Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO cesaret nasıl var sende, Sen yaparken O erkeklerde gelseler sıra ile bizde isteriz deseler ne yapacaksın.
Soru biraz mizansen olmuş. Oda da 2 erkek oturacak ben diğer odada seks yapacağım... Sanki sizde gelin katılın der gibi.02 Yorumla
Soran+1 yıl2 senelik sevgilim sıradan 2 günlük flört degılız o kardeşim yapamazlar
Cevap sahibi+1 yılKadının yıllardır eşinin yanında yapıyorlar.
Sonuçta erkek senin kardeşin değiller. Bir an arzu olabilir. Şeytana uydum derler ya onun gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamayacak kadar akılsız drğillerdir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be nerden anlayacak lar akıllarından bile geçmemiş tır senim için fesat biraz rahat ol
10 Yorumla
+1 yılAnlamislardir hatta biliyorlardır tabii ki. Ayrica madem rahatsiz olacaksin neden arkadaslari evdeyken yapiyorsun. Sevgilin de hic rahatsiz olmuyor demek ki onlarin yaninda seni s2yor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKesin bilerek girdi siz * sizi izleyip mastürbasyon yapmak istedi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa izleyemez ki nasıl düşünür onu yani biz o haldeyken kapıyı açmazdı ki erkek arkadaşım bi de en yakın dostu çocukluk arkadaşı
- +1 yıl
Olabilir ama o yırtmaçlı etekli halini görünce erkeklik hormonu devreye girmiştir
+1 yılŞanslıymış lakin bakirelik hiç mi önemli değil artık
01 Yorumla- +1 yıl
değil çoğu kız vurduruyor
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi ortamda seks yapacak kadar beynin yok mu senin aralarında ne muhabbet dönüyor biliyor musun? Videonu çekmedikleri ne malum
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 günlük sevgilim degıl ki 2 senedir sevgiliyiz
- +1 yıl
Ne değişir? Sen o erkekleri aptal mi sandın yok kapıyı tıklamis bilmem ne ben sevgilim ile seks yapıcam başbaşa kalicam o evde iki tane erkek olcak? Kusura bakmada aralarındaki muhabbet belli eve attım kızı vurdum kasaara diğerleri zaten biliyordur sevgilin çağırmıştır
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evde 3 erkek ve sen bir tanesiylee odaya geçip s2şiyosun. Diğer ikisi zaten biliyorlardır odada yiyiştiğinizi
01 Yorumla
Soran+1 yılEee niye geliyo kapıyı çalıyor bişy demek istese de anlasalar o işi yaptığımızı hiç gelmezki bi tanesi
Gizli Üye(25-29)+1 yılE bir zahmet fanteximiz mi var ne saçmalık yakında grup teklif ederse hiç şaşırma
016 Yorumla
Soran+1 yılNe alakaaa grup
Cevap sahibi+1 yılNe alakası mı var sevgilinin arkadaşları senin geleceğini bilmiyor mu? Ya da madem onlar evde niye evde görüşüp sevişyiorusnuz sende bunu kabul ediyorsun. Çocuklar mal değil ya tabi ki anladılar izlemek istediler. Sevgilin de güzel kardeşim bence anlatmıştır şöyle sktim böyle yaptım diye şaşırma grup teklifi alırsan benden söylemesi
Cevap sahibi+1 yıl3 4 kişi sana girmek isteyecek işte sevgilin de dahil paylaşacak yani seni bence isteyecek bunu
Soran+1 yılYok biz küstük 1 haftadır bugün o buluşma tamamen spontane gelişti
Cevap sahibi+1 yılKüs insanlar sevişiyor mu bu nasıl hikaye kurgu sanırım
Soran+1 yıl1 gaftadır küstük sevgilimle bugün spontane gelişti onun evine gitmem vs onu diyom yani planlanan bişy degıldı arkadaşları çoktan evindeydi
Cevap sahibi+1 yılArkadaşları sonradan mı geldi yani evine baya garip olay küsüyüorsunuz sonra barışıp bide üstüne kendini sunuyorusn ona özele gel istersen anlat konuşalım
Soran+1 yılYoo ben gittiğimde vardılar zten evdeydiler
Cevap sahibi+1 yılEe niye sevişmeyi kabul ettin mi onlar varken onu soruyroum fantezim mi var diye
Cevap sahibi+1 yılDaha önce seviştiniz mi
Soran+1 yılZtn ev arkadaşı ile yaşıyor o evdeyken yapıyorduk ama hiç odasından cıkmıyodu ilk diğer arkadaşı geldi kapıya çaldı sigara versene falan dedi normalde olamazdı bu o yüzden sordum…
Cevap sahibi+1 yılNormalde dediğime göre birkaç kere daha onlar varken yaptınız rahatlığa bak uzun sürüyor mu SX? Anlamışlardır kesin tabi anlatıyrodur ki zaten sevgilin bence grup olayı dönecek yani bana öyle geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen çok genişsin ikiniz de yani evde erkek arkadaşlar varken sevişyirounuz pes
Cevap sahibi+1 yılGittin mi? Gel de anlat merak ettim
Soran+1 yılUyumuşum ys her zaman olmuyorlar bi tek ev arkadaşı oluyo o da normal aynı evde yaşıyorlar ztn
Cevap sahibi+1 yılÖzelden anlataan merak ettim. Anladım da bence yine de saçma ne rahat geniş nsanlarsınuz bence grup isteyecek kesin bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlamaması cıın asırı masum olması lazım ya sence?
05 Yorumla
Soran+1 yılHım biliyorlar yanı
Cevap sahibi+1 yılyanı olabılır sen beyaz tenlı mısın
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsenle konusalımmı uzunca?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki davet eder düşüncesi ki sevgilinls bilinçli yPmslardr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılmal değilse anlamıştır anlaşılmaz mı
14 Yorumla
Soran+1 yılEee niye geliyo kapıyı çalıyor bişy demek istese de anlasalar o işi yaptığımızı hiç gelmezki bi tanesi
- +1 yıl
görmek için de gelmiş olabilir bir erkek ve kız aynı oda da 2 saat ne yapar sence
Soran+1 yılGöremez ki amaaa kapı kapalı delikte yok ohaa
- +1 yıl
bilemeyeceğim her türlü anlaşlır anlasa ne olacak ki
Anlamadılarsa mallarmıs
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlasılır yani ses olmasa da
Soran+1 yılYa amacı ne ki ya onun
Soran+1 yılYa asla giremez ki kapıyı çaldı ztn sevgilim gir demeden giremez ki oha ya yuh
+1 yılinleme sesi oldu mu
116 Yorumla
Soran+1 yılHafif oldu da ses gitmemiştir bence gitmese de anlarlarmı
- +1 yıl
anlamislardir
- +1 yıl
seni düşünerek mastürbasyon yapmak istemistir
Soran+1 yılCiddi soruom ya matrak geçmeyin
- +1 yıl
matrak geçmiyorum sen neden evde yapıyorsun çok riskli
Soran+1 yılAsıl dışarda yapmak riskli ev rahat
- +1 yıl
kaç saat yaptiniz
Soran+1 yıl2 saaat
- +1 yıl
kaç kez boşaldı
Soran+1 yıl1 kez 2 saat sürdü
- +1 yıl
ön sevişme dahil galiva
- +1 yıl
bir kez az en az iki posta atması lazim
Soran+1 yılEevet dahil
Soran+1 yılAlkollu idi baya uzun sürdü
- +1 yıl
oral seks uzun sürdü mu
+1 yılSevgilin 3 kişiden ayrı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvrt
- +1 yıl
Sevgilinin yanına gitsin sevgilin yoktu onun yerine 3 tane arkadaşı vardı Doğru mu anladım
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. En baştan biliyorlardır
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim asla anlatmaz özel şeyleri
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Ses çıkarmadın inşallah ama yinede anlamış lar dir
021 Yorumla
Soran+1 yılYa cıksrmıom arada cıkıyo ya ses onlara gidiyp mu bilmiyorum ses gitmese bile anlıyolar mıdır
Soran+1 yılTişört ve uzun yırtmaçlı diz altı etek
Soran+1 yılOha ya neden böyle
Soran+1 yılNe suçu
Soran+1 yılBilmiyorum ya ev arkadaşı ile beraber yaşıyor ztn o ikisi ekstra orada idi spontane gelişti ztn benim oraya gitmem vs
Soran+1 yılNası eminsin
Soran+1 yılSes çıkarmamaya calısıom çol
Soran+1 yılYaaa diğer ikisi degıl de kapıya gelen sigara isteyen erkek şüphelendirdi beni evet şimdilik yetti
Ciplakmi gördü sizi
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmedi kapıyı çaldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kesin anlamıştır. Anlıyorlar ya
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki bittiğini düşünmüştür sesiniz kesildiyse biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılZaten biliyorlardir aq 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin anlamıştır bence
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesin başka bişey var ben söyliyim
Soran+1 yılNasıl ne var olabilir sence?
Cevap sahibi+1 yılBelki görürüm diye düşündü bence. Yani o halde izlemek istedi
Soran+1 yılOha ciddi misin en yakın dostu bi de…
Cevap sahibi+1 yılÖyle bence ya. Hatta sevgilin anlattı belki de. Bazı erkeklerin hoşuna gidiyo böyle şeyler fantezi gibi. Seni 3 erkeğin olduğu eve çağırması da şüpheli zaten
Soran+1 yılSpontane gelişti buluşma durumu…
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum da bana öyle gibi geldi. Sizi düşünüp kendini tatmin ediyo falan belki içerde. Sonra dayanamadı geldi denedi bi şansını
Soran+1 yıl2 kişi daha var onların yanında mı tatmin ediyordur ,
Cevap sahibi+1 yılBilmem tuvalete falan girmiştir belki. Sesleriniz duyuluyodur. inlemene falan tahrik olmuştur
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha mutlulugu haramdan ararsan mutluluk sana haram olur
00 Yorumla
+1 yılCanı çekmiştir size katılmak istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelikten izlemişlerdir
130 Yorumla
Soran+1 yılYokk ya bende
Cevap sahibi+1 yılCidden bak hatta seni hayal edip mastürbasyon yaptıklarına eminim ama kanıtlayamam
Soran+1 yılNeeee neden ki sevgilim 2 senelik sevgilim
Cevap sahibi+1 yılSes gitmiştir inlemişsindir bide seksisindir sen kesin. İki saat odada seni evire çevire becermesi tahrik et iştir
Cevap sahibi+1 yılBilerek gelmiştir ses duymak ya da delikten bakmak için. İzlenmek tahrik eder mi seni
Soran+1 yılSevgilimin en yakın dostu ama böyle bişy yapmaz bence ki delik yok
Cevap sahibi+1 yılNeler gördüm ben üniversitede. Kasıtlı kapıyı açık bırakıp izlenmek isteyen mi dersin uzun süren ilişkisiyle seks yaparken davet eden mi özgürlük fantezi doğuruyor
Soran+1 yılAma üni de degılız ki biz bi de sevgilimin en yakın dostu yavsa maz bence bana baya yakınlar
Cevap sahibi+1 yılSen seksi ve güzel misin? Çok inledin mi iki saatte
Soran+1 yılYa hafifçe inledim ama tüm evi inletmedim onlar var sonucta o kdr rahat rahat şnlemedim bence güzel ve sesksiyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman hayallerinde onlarda becerdi seni bugün üç erkek boşalttın hadi iyisin 😂
Soran+1 yılDiğer ikisini bilemem ama bu kapıyı çalan eleman düşündürdü beni
Cevap sahibi+1 yılBakışı falan nasıl kalçana memelerine falan bakıyor mu?
Soran+1 yılYok yüzüme baktı merhaba dedi de bi an salise olarak süzdü beni güzel giyinmiştim ama o kdr bi daha da bakmadı ztn onların yanına gitmedim bn
Cevap sahibi+1 yılNe giymiştin. Gece seni hayal etmek için süzmüştür. Kim bilir hayalinde neler yaptı sana
Soran+1 yılTişört altına uzun yırtmaçlı etek
Soran+1 yılYa Abaza degoller ki ya kızlarla konusamayan tipler segıller
Cevap sahibi+1 yılYırtmaçtan bacaklar belli tabi. Tişörtte memeler nasıldı
Cevap sahibi+1 yılTamam da sen erkek olsan kankan yan odada iki saat birini becerse tahrik olmaz mısın
Soran+1 yılMemelerim küçük ztn normal tişörtte yırtmaçlı ama o beni görürken ayakta idim o kdr belli olmuyo sadece diz altı bacak görünüyor
Soran+1 yılYa erkek degılım dusunemiyom hiç
Cevap sahibi+1 yılKalçan dolgun mu etekte nasıldı. Memeler küçükse dikkat çekmez
Cevap sahibi+1 yılDüşünmeye gerek yok ki üçüde sevgilinin yerinde olmak istedi
Cevap sahibi+1 yılSigara bahane senin inlemelerini duymak şahane
Soran+1 yılOrta ama dedim ya bi tek o gelen gördü beni o da 10 sn falan diğerleri salondaydı bi de sigara istemeye geldi o kapıyı çalan bişy demeye degıl aslımda onu yazmayı unuttum
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum işte büyük olasılıkla seninle boşaldı
Soran+1 yılCiddi mi diyon fantezi mi kuruyor
Cevap sahibi+1 yılEvet. Hoşuna gider mi arzulanmak senin
Cevap sahibi+1 yılSen doydun mu bugün libidon nasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarda girmek istemiştir
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende inandın mı buna
Soran+1 yılSigara var mı falan dedi once kapıyı çaldı sevgilim işim var dedi o da sigara var mı dedi
Cevap sahibi+1 yılİçeri girmedimi
Soran+1 yılKapıyı tıklatttı girmedi tabiki de sigara istedi biliyordu benim odada oldugmu ama
Cevap sahibi+1 yılSen o kadar erkeğin içine girip sevgilinle seks yapabiliyorsun öylemi
Soran+1 yılOdada yaptık nolmus ki hem tek yaşamıyor ev arkadaşı var illaki denk geliyor sence ayıp mı
Cevap sahibi+1 yılO kadar erkeğin içine girip bunu yapman evet ayıp
Soran+1 yılYanlarında olmuş gibi konusun yanlarına bile gitmedim onlar salonda idi ben direkt odağa girdim
Cevap sahibi+1 yılSizin seks yaptığınızı çok iyi biliyorlar birde içeri girdiğini seni öyle gördüğünü düşün yataktasın içine almışın
Soran+1 yılAsla kapıyı tıklamasan giremezler ki normalde hiç gelmez bile ev arkadaşı odaya ama bu bahsettiğim arkadaşı geldi tıklattı kapıyı sigara istiyorum die
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl21…
Cevap sahibi+1 yılİçerde seni öyle domalmış bir şekilde görse sende onu görsen ne olacak
Cevap sahibi+1 yılA, mı. n öyle ortada çocuğa bakıyor
Soran+1 yılÇok utanırdım ama kapıyı direkt açmazlar o kdr da degıl
Cevap sahibi+1 yılAlkolde alıyosunuz öylemi
Soran+1 yılBen almıyorum onlar kendi aralarında içmiş ben yokken spontane gittim oraya ztn aniden gelişti
Cevap sahibi+1 yılSevgilin seni paylaşmak isterse ne yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılSpontane dediğin şey planlanmamış olandır sen zaten seks yapmaya gitmişsin oraya
Soran+1 yılYok yapmaya gitmedim aramız kötüydü biraz ztn çok kıskanç biri
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum eminim öyledir 😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. E bir zahmet anlamıştır zaten
110 Yorumla
Soran+1 yılPhaa pi cligime mi yaptı yani hiç öyle düşünmemiştim
Soran+1 yılD omalmıstım sk iyordu çok utandım ama
Soran+1 yılOhaaaa ciddi misin ama içerdekiler demezmi bu neden gelmiyor diye cesaret edemez bence
Soran+1 yılYa illa ki ama tüm evi inletecek kdr degıl normal dozda
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine mi hikaye Feridun abi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal değilse anlamıştır
00 Yorumla
+1 yılSizi dinleyip 31 cwkimislerdir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabikide
10 Yorumla
+1 yılMal değilde anlamıştır
00 Yorumla
+1 yılAnlamis olabilir
00 YorumlaSen gelmeden ne fanteziler kurmuşlardır aralarında
00 YorumlaÖğrenci evi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılıyor her türlü
12 Yorumla
Soran+1 yılSes olmasa da mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılVideon bile çıkar 😂
10 Yorumla
+1 yılElbette 😁
14 Yorumla
Soran+1 yılSes cıkarmıom ama
- +1 yıl
Olsun 2 saat odada kalıp skismeyen yoktur
Soran+1 yılOhaa bu erkekler her şeyi anlıyo
- +1 yıl
Öyle
Ses gitmiştir yani
15 Yorumla
Soran+1 yılSes çıkarmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılBuyur
Evet
08 Yorumla
Soran+1 yılOha neyi?
Soran+1 yılEn yakın dostu ama ya
Soran+1 yılOha ya erkeklere bak sen
+1 yılPompa
00 Yorumla
+1 yılAnlasilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih