İstemediğimi belirtsem bile ben istiyorsam yapacaksın diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle ilişkimi olur lan aq zorla seks nedir dağ başında mı yaşiyoruz olur olmadık bir de zorla tecavüz etsin sana ben istiyorsam zorla yapcaz diyor hele güzel kardeşim bak nasıl bir özgüven öyle itin eniği nasıl sinirlendim bak 😌
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenin sevgilin kendini bi bk sanıyor da ondan akıl sağlığı eksik kadın vermeden erkek alamaz bilmiyor onu aklınca üstünlük bende demeye çalışmış sana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
+1 yılMaskülen, eril ve otoriter bir erkek. İlişkide kontrolü ele alan erkek her zaman kadınlar için cazip bir durumdur. Her kadın için böyle olmayabilir elbette. Sana ne zaman zayıf yanlarını açarsa, senin ondan uzaklaşman olasıdır. Ya da sadece senin istemenle olan bir durum olursa da senin onu isteme olanağın azalır. Olması gereken de bu. Erkekler duygularını tamamen açtığı zaman, genellikle kadınlar terk eder. Burada önemli olan senin ne istediğin. Bilinçaltın ne istiyor ona yoğunlaşman. Ama sana tavsiyem böyle bir erkeği bırakmaman. Her alanda seni mutlu eder.
14 Yorumla
Soran+1 yılDiğer konularda bir sıkıntımız yok asla. Ama cinsel ilişkide zorluyor bu değişmez mi?
- +1 yıl
Diğer konularda sıkıntı yoksa uyumlusunuz. Sevgisini söylemesi değil, hissettirmesi önemli. Ama şu sıkıntı var, senin isteklerine de önem vermesi gerekir. Sadece kendine yoğunlaşması ve seni mutlu etmemesi bir zaman sonra sende bıkkınlık ve mutsuzluk yaratabilir. Konu sürekli cinselliğe geliyorsa da kadınları obje olarak gören bir erkekle berabersin demektir.
Soran+1 yılBunu nasıl değiştirebilirim? Cinsel isteği çok yüksek sanırım ondan kaynaklı
- +1 yıl
Her erkeğin cinsel isteği yüksektir ama bu her zaman cinsellik düşündüğü manasına gelmez. Erkeklerde biz kadınlar gibi sürekli cinsellik istemez ve hatta uzak bile durur. İşi gücü cinsellik düşünen bir erkek ise sadece yokluktadır. Bir erkeği değiştirmek imkansızın ötesindedir. Önemli soru; sen onu bu haliyle kabullenebilecek misin? Pek değişeceğini sanmasam da; ona kendi isteklerinden bahsetmen.
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl olacakmış o iş sen istemeyince anlamadım, rahatlamadan nasıl bir seks deneyimi olacak ki ıslanmazsın bile, kasların da gevşemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok istiyorsa gitsin kendi kendine yapsın. ben istiyorsam ne demek m k ruh hastasına bak
50 YorumlaErkek arkadaşınız kaç yaşında? Erkekte yaş ilerledikçe ereksiyon olayı azalabilir. alkol ve sigara da bunu hızlandırabilir. Olur olmadık yerde ereksiyon olabilir ve erekte olmuşken fırsat bu fırsat diyordur belki.
06 Yorumla
Soran+1 yıl3ü
Soran+1 yıl30
Soran+1 yılEvet tutucu
Soran+1 yılBencede
+1 yılKadın erkek farketmez regl gününde değilsen eşinin isteğini kabul etmek zorundasın oda sende.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin üzerinde hüküm kurmaya çalışıyor ve bencillik
00 YorumlaBence partneri kaybetmek istemiyorsan yap tecrübe çok hasta ddgilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen kadınsın ben erkeğim diyor sana sözünü geçirmek içindir
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir şey mi bu
Cevap sahibi+1 yılSahiplenmek istiyor seni bilemedim
Soran+1 yılEvet ama iyi mi bu
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılMağarası nerde sevgilinin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç kuşu problemli mi
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ak köle misin asdasd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Oldu birde zorla sk diyecedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormali o. İstediğimiz zaman vereceksiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılGüzellik yapın işte. Eskiyecek hali yok ya.
Soran+1 yılAma kuru olunca acıyor o neden istiyor hala
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın hemen kuruyor?
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta üst üste 4-5 kez orgazm olman lazım. Kurumadan. Arkadaşın da yardımcı olmalı tabi.
- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılNarsist bir insanla birliktesin
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Kadınlar Narsist seviyor ama maalesef 🙃
- +1 yıl
Ama insanın kiblesini şaşırtıyorlar. Bu hayatın her alanında böyle olacak soran. Seni her açıdan kontrol edecek.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni mal i gibi görüyor galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zorbalık
10 YorumlaAyrıl
11 Yorumla- 1 yıl
Ah canım ya sen öyle mi yapıyorsun ayrıl yeni bul onu da sevme başka bul git git bul hep yeni bul ondan sonra erkekler niye böyle
olmaz öyle saçma şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl abi nedir yani
00 Yorumla
+1 yılsonra da neden aldatıldım diye ağlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlfa erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince mi diyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman için
Cevap sahibi+1 yılşu an yapıyor musunuzda
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsen neden istemeyesin ki
Soran+1 yılHer zaman istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an kaç günde bir yapıyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe erkeler var beaa
00 Yorumla Buna sebep sensın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam