Ders çalışırken libodom artıyor. Birisiyle mesajlaşma veya bi fotoğraf video falan da görmüyorum. Sinirlerim bozuluyor. Deneme çözüyordum az önce denemeye odaklanamadim. Devam ettirmeye çalıştım denemeyi ama yok olmadı. Çok yanlışim cikar bu seferde moralim bozulur diye çözmeye devam etmedim. Ders çalışmak zorunda olduğumu biliyorum ama libodom engelliyor. Bu durum arada oluyor. Sürekli olmuyor Allah tan. Olduğu zamanlar ne yapmam gerekir. Bacaklara soğuk su tutmak iyi geliyor diye duydum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nikotin tüketimi veya kafein tüketimi yapın veya meyvelerden elma erik kayısı tüketimi yapabilirsiniz. Yaşınızdan dolayı östrojen hormonu yüksekliği olağan bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kahve içiyorum her gün aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Buz torbası köy :))) deli misin yaaa kendini rahatlat sonra ders çalışmaya devam et... Sigara molası gibi düşün:))
11 Yorumla
Soran+1 yılOrucum. Bı de mastürbasyon yapmayı pek sevmiyorum. Ne zamandır yapmıyorum zaten.
+1 yılSosyal medyadan gördüğüm resimler mi tetikliyor bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medya kapattım. Vaktimi alıyor ders çalışamıyorum diye. Kitap defter görüyorum sadece. Bu uygulamayi bile kaldırmıştım soru sormak için yükledim. Reglim yaklasmiyormus normalmis yani böyle olmam
- +1 yıl
Spor yap vücudunu biraz yor. Uyku duzenin de strese girer. Enerjini atarsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Deneyeceğim
- +1 yıl
Ricaederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzun bir mastürbasyon. Yap.. bu iyi gelir en azından birkaç gün isteğini dizginlemiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılOruçluysan sakin ol şimdilik ama akşamları iyi bi resetle kendini gerekiyosa her gece
00 Yorumla
+1 yılAklından çıkması lazım bırak bacağına Su dökmeyi buz soksan ajkindan çıkmadıkça gitmez
00 YorumlaKanka yaşın daha genç hiç kasma kendini istek geldiyse mastürbasyon yap bi yatım saati ayır sonra daha iyi motive olursun diğerleri kahveymiş suymuş hikaye
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten takvime baktım da. Şu 4-5 gündür olması normalmiş. Denemeyi yanlış günde çözmüşum. O yüzden moral bozmuyorum.
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYapicam
Soran+1 yılSextingle yapmicam ya ahsha
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka rahatla kendini sal yani. Uzun zamandır yapmıyorsun sanki
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yaptın kanka.
Soran+1 yıl1 ay olmuştur
Cevap sahibi+1 yılOoo yanıyorsun o zaman Fuat abi 😅 derse odaklanamamn normal yani bide ramazan oruç şeytan çok uğraşıyor senle. Telefonu bırak dersine bak kanka
Soran+1 yılRamazanlikta şeytan çok mu uğraşıyormus.
Cevap sahibi+1 yılEvet seni baştan çıkarmaya çalışıyor. Normalde hep böyle istekli mısın
Soran+1 yılEvet bı abdest falan alcam. Şu denemeye devam etcem
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka bi abdest al 2 rekat namaz kıl sonra deneme yap. Akşamda rahatlarsın işte
Soran+1 yılGenelde istekliyim ama kendimi rahatlatacak bir şey yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYardım lazımsa rahatlatalım seni
Soran+1 yılÇok yardımseversin ahdban
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka her şey senin için yani 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılGun icinde yuruyus falan yap vucudunu calistir faydasi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de öyleydi ya hazırlık sürecinde, takma, geçer 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO hisse doymadan çok zor güzellce tatmin etcen kendini sonra aklina getirmemeye çalışcan 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu yaşamamak için ara sıra kndini bosaltmalisin ya da dusunmemelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmemeye çalıştım ama olmadı. Denemeyi yarıda bıraktım.
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkta kndini tatmin ediyorsun yeterince boşalmak oluyor mu vücudun enerjiyi atmak istiyor doğal olarak
Soran+1 yılPek yapmıyorum. Zaten şu an ramazanliktayiz diye
Cevap sahibi+1 yılYapmadığın için vücudun ısrarla istiyor daha çok detay da veremiyorum gizliden çıksam yazar mısın
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence yapmadan önce biraz mastürbasyon yap rahatla ya
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir
- +1 yıl
Peki en son ne zaman adet oldun
Soran+1 yılBu ayin 5 inde
- +1 yıl
Yumurtlama döneminde gibisin o dönemde istek olabilir gayet normal ama nurdan rahat konuşamıyoruz diğer tarafa geçelim mi isterseniz
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Çıktım çok teşekkür ederim
Ders çalışmayı sevmiyorsun demek ki
00 Yorumla
+1 yılolur öyle hormonal denegsizlikler
00 Yorumla
+1 yılBendede oluyor 🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok b*ktan bir şey ya. Yazı goruyorsun sayı görüyorsun. Ne diye yükseliyorsun.
- +1 yıl
Yazıya sayıya değil kanka ders çalışmak istemwdşğin için aklın oraya kayıyor ben ders çalışırken değilde kitap okurken oluyor
Soran+1 yılAma istiyorum ders çalışmayı. Çok hırslıydim denemenin başına oturdum.
- +1 yıl
O zaman ben seni boşaltayım birşeyin kalmaz hem ders çalışıp hem mastürbasyon yaparız karşılıklı 🤣🤣 yaşımızda aynı muhtelemelen
Soran+1 yılOrucum knka
- +1 yıl
İftardan sonra 🤣
+1 yılOlur öyle şeyler okşa geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Degisikmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi sınav yks mj
046 Yorumla
Soran+1 yılKpss
Cevap sahibi+1 yılLisans önlisans hangisi bide düşünsene kpss girerken sınavda yükseliyorsun ne olur
Soran+1 yılKpss. Bugün ondan korktum zaten. Sinirden ağladım. Ben sınavı çok kafaya takıyorum. Ya sinavda da böyle olursa dedim. Sonra hayır hayır unut dedim
Cevap sahibi+1 yılSınavdan önce kesinlikle mastürbasyon yapman lazım o zaman
Soran+1 yılYapinca da tam rahatlamiyorum ki. Yarım kaldığı için yine geliyor istek. Mastürbasyonu bıraktım zaten. Sınava kadar cinselliğin kafamdan çıkması lazım.
Cevap sahibi+1 yılLisansmi
Soran+1 yılÖn lisans
Soran+1 yıl2 yılda bir oluyor bı de
Cevap sahibi+1 yılRiske atmaman lazım sınava gidince binaya erken girmen lazım lavaboda mastürbasyon yapmalısın doymam diyorsan evdede 1 2 yapman lazim
Soran+1 yılİsteğim gelmesin de gerek kalmasın bunlara. Sen okuyor musun
Cevap sahibi+1 yılBen lisans girecem
Soran+1 yılNasıl gidiyor çalışmalar
Cevap sahibi+1 yılBizim size göre biraz daha zor ama iyi gidiyor çoğu bitti benjm senin durumun aklımdan çıkmıyor ya o şekil başına gelirse 2 yıl sınav yok
Soran+1 yılTakvime baktım 4 Eylül'de regl olcam. Sınav 1 Eylül'de reglden önce libodom artıyor. İnşallah olmaz ahdhahsbhs
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅 desene baya tehlikeli
Soran+1 yılSınav stresinden gelmez bence istek. Ama bi soru okudum bu siteden. Benim soruma benzer bir şey sormuşlar. Çocuk şey demiş. Bu ne ki ben sınav anında yükseldim demiş ahshhsh
Cevap sahibi+1 yılSorularmi azdiriyor seni yoksa dusuncelermi geliyor
Soran+1 yılBastırıyordum ne zamandır o yüzden oluyor.
Cevap sahibi+1 yılKac gün oldu mastürbasyon yapmayali
Soran+1 yıl1 ay
Cevap sahibi+1 yılBaya dolusun o zaman desene😅
Soran+1 yılAhhdah yapmamaya söz verdim kendime
Soran+1 yılAma yapicam galiba
Cevap sahibi+1 yılSen benim kafadasin bende söz verip 1 sene yapmamistim
Soran+1 yılOo 1 sene çok iyi dayanmissin. Nasıl engelledin kendini
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyordum falan güne kadar yapmicam diye sürekli uzatiyordum öyle böyle 1 yıl dayandım ama 1 yıldan sonra masti yapınca olanları tahmin ediyorsunuz😅😅
Cevap sahibi+1 yılEdiyorsundur
Soran+1 yılEvet edebiliyorum ahshhahha.
Cevap sahibi+1 yılSenin kutu😅 baya hemde baya dolu Şu an hissediyorum
Soran+1 yıl1 yılın yanında bir ay hiç bir şey ahshaha
Cevap sahibi+1 yılOlsun olsun dolu degilmi yani bosmu içi 😅😅
Soran+1 yılDolu ahhdh
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum zaten😅😅 çok gelirmi dersin
Soran+1 yılGelir gibi
Cevap sahibi+1 yılSen belasin bela😅
Cevap sahibi+1 yılOruclumusun
Soran+1 yılOrucluydum sen
Cevap sahibi+1 yılBende orucluydum
Cevap sahibi+1 yılEeee napiyorsun
Soran+1 yılOturuyorum sen napiysoun
Cevap sahibi+1 yılAhanda bende yeni uzandim ders çalıştinmi bugun
Cevap sahibi+1 yılNetler ne alemde
Cevap sahibi+1 yılCiktinmi
Soran+1 yılKötü ya. 85 üstü puan almam lazım. Eylül e kadar artiririm inşallah. Gizliden çıksana ya
Soran+1 yılSenin netler nasıl. Bı de bölümün neydi
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlama şansın olmuyor mu
013 Yorumla
Soran+1 yılOrucum
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki sakinleşe biliyor musun bu istek ne kadar suruyor
Soran+1 yılUyuyunca falan geçiriyorum. Ertesi gün yine geliyor. Uyuyorum yine geciyor öyle
Cevap sahibi+1 yılBuda seni uykuya itiyor yani
Cevap sahibi+1 yılPeki gece falan mastürbasyon yapsan rahatlasan aklından çıkar mi
Soran+1 yılmastürbasyon yapınca tam rahatlamiyorum ben. O yüzden yarım kaldığı için yine istek oluyor. Hiç bı şekilde çözüm yok yani ahshah. Cinselligi kafadan atmam yok etmem gerek
Cevap sahibi+1 yılHiç bir erkekle yaptinmi sanalda. Denedin mi
Soran+1 yılYaptım
Cevap sahibi+1 yılPeki ondada mi tam rahatlayamadin
Soran+1 yılİlk mastürbasyon yaptığımda rahatladım sadece. Sonucunda nasıl bir şey olacağını bilmiyordum. Sadece sevgilimin dediklerini yapıp hayal ediyordum. O güzel oldu. Diğerlerinde olmadı. Yarım bırakıyorum. Yapmakta istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni duygusal olmayınca rahstlayamiyorsin tam olarak sevgilinle ayrıldınız mi
Soran+1 yılAynen öyle. Evet ayrıldık yazın.
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ismim kıvamç seni tanımak isterim sende istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi rahatlat vucudu
020 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır yapmıyorum. Şimdi de orucum
Cevap sahibi+1 yılkanka az daha dayan aç iftarını sonra hallet o işi
Soran+1 yılDenemeyi ne zaman coziyim sence. Şimdi cozsem yanlışım çok çıkar bu sefer moralim bozulur diye çözmek istemiyorum. Gece cozsem de uyku basıyor. Şimdi çözüp bitirmeliydim çok kızıyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılkafanı dağıtman lazım hafif okşasan sonra bıraksan olmaz mı
Soran+1 yılOrucum şu an
Cevap sahibi+1 yılokşa sadece biraz haz al üzerinden bir şey olmaz
Soran+1 yılOkeyy
Cevap sahibi+1 yılnaptın aşko
Soran+1 yılİftar bekliyorumm
Cevap sahibi+1 yılkaç dk var
Cevap sahibi+1 yılmarmara bölgesinde misin
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılaz daha dayan abi
Soran+1 yılTamam abicim ahhsha
Cevap sahibi+1 yılyaptın mı
Soran+1 yılYapmadim
Cevap sahibi+1 yılsonra mı yapcan
Soran+1 yılBirazdan ama istegim gitti. Yarın gelmesin diye yaparım belki bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyarın geleceği yüzde yüz bugün yap
Soran+1 yılEvet
+1 yılOral yaptir
00 YorumlaBeraber çalışalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026