Bir aydır ayrıydık işim nedeniyle. Yeni bir araya gelebildik. İlişki sırasında tam en güzel yerinde boşalacağım diye durdu. Prezervatif de kullanmadı sertleşmediğinden. Aşırı moralim bozuldu, ağladım. Çocuğumuzu uyutmak için yanıma aldım bi baktım beyefendi de uyumuş. O kadar zaman ayrı olup zaten hiçbir şey yapamamak, sonrasında tam bir fırsat bulup bir şeyler yapalım derken böyle olumsuz sonuçlanması bir kenara da, benim bu derece moralim bozulmuşken onun hiçbir şey olmamış gibi uyuması aşırı derecede kızdırdı. Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden. Yarın tek kelime etmek istemiyorum kendisiyle. Resmen soğuttu beni. Haksız mıyım? Bir insan bu durumda nasıl uyuyabilir? Hiç mi kafasına takmaz insan ya? Ben mi fazla abartıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHaksizsin. Sen abartiyorsun. Sonucta makine degil. Oda bir insan. Elinde olmayan bir sey olabilir , gununde olmayabilir ya da hata yapmis ama farkinda olmamis olabilir. Sirf anlattigin sacma olay yuzunden esini boyle kotulemen cok yanlis. Tabi sorun gercekse. Simdi burada gelip kocan soyle kocan boyle seni haketmiyor bi isi beceremiyor gel bak biz seni soyle yapariz boyle yapariz diyenler cikacak. Onlara da kulak asma. Yapacagin tek sey gidip bu durumu kocanla konusmak ve onunla bir cozum yolu bulmak. Tekrar ediyorum boyle sacma bir nedenden oturu esine , cocugunun babasina kusmen nefret etmen falan hic hos degil.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben durmasından ziyade hiçbir şey olmamış gibi uyumasına sinir oluyorum zaten. İnsan bi konuşur ne bileyim yani aniden de uyumazsın ya böyle bir durumda bile. Ayrıca ben kimsenin sözüne kanıp eşime ihanet edecek değilim. Öyle bir düşünce içerisinde değilim zaten. 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ihanet edeceksin demedim zaten. Birileri oyle der sende sinirlenip esine daha da kusersin demek istedim. Dedim ya belki yaptigi hatanin farkinda degil. Olabilir yani. Insanlarin her ani her anini tutmayabilir. Belki bir sorunu var aklinda bir seyler var o an dusunemedi falan.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ruh hali , yorgun olup olmaması falan da işin regini değiştirmiş olmalı. Ona hemen küsme, Aksine gün içinde kulagına fısılda ''çok özledim seni, zangır zangır titreyerek erit beni'' gibi ;) Ama ereksiyon sorununun olması inan çok üzücü... Senin alacagınz evki bile yarı yarıya azaltır bu durum :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılIliskide 4s kurali vardir. seks Saygi sevgi sadakat. Bunlar iliskiyi ayakta tutan 4 ana kolon gibidir birinin eksikligi bile iliskiyi yikabilir. Bence kusmek yerine sorunu cozmeye yonelik davranmalisin bence. Bu sekilde gidersen incelmis olan baglariniz parcalanabilir.
00 Yorumla
+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmıyorsun, fazlasını bile düşünmelisin. Sana karşı yapılmış çok büyük bir saygısızlık. Uyumakta nedir, bu değersizlik göstergesinden başka bir şey değil. Senin isteğine karşın heyecan ile sabaha kadar da olsa beklemeliydi,
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende hep karsimdaki kadını düşünürüm be 1 geliyosam ona 3 getittiririm hep daha fazla zevk heycan alsindiye çalışırım saatlerce oral defalarca bosaltirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayette haklısın sen böyle bir durumda seni bırakması çok saçma yani. Önce kandının tatmin olması gerekiyor eğer boşalacaksa beklesin sevismeye devam etsin sonra tekrar yapsın yani böyle sorumsuzluk olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır çok normal düşünüyorsun, sonra sen kendi başıma okşayıp bosaliyosun sonrada bu ozMan niye yanımda diyip aldatmayı bile düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü ya demekki rahatlatmis o kendini yoksa zipkin gibi olurdu..
02 Yorumla
Soran+1 yılDün ben bir şeyler yaptım boşaldı. Bana gelince de böyle oldu bravo gerçekten diyecek söz bulamıyorum artık 😞
- +1 yıl
Sende inadini yap biriyle yarin :)))
+1 yılKıçını devirip uyuyan erkekten hayır gelmez hatununu mutlu etmeli
00 YorumlaSen haklısın ama eşin cinsel olarak senin kadar özlememiş işini görmüş kaçmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYani kızmakta haklısın ama fazla abartma kocan sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yapamiyor adam belli oldu hala yüksek beklentin garip
00 Yorumla
+1 yılNerden bulursunuz böylelerini ben bile sinir oldum ona
00 Yorumla
+1 yılSana yazık diliyle bile seni boşaltırdi yanlış mıyım
00 YorumlaSözlü iletişimin önemli olduğu noktalardan bir tanesi dahaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abartmıyosun haklsıın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAz bile yapmışsın bence
00 Yorumla
+1 yılHaklısın o yüzden ona açıkla durumu anlasın
01 Yorumla- +1 yıl
Abla geçmiş olsun bu arada umarım tek seferlik olmuştur
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılÖküz kelimesinin tam karşılığı
00 Yorumla Şöyle istekli kadın denk gelse nikahı basarım
00 Yorumla
+1 yılYorgun ya da stres vardir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsan öyle yarım bırakılır mı tobe tobe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tam bir kazma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoooo çok haklısın odunmuş
00 Yorumla
+1 yılBüyük hakaret
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem