Cinsel Yaşam Göğüs avuçlamayı neden bu kadar seviyosunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Göğüs mü kalça mı daha iyi Göğüs avuçlamayı neden bu kadar seviyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl biz kadınlar göğüslerinin ellenmesinden ve emilmesini neden seviyorsa erkeklerde o yüzden seviyor 5 1 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl ahh bunu olmadık bir anda hiç beklemediğiniz bir anda yapmak sizi acayip heyecanlandırıp libidonuzu arttırıyor çok denedim.. 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Senin en çok hangisi hoşuna gidiyo hangisiyle oynansa hoşuna gider 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kasap mıyız ya niye seçim yapıyoruz. Kadın sadece oralardan mı ibaret. 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Ben hem avuclamayi hemde ikisini yalamayı seviyorum neden tercih yapayım ki 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizde emilmesinden ve sıkılmasından zevk alıyoruz. Olnlarda sikmaktan ve emmekten 2 1 Yorumla ragingbull34 +1 yıl Emmesini ben de severim ama 👌 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. her ikisi de...kendi göğüslerini avuçla anlayacaksın :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabi ki kalça hele ki kucak ya da üst pozisyonda ise misss :) dolgunsa birde 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İkisinede hayır denilmez ama göğüs avuçlamak emmek çok hoş 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gögüs daha iyi stres alıyo 1 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Göğüs 😍😍😍ve uçları😋😋😋 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok zor bir seçim 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ufaklıktan bebeklikten kalan bir alışkanlık 0 1 Yorumla xll0606 +1 yıl :D Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl ikisini de avuçlamayı çok seviyorum <3 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkisinide seviyorum ama göğüsler çok tatlı 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnce bel severim küçük göğüs ve dolgun kalça 👍 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü zevke getiriyor 0 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kalcayı tokatlamak daha ıyı 0 1 Yorumla AkrepDunyası +1 yıl sana hangısı zevk verıyor Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevmeyen erkek mi war ki 😂😂 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece avuçlamak değil 1 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zevk meselesi demekki 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Göğüs daha keyifli 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İkisi de 😅 0 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Göğüs hamur gibi yumuşacık oluyor 🤣 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göğüs 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalçaa 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Vaz gecilmezler 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. zevkli çünkü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
biz kadınlar göğüslerinin ellenmesinden ve emilmesini neden seviyorsa erkeklerde o yüzden seviyor
Kesinlikle katılıyorum
ahh bunu olmadık bir anda hiç beklemediğiniz bir anda yapmak sizi acayip heyecanlandırıp libidonuzu arttırıyor çok denedim..
Senin en çok hangisi hoşuna gidiyo hangisiyle oynansa hoşuna gider
Kasap mıyız ya niye seçim yapıyoruz. Kadın sadece oralardan mı ibaret.
Ben hem avuclamayi hemde ikisini yalamayı seviyorum neden tercih yapayım ki 🤭
Bizde emilmesinden ve sıkılmasından zevk alıyoruz. Olnlarda sikmaktan ve emmekten
Emmesini ben de severim ama 👌
her ikisi de...
kendi göğüslerini avuçla anlayacaksın :)
Tabi ki kalça hele ki kucak ya da üst pozisyonda ise misss :) dolgunsa birde
Avuçlanacak güzel kalça olursa kalça tercihim
İkisinede hayır denilmez ama göğüs avuçlamak emmek çok hoş
Gögüs daha iyi stres alıyo
Göğüs 😍😍😍ve uçları😋😋😋
çok zor bir seçim
Kalça daha çok tahrik ediyor
Ufaklıktan bebeklikten kalan bir alışkanlık
:D
İkisi de candır.
harika bir his te ondan
ikisini de avuçlamayı çok seviyorum <3