Benim sert istediğimi biliyor ve sevişirken de bağlayayım mı seni iki gün boyunca dedi yalnız o günde sadece bir kere boşalan biri iki gün boyunca derken neyi kastetti bilmiyorum teknik olarak mümkün değil ki kendisi beni öpmüyor bile sevişirken yani bağlayıp ne yapacak sanki bana hayal gibi geldi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yıl
Herkesin cinsel tercihleri ve fetişleri farklıdır, bu nedenle bir kişinin bağlanarak sevişmeyi zevkli bulup bulmayacağı kişisel bir tercihtir. Ancak, bu tür fetişlerin güvenli ve karşılıklı rıza içinde gerçekleşmesi önemlidir.Bağlanarak sevişmek bazı kişiler için güven duygusunu artırabilir ve kontrolün verilmesi veya alınması deneyimini sağlayabilir. Ancak, bu tür aktiviteleri gerçekleştirmeden önce detaylı bir iletişim ve karşılıklı rıza sağlanmalıdır.
Ayrıca, bağlanarak sevişme deneyimini gerçekleştirirken güvenlik önlemlerine dikkat etmek önemlidir. Bağlama malzemelerinin sağlam ve çıkarılabilir olması, bağlı kişinin hareketlerini kısıtlarken aynı zamanda acil durumlarda hızlıca çıkarılabilir olmalıdır. Ayrıca, bağlı kişinin fiziksel ve duygusal refahı sürekli olarak kontrol edilmelidir.
Eğer sizin için bu tür bir deneyim rahatsız edici veya güvensiz hissettiriyorsa, bu konuda partnerinizle açık bir iletişim kurmanız önemlidir. Sizin sınırlarınızı ve rahat hissettiğiniz deneyimleri paylaşmak önemlidir. Bağlılık, her iki partnerin de güvenliği ve zevki için önemlidir, bu nedenle açık ve dürüst bir iletişim bu tür deneyimlerde çok önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 2 gün bağlı kalırsan adam hadi 5 posta yaptı ertesi günde 4 posta yapsa birer saatten 9 saat olur 13 saat ilgisiz bağlı kalma üzer o eve birilerini çağırıp yap bunu derse sakata gelirsin 3-5 kişi üzerinden geçer. Dayanabilirmisin
10 Yorumla
2 gün boyunca yanlış anlamadiysam aralıksız bağlı kalacaksın dimi? O zaman aşağıdaki Hadiyani kullanıcısınjn da dediği gibi, sakata gelebilir iş. Eve birkaç kişiyi getirirse eğer senin üzerinden geçmeleri bir yana belkide eşin ya da sevgilin artık her neyin oluyorsa işin dozunu kaçırıp sana ağır bir fiziksel yara bırakabilir. Yani işin suyunu bilmeyen, ehli olmayan bir hardcıysa b. k yoluna girme. Zaten seni opmuyormus bile birliktelik yaşarken. . Bunlar kabulünse yap ama benim sana tavsiyem eğer bağlanmayı düşünüyorsan yol yakınken dönmelisin bence. Çünkü %75 sakat iş gibi duruyor sonucu. Kadınlar hissederse doğru çıkar bilirsin. Hiç o topa girme balım o yüzden
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Ön sevişmeden geçiş olmadan olmaz. Sert seksin de Bi yolu var. Onun istediği işkence çektirmek saba. Sert seks işkence çektirmek değildir.
10 Yorumla
+1 yılBağlamayı ya da bağlanmayı severim güzel fanteziler ne yapacağıma gelince canım ne isterse onu herşeyi yaparım ve acımam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken seni öpmeyen adamla devam mı ediyorsun
00 Yorumla adamı çok iyi tanıyorsan sıkıntı olmaz diğer türlü dikkatli ol derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliple felan bağlama değil de hareket kabiliyetini kısıtlayıcı şekilde mesela ellerimle kızın ellerini ya da bacaklarını tutarım istediğim gibi, hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda en uç yasadigim fantezi box için kullandigi kum torpasinin ipine ellerimi baglayip kum torbasina sarilip havada asili kalmamdi hic zevk almamistim
05 Yorumla- +1 yıl
Ağrı yapmadı mı sürekli havada öyle kalmak zaten?
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe evet ama fantezi sonucta, kalca/popo isirilmasida dayanilcak gibi degil ama seviyoruz
- +1 yıl
Yani onlar en azından uzanırken ya da otururken falan oluyor. Sürekli ayakta yerine yatakta baglamak daha ilginç ve çekici geliyor bana. Denemedim gerçi ama.
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe orgazm olurken erkegin yalamayi birakmasi gerekiyor cunku kalbim acimaya basliyor zevkten, eller bagliyken buna engel olunamayabiliyor. Zevk cileye donuyor yani
- +1 yıl
Ama işte baglamanın mantıgı da bu biraz. Tamamen erkeğin elinde olmak. Bunu ilişki öncesi konuşıp sınırı belirlemek daha doğru bence.
Bağlayınca hemen orgazmdan ziyade edging yaparım galiba. Nevri döndürmek daha kışkırtıcı geliyor
Bsdm çiftler uyuduysa neden olmasın
2 gün sacms
00 Yorumla
+1 yılSeni bağlayıp gidiyomuş, iki gün sonra geliyormuş, düşünsene.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun aslında en özel yanı orgazm olurken kıza oral yapmaya devam etmek yalamaya devam ederken tirtirtitreyen bedenine dokunabilmektir
02 Yorumla
Soran+1 yılDetayda sorulana yorum yapın lütfen
Cevap sahibi+1 yılbiraz uyduruk fantezi gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevklide, çözmeyi unutup işe gitmiştim. Çözmeyi unutmamak gerek.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır bağlamak da neymiş, kdın vahşi at gibidir, serbest bırakacaksın, sadece belinden tutmak kafi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış hiç o topa girme sen
05 Yorumla
Soran+1 yılO topa girme derken ne alaka
- +1 yıl
Daha ön sevismesi olmayan adam seni bağlayacak yatağa, napacak bağlayıp da
Soran+1 yılİşte o da garip değil mi
Soran+1 yılBi de iki gün boyunca diyor
- +1 yıl
Sıkıntılı şeyler olur gidemezsin de bu sefer gerek yok bosverin
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Daha güzel fanteziler var ona gerek yok bence 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağlayınca noluyor ki.
01 Yorumla
+1 yılYa yazarken sıkıyorlar işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇrlcplak olacaksın sen oda yatağa mı bağlıcak seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bağlama büyüsü yapacak kanka ondan bahsediyor
Cevap sahibi+1 yılSakat iş çrlcplak yatağa seni bağlasa o an içeri baban bi girse ya da onun başka erkek arkadaşı sakata gelirsin 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılLafta mangalda köz bırakmazlar
00 Yorumla
+1 yılUfff hemde nasıl
03 Yorumla- +1 yıl
Ama sen yine dikkatli ol seni bağlayıp başkalarına sunabilir
- +1 yıl
Günde bir kere erkekte oluyorsa kesinlikle seni başkasına sunacak
+1 yıloff efsane hem de
10 Yorumla
+1 yılO kadar sert seviyorsun yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevki heyecanlı
00 Yorumla
+1 yılDenemedim ama denemek isterim
00 Yorumla
+1 yılHem de çok zevkli bağlayarak zorla yapmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence zevkli
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemde inanılmaz.
03 Yorumla