Sevgilim arkadan istiyor. Ben çok istemiyorum dışkı bulaşma olayı olur diye. Ona da söyledim böyle şeyler yaşanır diye bir şey olmaz iyice temizlersin dedi. Ama nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. Dışkı bulaşmaması için ne yapabilirim öncesinde? Bulaşırsa iğrenme durumu olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneden 200 ml lavman al ve Anal ilişkiden 2 saat önce uygula. Sonrasında partnerinle birlikte iğrenme gibi duyguları kenara bırakıp birlikte hazırlık sürecini yapın.
Bunun için önce oranın kas yapısını anlamak lazım parmağını sokmayı denersen biri dışarıda biri içeride iki tane dairesel kas yapısı olduğunu ve içerideki kasın daha sıkı olduğunu görürsünBu kasların doğru şekilde alıştırılarak girişim genişletilmesi gerekir anal seks aceleye getirilirse ve zorlamayla girmeye kalkışılırsa koca bir fiyaskoya döner ciddi doku zedelenme ve yaralanmaları da yaşanabilir dikkatli olmak ve sabırlı olmak gerekir
Lavmandan sonra parmaklara prezervatif takarak veya lateks eldivenle ve kayganlaştırıcı ya da şampuan yardımıyla önce bir parmak, sonra iki parmak sonra da üç parmak rahatça girecek şekilde yavaş yavaş genişletilip alıştırmak gerekir. Bunları yaptıktan sonra duş başlığıyla içine ılık su verip ıkınarak boşalt. Bunu en az 10-15 defa hatta 20 defa yap. İçeride en ufak dışkı kalıntısı kalmasın ki zevkin içine kötü koku ve görüntüler girmesin.
Bu iç temizlikten sonra ilişkiye başlarken de yine parmaklarla ve kayganlaştırıcı kullanarak tekrar uygun genişletmeyi yapınGenişletme sonrasında anal ilişkiyi yaşayabilirsiniz.
erkeğin penis kalınlığına göre iki anal ilişki arasında 10-15 gün boşluk bırakın.
Anal ilişkiden sonra o kasların tam sıkılığına dönmesi 3-4 saatle 1 gün arası bir zaman alır. Bu da normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılWC ihtiyacı sonrası duşta duş başlığı çıkarılır ılık su sonuna kadar açılır hortum anüse yaklaştırılır su kendi basıncı ile içeri dolacaktır şişkinlik hissedildiğinde klozete boşaltılır islemi bir kaç kez tekrarlayın temizlenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılİçeride su kalırsa ne olacak
- +1 yıl
Klozete ıkınarak boşaltırsın tüm sistemi suyla doldurmaya gerek yok kalsa dahi sorun olmaz organlar suyu emecektir. Kayganlaştırıcı jel kullanın ilişki esnasında.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes iyi bilir ki seks öncesinde tuvalete girip hem küçük, hem de büyük tuvaletini yapmak ve imkan var ise de tepeden tırnağa bir banyo yapmak ideal bir ortam hazırlayacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi seni tenzih ediyorum profilde yaş 25 29 görünüyor bunu burdan sorana kadar Google daha temiz cevaplar bulabilirsin burada bu soruları genelde kadın kılığındaki erkekler sorar 🤣🤣🤣
25 Yorumla
Soran+1 yılİnternetteki cevaplar klasik lavman diyor. Lavman bilmiyorum. Farklı nasıl temizleyebilirim nasıl daha temiz olur diye sormuştum ama galiba sen kız kılığında takılıyorsun
Soran+1 yılKız kılığında olsam böyle dışkı muhabbetine flan girmem çünkü iğrenç bir şey
Cevap sahibi+1 yılLavmandan başka çözüm veren varsa sana katilicam bu konuda akıl var mantık var çöpü disarimi atarsın halinin altinami saklarsin temiz olmak için
Soran+1 yılLavmanı nasıl yapıcam peki
Cevap sahibi+1 yılEczanede var en sağlıklısı öyle hortum şişe diyenlere bakma bilmeden bağırsaklarında zarar verirsin
+1 yılAnal seks için; Lavman + anal kayganlaştırıcı + prezervatif gerekli. Kayganlaştırıcı tahriş olmaması için ve acı çekmemen için diğerleri hijyen için.
00 Yorumla
+1 yılanal yaparken osuran bir partnerim vardı osurta osurta ikiyordum 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDışkı geldi mi hiç
+1 yılKendine bu kötülüğü yapma cidden yapma pişman olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılLavman ve anal deliğe ağda çünkü anal delik te yalanma lı
01 Yorumla- +1 yıl
Su ile doldur boşalt yap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadar düştünüz mü yapmayin zinaaaaa kizlar ayrica seni kullanip atacak öğl
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıldır beraberiz nişanlanacağız yakında
Cevap sahibi+1 yılHimm okey
+1 yılİstemediğin şeyi neden yapıyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılZevk alsın istiyorum
- +1 yıl
E sen almıcaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki şimdiki sevgilinden ayrılırsan ve başka biriyle evlenirsen kocana anal izni verir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılslağa sorsana kendi gtünü nasıl temizliyormuş iyice
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye sorayım
Cevap sahibi+1 yılsevgiline. hani diyor ya iyic etemizlersin
+1 yılsen karabüklüsün sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben zenci sevmiyorum
+1 yılGece gece kapat tlf yat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLavman yap rezil olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Lavman alıcaksın eczaneden onu sıkıcaksın
00 YorumlaAnlatıyım mı detaylı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Prezervatif kullanın
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta dışkı gelse görecek
- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılArtık şansına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTak hortumu bas suyu
02 Yorumla
Soran+1 yılİçerde su kalır
Cevap sahibi+1 yılDışarı zorla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulassa ne olacakki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulaşır da zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan insanı skr mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltazyikli su ve sabun :)
00 YorumlaLavman
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapılıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası