Cowgirl pozisyonunda bütün hakimiyet kadınlardadır, seksteki dominantlık kadınların hoşuna gidiyor olabilir ve penisin hissini, zevkini vajinanın ya da anal bölgesinde daha çok baskın bir şekilde hissetmeleri daha fazla zevk ve haz almalarını sağlıyordur, tabi birde sevişerek, öpüşerek seks ritimleri yapılınca kadınların aldıkları zevk iki katına çıkıyordur ve biz erkeklerde penisi vajinanın ya da anal bölgesinin derinlerine kökledikleri için daha fazla zevk alıyoruz böyle oluncada karşılıklı alınan zevkler iki katına katlanıyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Kucakta olmak" gibi tercihler, kişiden kişiye değişebilir ve bu tercihlerin arkasındaki nedenler de farklılık gösterebilir. Ancak, kucakta olmanın bazı insanlar için neden zevkli olduğuna dair bazı genel düşünceler şunlar olabilir:
Yakınlık ve Bağlanma: Kucakta olmak, bir kişinin başka bir kişiye fiziksel olarak yakın hissetmesini sağlar. Bu, duygusal bir bağlanma ve güven duygusu yaratabilir.
Rahatlama ve Güvenlik: Kucakta olmak, bir kişinin rahatlamasına ve güvende hissetmesine yardımcı olabilir. Özellikle sevilen biriyle kucakta olmak, sıcaklık ve koruma hissi verebilir.
Dokunma ve Sevgi Gösterme: Kucakta olmak, dokunma ve sevgi gösterme ihtiyacını karşılayabilir. Birçok insan için fiziksel temas, sevgi ve bağlılık hislerini ifade etmenin bir yolu olarak algılanır.
Keyif ve Huzur: Bazıları için, kucakta olmak basitçe keyifli ve huzurlu bir deneyimdir. Bu, stresi azaltabilir ve genel olarak iyi hissettirebilir.
Ancak, kucakta olma tercihi kişisel bir meseledir ve herkesin bu konuda farklı tercihleri olabilir. Kimileri kucakta olmayı sevmezken, kimileri için bu çok rahatlatıcı ve keyifli bir deneyimdir. Bu nedenle, herkesin kendi tercihlerine ve sınırlarına saygı duyulmalıdır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılOnun kucağına oturup yüzüne bakarak öpmek isterdim onu off
43 Yorumla- +1 yıl
Bende çok isterdim. Vede boynunu. onun benim kucağımda olmasını offf
- +1 yıl
İyi sevgilin olursa ona yap o zaman benim başım bağlı
- +1 yıl
Yanı nisanlımısın
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBir çeşit fantezi yani Bunu isteyen var istemeyen var ama tabii Genellikle bu bilinen bir fantezi yöntemidir ki kucakta onun sebebini ben de bilmiyorum niye bunu çok istiyorlar ha ben yaşattırdım mı yaşattırdım hem de çok ama bilmiyorum işte bunu niye özellikle istiyorlar acaba Hani böyle kuş gibi hafifim demek mi istiyorlar bilmiyorum ama 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOff varya böyle oturacaksın yastık gibi git gel yapacaksın erkek altında çok güzel eriyor falan boyun ateşli öpüşme
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gezginnmm yok olmaz sonra kim beni becerecek
Cevap sahibi+1 yıl@Gezginnmm aynen yoldan çıkarma beni pis herif
Cevap sahibi+1 yıl@Gezginnmm zaten ondan diyorum tutuyorum yaa
Cevap sahibi+1 yıl@Gezginnmm bişey olmaz
- +1 yıl
Harika yorum
- +1 yıl
Harika anlatmışsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverler bro, bi yandan kendi ağırlıklarıyla bastırmalarını severler, köklenmiş hissiyatıni severler, kalçalarının sıkışmasını severler, tek elinin kalçada diğer elinin göğüslerinde veya boğazında olmalarını severler. Severlerde severler :D tecrübeyle sabittir...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Sıkılmasını
+1 yılBakireyken çok fazla yastığa sürtünerek yastığın üstünde sürtüne sürtüne mastürbasyon yapıp bosaldikları için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ebet kucakta yüz yüze sarılıp öpmek harika olur
00 Yorumla
+1 yılbenim manita kucağımı çok seviyor genelde kadınlar sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılOnu ancak biz bilebiliriz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMinyonlar tam kucaklik sökdld
10 Yorumla
+1 yıl. güzel çünkü
51 Yorumla- +1 yıl
Kucaktan sonra en sevdiğin pozisyon ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatılmaz yaşanır
52 Yorumla- +1 yıl
Yaşattım hep ama çok istiyordu hep kucağıma oturmak istedi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz4gın Mete jhjj
51 Yorumla- +1 yıl