Erkek arkadasım sürtünerek ilişki yasayalım diyor ama nasıl bilmiyrm penisimi vajinama koyckms biraz içine
Kızlıgm bozlmz mı o zaman?
Kızlıgm bozlmz mı o zaman?
zevke gelincede iyice dibine ittirir sonra terk eder sende kalırsın sap gibi, evleneceğin zamanda nasıl söylerim derdi çıkar başına, boşver hiç yapma, pişman olma sonra
ne istiyosun sen, seks yapmayımı
Özel bir mast tekniği ile bu zevki kendin tecrube edebilirsin. Hatta hayatında ilk kez Yoğun orgazm hazzını yaşarsın
Nasıl özel
@Zehra190355 çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili bir mastürbasyon tekniği ile bunu sağlarsın. 😊😊 peki bu yöntemler hakkında bilgin var mı?😊😊
Hayır yok
Orgazm yaşayamıyorum öyle olan insanlara çok özeniyorum *
@Zehra190355 merhaba Zehra orgamz mevzuu için sana yazdım.
Kullanıcı adımın 8. harfi”u” 9. Harfi “a” ve 12. Harfi “m”
Güzel ama dikkat edilmeli vajina üzeri ve içerisine boşalmak hamileliğe sebeb olabilir illa hamile olmak için bozmasına gerek yok
Skoç brayt bulaşık süngeriyle tabakları yıkamak gibi oluyo pampa
@BeygirliPrens 😂😂😂😂😂😂😂
Nasıl da biliyor namıssız 😂😃😂
Gizliler çok fena da,
Senin şu zeka kokan yorumlarin beni çok güldürüyor. Benzetmeye bak 😁😂😃😃
Aynn cok begndm bnzetmni 😂 tsekkr edyrm eig seccm 😂✋👏👏
Seç kız seç.
Çok yol gösterici ve şavkartıcı bir cevap verdi 😃😂
Cevap
26Cevap
Yapmasan daha iyi. Bir anlık zevk nelere mal olur iyi düşün.
Ergenlik zamanlarında bir kere denemiştim hiç de zevk almamıştım sçma sapan bir şey.
Alıştırmaya çalışıyor seni istemiyorsan hayır demelisin zamanla önüne geçemiyeceğin dürtülerin olabilir
dikkatli olmak lazım saniyelik olay az ittirse geri dönüşün yok
Dikkatli olmazsa bozar, kaptırmayın kendinizi o an dikkat edin ama riskli yinede.
acemiler icin tehlikeli olabilir
basini surterken icine girebilir :D
.. Kızlığın bozulsamasa nolcak ilerde eşinin yüzüne bakamazsın kullanılcan atılcan
Sürünmeye falan zevk mi alınır soracan kızı çatır çatır sikecen
Yok klitoris tarafına koysun deliğe koyarsa riskli
Onu yaptıktan sonra bakire olmuyosun ki zarın bozulmasa nolur bozulsa nolur?
Bu söyledgn insanların kendini avutması bnce. Ne demek kızlıgın bozulsa nolur bozulmasa nolur? Toplumumzda aynı mı sence bakire ve bakire olmayanlrn durumu
Hayır kimsenin hayatına karışmam ben ama bu tip şeyleri yapıp yapıp evlenince milletin çocugunu bakireyim diye kandırıyorsunuz. Ya hiç yapmayın yapıyorsanız da arkasında durun kimseyi kandırmayın.
Toplumdan çekiniyorsan o zaman evlenene kadar bu tip şeyleri yaşamıcaksın ha ben çok istiyorum yaşamak diyorsan toplumdan çekinmiyceksin. Bu kadın için de geçerli erkek için de.
Saygı duyuyorum görünüsünüze ama erkeklerde o kadr masum degil Toplum yüznden degil de ayrıca ilerde baska brini cok sewersem diye
E o zaman yapma diyoruz işte pişman olacaksan. Ayrıca erkekler için de geçerli bu kızlarla yatıp kalkıp evlenirken bakire kız isteyeni de anlamıyorum. Bakire eş istiyosan sen dd bakirliğini koruycaksın ha bakir değilsen de eşim bakire çıkmadı diye ortalığı ayağa kaldırmıcaksın.
Çok güzel bence kabul et :D
Dikkat et kivilcim. Cikmasin yanarsnz
Kendini tutamazsa gider senin kızlık
Ya cok istiyorm varyaa
Bnde bnde 😈😈
Yas kaccc
20 😈
Yazismak 😉
Yk 😒
Yaa niyee 😑😒
Cok azmistim varya. boyle dudaklarinin arasinda kaydiracaksin. dudaklari kaplicak aleti sicacik sulu sulu
O sürtünme olmuyor yalniz bilinçsiz arkadasim.
Ne oluyr pki 😊
İçüne olmaz üstünden sürtsün
surte surte surtuk olur
bozulmaz
bozar. bence et ete değerse sıkıntı
Bozulur
çıkkk bozulmaz :D
Sakın deneme
dene gör
gel deniyelim :Dd
Hızını alamaz sonra
Bozulmaz evet zevkli
Zina hepsi yapma
dene yaşa gör
bozar o
Yok o zaman zina olmuo sanki. Gunahkar zindiklar !
Zina sormuyrum farkındaysan
kıyafetlerle
Ya sokarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar