nedenini yorumlarda belirtebilirsiniz
Düzenli cinsel hayatı olan
Uzun süredir birşeyler yaşamayan
Kararsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nedenini yorumlarda belirtebilirsiniz
Evleneceksem, benden az tecrübesi olmuş ve hiç olmamış benimle aynı statüye sahip Atatürkçü kadın isterim. Evlenmeyeceksem, düzenli seks hayatı olan kadın isterim ki seks yaparken; sıkıntı çıkarmasın. Bir çok kadın, Türk erkeğine gelince hep namuslu ayaklarına yatıyorlar ama zencilere hemen veriyorlar. En son Karabük'de gördük. Türbanlılar bile verince, artık hiç bir kadının namuslu ayaklarına yatmasına inanmamaya başladım. 1 ay içinde cinsellik yaşanmaz ise, direk ilişkiyi bitiririm ve bitiriyorum da.. Çünkü zencilere gelince, ilk buluşmada veriyorlar. Ben de salağım zaten..
Düzenli cinsel hayatı olmuş sağlıklı düşünen, sağlıklı yaşayan, soyal yönü olan soyal zekası gelişmiş mantıklı kişilik sahibi bir kadın olmasıda önemlidir tabi, düzenli bir cinsel yaşamı olan demek her aklının estiğinde her önüne gelenle cinsellik yaşayan demek değildir herhalde. Zaten her iki tarafta dha öncesinde düzenl bir cinsel yaşamı olmuş kişilerse sorun yaşmazlar.
Cevap
11Cevap
Bana göre hayatında hiç cinsellik yaşamamış biri geçmişinde cinsellik yaşamış biriyle birlikte olmamalı. Çünkü eninde sonunda bu çiftler arasında bir sorun çıkarabiliyor. Bana göre düzenli cinsel hayatı olan biri uygun.
Katılıyorum bunu deneyimlemeden önce farkına varmak gerekiyor
Hiç yaşamasa çok güzel olur. Benim ilkim olacağı gibi onunki de olsun isterim.
tam benim fikrim de aynı
Dostum erkek için tecrübeli biri olmalı. Hatunu evire çevire bağırta çağırta sevmeli. Zira unutma “Bal eski petekten yenir”…
Uzun süredir yaşamamış olan erkek hem özel olur hem istekli
Ağzının tadını biliyor gibisin
Ben hiç bu tarz bir şey yaşamadım. Yaşamamış tercihimdir. İstemem yaşayanı
Yaşın olmuş 99 bu yaştan sonra ne işin olur 🤣
@kleopatra17 yaşım kaç olursan olsun yaşayacağımı sanmıyorum
Ben bir şey yaşamadım bir şey yaşamayannı da istemek hakkım bulabilecek miyiz zor gözüküyor ama kısmet
Ben tecrübesiz o tecrübesiz olmaz. Ben az da olsa tecrübeli olsun isterim. Heyecanlarını kontrol altında tutabilen, nerede ne yapması gerektiğini bilen birine kendimi daha rahat teslim ederim.
Düzenli seks yapan birini tercih ederim. Tecrübeli olması zevki arttırıyor
Ne için sürekli bir ilişki için mi anlık bir şey mi
hiçbir şey yaşamamış olmasını istersim ben de hiçbir şey yaşamadım ilkim olurdu
Bir süredir yaşamamış olursa daha aç olur, doyurmak kolay olur. Her yola da gelir.
İşleyen demir pas tutmaz :)
Tecrübe şart
Tecrübesiz insanı oyalar
Düzenli olan tabii ki
Hiç yaşamamış olan. Kendim gibi birisi kısaca.
Benim için bir şey yaşamayan daha iyi
Yaşamamış olan iyidir
birşeyler yaşamayan
Neden peki?
bilmem tecrübesiz olması daha iyi
Sen de mi daha tutkulu olacağını düşünüyorsun yoksa 👻
Düzenli nefes alan
İkinci
Neden?
Bilmem
Hiç yaşamamış birisi
Kendinden emin olsun