siz reddedince de sen kola çekirdek yap sevgilinle diyen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence normal değil.. ilk daha merhaba merhaba hemen öpüşelim koklaşalım olur mu 🤣 ama amacı cinsellik olunca napsın aradaki prosedürleri atlamak istemiş 🤣🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Adamın amacı belliymiş cinsellik istemiyorsan görüşmeye devam etmemeni tavsiye ederim.
10 YorumlaJrjrkfıfıfgı, iyi demiş.
Güven veriyorsa öp, vermiyorsa dokundurma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç ilk bulusma kahve eşliğinde muhabbet ya da sahil de yürüyüş güzel olur 🫦
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk %100 haklı bu arada
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl haklı oluyor
- +1 yıl
İlkokul 3 ilişkisi yaşamak istiyorsan bilemem ben olsma bende aynımşeyi derdim seni yaşayamicaksa ne anlamı var ki git kola çekirdek yap
Soran+1 yılpardon biz kızlar erkeğin oyuncağı falan mıyız gönül eğlendireceği? hevesini alınca çekip gideceği?
- +1 yıl
Seni yaşamak istemesi oyuncak ne alaka tek kişilik mi yaşıyon abla sende yaşıyon bu nasıl banel bir bakış açısı midem nulandı öğğğhb harbi sen parkta falan oyna
Soran+1 yılyok yok ben onu yaşamak falan istemem kalsın
- +1 yıl
Peki abla iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapilmaz bence biraz sabir etsin
011 Yorumla
Soran+1 yılbiz uzaktan da akraba oluyoruz. bu olaydan sonra tartıştık ağır şeyler söyledim falan konuşma bitmişti. sonra yeniden konuşmaya başlar gibi olduk bana bizden olmaz, zaten akraba sayılıyoruz falan demeye başladı. baştan aklı nerdeydi mesela? sence istediğini alamadı diye mi bunu bahane etmiştir?
Soran+1 yılmesajda sormuştu buluştuğumuz da seni öpebilir miyim diye. sence başka kızlara da mı niyeti böyle pistir?
Soran+1 yılbana bir de en baştan o kadar umut verdi ki yok sen tanıdıksın seninle ciddi düşünürümler, iltifatlar. ben kendim gibi iyi niyetli sanmıştım. en son yine kavga ettik, ben hakkımı helal etmiyorum sende yaşattığını yaşa falan dedim. bana ben seni gram sevmedim zaten diyor. en son da engellemiş. inşallah allahından bulur
Soran+1 yılbana bu yaptığından pişman olması en büyük dileğim. sence olur mu
Soran+1 yılaz önce tesadüfen baktım engelimi kaldırmış ne alaka ki
Normal degil itici gelir bana
01 Yorumla
Soran+1 yılbiz uzaktan da akraba oluyoruz. bu olaydan sonra tartıştık ağır şeyler söyledim falan konuşma bitmişti. sonra yeniden konuşmaya başlar gibi olduk bana bizden olmaz, zaten akraba sayılıyoruz falan demeye başladı. baştan aklı nerdeydi mesela? sence istediğini alamadı diye mi bunu bahane etmiştir?
+1 yılnormal degil amacini bello etmistir zaten
03 Yorumla
- +1 yıl
Evet seni kolay kolay elde edemicegini anlayıp basindan savmaya çalışmış bence
Soran+1 yılamacı niyeti farklı diyorsun yani
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. bir vururum ağzının ortasına , b0k oper
00 Yorumla
+1 yılYani olsa da olur ılmasada olur diyor
00 YorumlaNiye öpülür ki öpünce ne oluyor
00 YorumlaNormal değil bu ne rahatlık?
00 Yorumla
+1 yılUzak dur
017 Yorumla
- +1 yıl
Evet bahane. Kullanıp atacaktı seni. Akraba diye güvenme
Soran+1 yılbaşka kızlara da mı niyeti böyle farklıdır sence
- +1 yıl
Büyük ihtimalle. Çok ileri gitmez belki ama gideceği yere kadar da gitmekten çekinmez bence
Soran+1 yılbana bir de en baştan o kadar umut verdi ki yok sen tanıdıksın seninle ciddi düşünürümler, iltifatlar. ben kendim gibi iyi niyetli sanmıştım. en son yine kavga ettik, ben hakkımı helal etmiyorum sende yaşattığını yaşa falan dedim. bana ben seni gram sevmedim zaten diyor. en son da engellemiş. inşallah allahından bulur
- +1 yıl
Akraba ile olmaz bu işler zaten illaki bir sıkıntı çıkar. İyi bir baştan bitmiş Allah'tan
Soran+1 yılyakın akraba değildik ki yengemin abisinin oğlu oluyor yakın mı sence
- +1 yıl
Yakın uzak fark etmez. İlla çocukta sorun olacak diye değil. Evlenseniz hep dip dibe olacaksınız. Bir şey desen olmayacak o yönden dedim. Dedikodu çok yaparlar yakın oldukları içinde
Soran+1 yılkimle hep dip dibe oluruz onu anlamadım yengemlerle mi
- +1 yıl
Genel akraba içinde. Bir şey olsa hemen duyulur ya o anlamda
Soran+1 yılo da senin gibi duyulur allah duyulur sevgili olduğumuz dedi. ama bence ben istediğini vermediğim zor bir insan olduğum için bunu bahane etti gibime geliyor. çünkü baştan aklı nerdeydi yanlış mıyım
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılbir de utanmadan engellemiş beni. sence pişman olur mu bu yaptığından?
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yılböyle pis niyetli birisi başka biriyle mutlu olabilir mi peki sence allah izin verir mi buna?
- +1 yıl
Allah ne doğruysa onu yapacaktır
Soran+1 yılaz önce tesadüfen baktım engelimi kaldırmış ne alaka ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal degil
00 Yorumla Değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç
06 Yorumla
Soran+1 yılben 18 o 19
Cevap sahibi+1 yılSeviştinizmi
Soran+1 yılhayır tabikide
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadınız
Soran+1 yılhiçbir şey yaşamadık. sadece mesaj da buluştuğumuz da seni öpebilir miyim yazmıştı bende reddettim ve ağır şeyler söyledim tartıştık konuşma bitmişti.
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normaldir
00 YorumlaNormal değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha ilk buluşmada sizi öpmek istediğini söyleyen erkek normal midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat