 demıstı ama ya da cok fazla sevısmedik rahat yerde yapmadık. Diye mi cok erkekte oluo buyumedi?
Heyecandan buyumemis olabilir ama 14 kısa değil Türkiye ortalaması 13-14 zaten 😊
Cooook heyecanlıydı evet 16 cm demıstı. Ne bilm umarım daha rahat bi yerde zamanda iyice buyur
16 abartmış biraz bence 😊😊
Niye
Elindeki ile zevk almaya bak sen 😊😊
Verir neden zevk vermesin ki
Zaten uzun değil kalın zevk verir tatlim
Yapma ya kısa kalın olsa ne olacak
Verir merak etme
Çok kısa değilse elbette.
Sen tatmin oluyorsan sorun yok
Vermez, büyük lazım sana
Kalın ve uzun seversen gel
Önemli olan full pompadır yani süresidir.
🥲🥲
Her şey bi tarafa seviyor ve ilgileniyorsan bu anlatmaya çalıştığın ikinci plân.
Ha önemli tabi ki önemsiz demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Fakat önce duygular sevişip orgazm olmalı.
Ya da senin tabirinle zevk almalı
verir tabi ki.
Dene ufaklık karar verirsin
Yapmasını bilene verir tabikide
işlevi önemli
sanaa sosrmaaalı zevk alır mısın fgdf
Uzun kalın zevk verir
Kısa zevk vermez
Neden
Burdan açık açık yazamıyorum benimki 22 cm kalın videolu teyitli
Seninkinin öyle sanırım
Uzun kalın sence nasıl