Uzun zamandır libidom yoktu pek 2 gündür ne olduysa geceleri artıyor ve işin kötüsü prno izledim ya of. Çok uzun xmaandır izlemiyordum ne gixel hiç aklıma gelmiyordu istemiyordum nedne böyle oldu ki mübarek gün? Bir de geçen hafta hiç aklımda yokken rüyalaanmıştım din gece de rğyalandaım iyi hissetmiyorum gerçekten ya :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay rüyalanma bendede oldu oruç bozuldu mu ve niye oluyor
Rüyalanma kızlarda bizim kadar çok olmuyor diye biliyorum. Şöyle oruca niyet etmeden rüyalanıesan niyet edemezsin tutamazsın yani ezandan önce gusül almalısın. Ama oruca niyet etim sabah kalktın rğyalanmışsın o zaman bozulmuyor gusülünü alıp devam edebilirsin. Rüyalanma dediğimiz şeyde stres çok oluyor hissediyoruz ondan oluyor vücut kendisi karşılıyor onu bu günah değil zaten ama tabi zor durum gusül alamayacak durumdaysan o sıkıntı
Mesela ben gusül almam gerektiğinide bilmiyordum ve oruçluken yaşadım orucu açıncada almadım ne olacak
Bilmiyorum da rüyalanınca gusül alman lazım zaten her halükarda oruç olsam da olmasan da cenabet mi dolaşıyorsun
Namaz vakitleri kaçtı gğnahaa girdin orucun kabul olur mu bilmiyorum ama sevabı azalır
Ben sadece regl dönemi bitince ve mastürbasyon yaptıktan sonra alırım normal duşlarda almam ki zaten üç günde bir banyo yapıyorum 2 gün tuttuğum oruç ne oldu şimdi çöp mü
Bilmiyorum o kadarını valla da her duştan sonra alırım ben sende alışkanlık haline getir bence rüyalanınca da sonuçta akıntı yani meni grldiği için cünip olmuş oluyorsun cünip gezmek de haram. İlkini bilmiyorum da cünüpken oruca niyet edemezsin. Tövbe et kaza et. Bir hocaya bilen birine danış yine de
Mastürbasyon şart değil yani meni gelince gusül şarttır. Zevk suyu mezi diye şeyler var knkar gerektirmiyor
Aman be zaten bi tutayım dedim o haftada bu başıma geldi boş ver
Olsun ya niye öyle diyorsun bilmiyordun sonuçta. Dinimiz kolaylık dini sen tutmaya devam et sonra da kaza et.
İstekli misin çok
İstekle alakası yok aslında çok acıkmıyorumda ama akşam herkes yemek yerken bakmam ezanı beklemek zor oluyor evde bi tutan benim
Hmmm evet zor tabi öyle ya niye tutmuyorlar ki. Balla sen bilirsin
Konuşalım istersen
Bi şey tetiklemistir
Olabilşr ya. Instagram da çok acayip şeyler var he. Açık seçik abartılı şeylerin kalkması lazım. Bir anne vardı üçiz bebişler var emziriyor 2 göğüsten ayağıyla da biberondan süt içeriyor yuh yani göğüsler de açık ondan etkilendim muhtemelen
İşte
Linkini atıcaktım kaldırmışlsr bir zahmet yani olan bana oldu 🙄🤦
Ondan etkilenmissin ya bi sey sorcam e evlendin diyelim eşin bebeginizi emziriyo ondan da mi etkilenirsin
Bilmem ki belki de
Bu seni etkiliyo ne hissediyorsun o an
Nasıl yani evlenmedim ya da öyle görmedim ki anlamadım videoda mı
Videoda
Göğüs görünce tahrik oluyorun
Emzirilşme emme isteği oluyor bebişler emerken işre
Hee anladim ya 😂
Noldu niye gülüyorsun ya utandım 🤭🤭😅
Senin hoşuna gider mi
Bende bu tür videoları gorunce bebek emzirme istegi oluyor normal heralde 😄
Hmm haha kaç yaşındasın
Ne hoşuma gider mi