Arkadaşlar biri var ten uyumumuz o kadar iyi ki ne ara el ele tutuştuk öptüm sarıldım anlayamıyorum bazen ve normalde bir insanla 3 4ay geçirmeden bunları yapmam bu dediklerim 1.5ayda oldu şaşırıyorum ten uyumu beni kendine o kadar çekiyor ki kendisi evlenmek istediğini söyledi 1.5seneye düşünelim istiyor sizce ten uyumu büyük etken midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler, olası bir evliliğin yaklaşık yüzde 70'lik kısmıyla ilgili sorunları ortadan kaldırmışsınız. İyi ve doyurucu seks, evlilik için çok önemli. Geriye yüzde 30'luk kısımdaki sevgi, saygı, güven, bağlılık, iyi arkadaşlık, birlikte eğlenebilme, ayrı ayrı da vakit geçirebilme, anlayış gibi konu başlıkları kalıyor. Bunlarda da sorununuz yoksa, evlenip mutlu olabilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAy umarım öyle olur ya
- +1 yıl
Sizin için dua edeyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır ilgisi yok.. ten değil aşk lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda varama daha bende yok
+1 yılKendisi biraz ılık sanırım. Kıskançlik duygusu yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kıskanç birisi ılıklık nereden çıktı ya onunla alakalı bir şey yazmadım bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl ele tutusunxa kızlarda istek oluyor mu islanma gbi falan
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılÖğrendim oluyormuş gerek kalmadi
Soran+1 yılEl ele tutuşmayla istek mi olur hahhssh ilk defa duydum
Cevap sahibi+1 yılSen anlamazsin yorum yapmana gerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka sorun yoksa süper
10 YorumlaÇok hemde
14 Yorumla
Soran+1 yılYani şu an daha sevgi aşamasına geçmeden ten uyumuna öyle bir kapıldım ki o bana temas etse kedi gibi oluyorum bende ona aynı şekilde
Soran+1 yılArkadaş ortamına mı gireyim yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılher şey ten uyumu ile yeterli değil evlilikte
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an için bana değer verdiğini hissettiriyor bir şey canım çekti desem dibimde bitiyor acıktım desem bir şeyler alıyor güzel hissediyorum ama daha başlardayız o yüzden ten uyumunu tartışsak bile yitirmiyorsun
Evlenir tabi güzelde olur
10 Yorumla
+1 yılGider tutku varsa
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu olmasa insan ilişki bile yaşamak istemez
049 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet maalesef
- +1 yıl
Yani ten uyumu insan her zaman iyi
Soran+1 yılEvet akılda kalıcı oluyor
- +1 yıl
Mesela benle sevgilim vardı tem uyumu Aşırı vardı hemde çok yani azginliktan napicagimi bilmiyordum öyle diyim
Soran+1 yılEe sonra ayrıldınız yani karşımdaki insanda bana aynısını hissettiğini düşünüyorum sürekli bir temas hâli var dip dibe olmaktan sıkılmıyor
- +1 yıl
Ehh daha ne istiyorsun dibinde olsun işte
Soran+1 yılOluşunda korkuyorum bir yandan bu kadar hızlı ilerlemek nasıl olur bilmiyorum
- +1 yıl
Nasıl mesela ilerleme nasıl çabuk gidiyor
Soran+1 yılBen çabuk güvenmem ama şimdi her gün birlikteyiz sürekli aktivite yapıyoruz sarılıyorum öpüyorum boynundan bu benim özel bir şey işte bir nevi çekiliyorum
- +1 yıl
Sevişme var mı peki
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Elesme oluyor o zaman vee ten uyumu zaten öyle anlaşılıyor insanı gerçekten deli ediyor vee zamanla sevişme duygusu hisetiriyir
Soran+1 yılEvet buna engel olmaya çalışıyoruz çocuk o yüzden evlenmek istiyor 1sene içerisinde
- +1 yıl
Sen istiyormusun peki
Soran+1 yılEvlilik istiyorum ama doğru zaman mı bilmiyorum
- +1 yıl
Evlilik için yilar gerekir sana net diyim sonra dan pismanlik olmasın acele etme
Soran+1 yılValla yıllar sonra bile insanlar boşanıyorsa pekte bir anlamı yok yılların ben 4senelik ilişkimden ayrıldım evlenecektik
- +1 yıl
Niye ki 4 yılık unutunmu peki merak ediyorum bunu
Soran+1 yılYani olmadı işte önce evlilik diye tutturdu sonra korktu bir şeylerden sürekli benim üzerimde baskı kurmak istedi unutamadığım şeyler var illa ki daha yeni yazdı barışalım dedi kafam bulandı o acıyı hissettim yine ama kabul etmedim
- +1 yıl
4 yılda büyük bir şey ama insan atlatirmi peki sence unuturmusn veya başka birine alışmak sevmek olur mu
Soran+1 yılBüyük evet atlatmaya çalışıyorum bir sene olacak şu an tanıştığım kişi ondan yalvararak yapmasını istediğim şeyleri ben istemeden yapıyor bunun değerini bilmek istiyorum sadece
- +1 yıl
Güzel o zaman dene ama pişman olma evlilikte en önemli olan yanlış anlama ama sevismek vee onu delirtmektir bunları yaparsan senden başkasını gözü görmez
Soran+1 yılYani şu an bile bana yükseldiğini çok farkediyorum bakalım sadece seksle ömürde geçmez tabii
- +1 yıl
Nasıl yani başka düşüncelerin ne ki hani sexle geçmez dedigin
Soran+1 yılAnlaşmakta önemli sadece seksteki mutlulukla ömür geçmez diyorum
- +1 yıl
Yaa orası tabiki öyle anlaşma saygı olmasa insan sevişmek bile istemez ki
Soran+1 yılAşk olmayabiliyor ama bazen bende ondan korkuyorum aşık olmadan ten uyumuna kapılmak istemiyorum
- +1 yıl
İşte ten uyumuna kapilirsan aşık olmadan veya o sana olmadan ilişki istersiniz sonra terk edilirsen üzülürsün
Soran+1 yılYok ilişkiye gireceğimi sanmam
- +1 yıl
Ten uyumu insanı ilişkiye sürüklüyor sen dikkat et olur mu
Soran+1 yılHaklısın bu kişiyle konuşmayı bırakmayı bile düşünüyorum
- +1 yıl
Hani yanlış anlamanıda istemiyorum ama gerçekten öyle bir şey olucagini dusnuyorsan bırak
Soran+1 yılKendimden eminim ondan değil
- +1 yıl
Neden bilmiyorum ama sen ondan ayrıl en iyis
Soran+1 yılAnlaşma yaptık dikkat ediyor bakalım
- +1 yıl
Ne gibi bir anlaşma
Soran+1 yılDaha az temas gibi
- +1 yıl
Şöyle diyim seni eledigi zaman sevisme hisi geliyormuş aziyormusn
Soran+1 yılYani eğer boynumdan öperse evet ama normalde hayır
- +1 yıl
Elemek isterse peki
Soran+1 yılAy yarın bayram için il dışına gitcem diye resmen sömürdü beni öp öp yanağımla fantezi kurdu dedim ne güzel anlaşmıştık falan göremiycem 2hafta diyor. Elleyemez bu arada
Soran+1 yılYani sürekli boynundan öpülmek istiyor bilmiyorum buna mı yükseliyor artık
- +1 yıl
Boyun azdiriyor çünkü
Soran+1 yılValla belli kendisi eriyor o haldeyken
- +1 yıl
Çokta öpme üstüne falan çıkmasın 😃
Soran+1 yılTepeme binecek koca adam 😄
- +1 yıl
Bana yazarmisin yanlış anlama tabiki bir şey sormak istiyorum
Soran+1 yılKapalı senin
- +1 yıl
Takip isteği at
+1 yılgidebilir
00 Yorumlagidebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılten uyumu onemlidir
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
ilişkiye hazır olun
Soran+1 yılNasıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri