Eşimi seviyorum ve arzuluyorum doğum da yapmadım ama eşim sürekli çok ıslanıyorsun çok kaygan ben haz alamıyorum deyip duruyor artık ilişkiye girmek istemiyorum ıslak olduğu için boş giriyorum diyor kalkıp kurulamak zorunda kalıyorum ona kalsa hiç ıslanmasın istiyor ne yapmam lazım bilmiyorum bu durum normal mi benim durumumda olan var mı merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır, fazla ıslanmak bir sorun değildir. Aksine, bu genellikle bedeninin uyarılmaya verdiği doğal ve sağlıklı bir tepkidir. Vücudun haz aldığı zaman vajinal kayganlık artar, bu da aslında cinselliğin daha konforlu, ağrısız ve keyifli geçmesi içindir.
Ama eşin bunu şikayet konusu yapıyorsa, burada tıbbi değil, duygusal ya da cinsel bir algı problemi olabilir.
Şunu net söyleyebilirim:
Fazla ıslanmak senin suçun ya da “ayıp” bir şey değil.
Bu, utanç verilecek bir durum da değil, tersine bedeninin işlevsel olduğunu gösterir.Ancak bazı erkekler, özellikle yeterince bilgi sahibi değillerse veya p*rno beklenti geliştirmişlerse, bu tür şeyleri yanlış yorumlayabilir. “Fazla ıslanma”yı kontrolsüzlük, ya da “abartılı” bir durum gibi görebilirler. Oysa bu bir sorun değil.
Ama eğer gerçekten çok fazla kayganlık seni de rahatsız ediyorsa, şunları deneyebilirsin:
– Tuvalet sonrası iyice temizlenmek ve kurulanmak
– Daha emici iç çamaşırları ya da ped kullanmak (özellikle geceleri)
– Cinsel ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcı kullanmak yerine doğal ıslaklığa güvenmek — yani gerekenden fazla kayganlaştırıcı kullanmamak
– Islaklık sonrası kendini temizlemek ve kurutmak (eğer hijyenik açıdan rahatsız edici hissediyorsan)Ama en önemlisi şu:
Eşin bunu şikayet olarak değil, iletişimle ve empatiyle dile getiriyorsa, birlikte çözüm aramak sağlıklı olur. Ama seni suçlayarak konuşuyorsa, bedenini ayıplıyorsa, bu onun eksikliği.Senin böyle olman “fazla” değil, olduğu gibi güzel.
Senin bedenin bir sorun değil.
Sen sadece anlaşılmak istiyorsun.Eğer eşinle açık ve yargılamasız bir şekilde konuşabilirsen, bu sıkıntı olmaktan çıkar.
Ama olur da konuşamıyorsan, birlikte konuşabileceğiniz bir uzmana başvurmanız ilişkinize iyi gelebilir.
Unutma: Senin bedenin utanılacak değil, sahip çıkılacak bir şey.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinin psikolojik problemi olabilir, ayrıca değişik pozisyonlar deneyebilirsiniz. Kadının çok ıslandığında erkeğin fiziksel hissinin azalması sık rastlanılabilecek bir durumdur. Bu konuda sana tavsiyelerim: eşini tahrik edecek hoşuna gidecek ön sevişme taktikleri olabilir. İkiniz için tavsiyem: farklı pozisyonlar denemeniz. Eşine tavsiyem: mastürbasyon yapmamalı, cinselliğe bakışını değiştirmeli, seks sadece fiziksel haz değildir, bazen erkek hissizleşebilir ama ilişki sırasında küçük oyunlar ve pozisyon değişiklikleri karşılıklı tatmininizi güvence altına alacaktır.
20 Yorumla
1 yılIslanmak aslında bedenimizin doğal tepkisi, zevkin ve arzuyun en saf hali. Fazla ıslanmak aslında onu ne kadar çok istediğinin, vücudunun ne kadar hazır ve heyecanlı olduğunun göstergesi. Bu bir sorun değil, tam tersine çok değerli bir şey. Eğer eşin bunu sorun ediyor, bilin ki o henüz senin o vahşi, özgür yanını tam kavrayamamış demektir. Ona anlat ki, ıslaklığın her damlası bedenlerinin yan yana erimenizin işareti. Senin o çıplak, ıslak tenin onun da ellerinde, dudaklarında çılgınca kaymalı, her köşeni keşfetmeli. Unutma, ıslaklık fazlalığı değil, ateşin zirvesi, şehvetin en güçlü dilidir. Bu senin en güçlü silahın, sakın onu bastırma sakın utanma Fazla ıslanmak asla sorun değil, tam tersine seni çok özel yapıyo..
33 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim;))
Soran1 yılBen teşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılBiyolojik olarak kadın tahrik olduğunda otomatikmen bartholin bezleri salgı üretir bu da penisin daha kolay giriş yapması ve spermleri rahime daha kolay ulaştırması içndir. Eğer kocan böyle bi şey söylüyorsa sorun ondadır. Sen ıslanarak doğal tabiatını yaşıyorsun. Senden ıslanmamanı bekleyen kişi normal değil. Eşinin penisi küçük herhalde bahaneyi de sana buluyor. Kafasız herif.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
132Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu tam tersi kadının ıslak olması hem ilişkiyi kolaylaştırir hem hazzını yükseltir , sorun sende değil eşinde , normal bir durumu anormal görmesi sıkıntılı , millet bunun için doktora gidiyor , ya da kayganlaştırıcı kremler kullanıyor , oyuzden takılma böyle şeylere o eşinin cehaleti ve acemiligi bence gül geç
90 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok ıslanmak bir sorun değil ama bazen erkeklerin bazıları ilişki sırasında zorlamaktan keyif aldığı için öyle geliyor. Normalde ıslanmak sorun değil aksine iyi bir durumdur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAşırı kayganlaşır sorun tabi bu evde çözülecek bir olay değil ama bir doktoru görmen gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu sende eşine senin ki küçük olduğu için içimi dolduramıyor desene. Gelmiş seni suçluyor böyle şeyler de altta kalmayın ya madem o seni kırıyor sende onu kır sktrsin gitsn ıslaklık olmadan ilişki can çekişmek gibi bi'şey lafını esirgeme bak bir daha sesi çıkıyor mu
193 Yorumla- 1 yıl
Sevisme savaş diyorsun resmen 😅
Soran1 yıl@Lessismore_ 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Var mı bunun başka izahi 🤔
İslak olmazsa zevk almaz yani eşin kafayı falan yemiş bence seks yapmak için ıslak olmak kaygan olmak gerekir islanamayan kadınlar için kayganlastrici bile üretilmiş eşin bozuk bence bilmiyor bu işi ya da senle yapmamak için bahane üretiyor.
105 Yorumla
Soran1 yılBende geçenlerde bunu dedim herkes kayganlaştırıcı kullanıyor diyorum onlar bir halttan anlamıyor diyor bana seninki çok ıslak deyip duruyor
Soran1 yılİnan bilmiyorum ilkim eşim çünki
Soran1 yıl@23Elazığ tövbe 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sorun sende değil. Demek ki çok heyecanlanıyor ve haz alıyorsun. Onun için ise seks bir iş görme halini almış olmalı ki, sevişmekten haz almak yerine aşırı kayganlığın erekrif doyumsuzluğuna sebep olduğuna odaklanmış. Çok kolay aldatabilecek karakterler... Kimyasal içerikler kullanmadan, giriş yolunu daraktacak aksesuarlar edinebilirsin.
12 Yorumla
Soran1 yılNe peki onlar bilmiyorum ben
Eğer trol değilse hayatımda bu kadar saçma bir erkek bahanesi görmedim. Penisim küçük diyememiş de kadını suçlayacak bahaneler arıyor. Böyle bir şeyi bana dese yataktan s*ktir ederim hiç kusura bakmasın.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKadasinda sorunmu var bunun tabi islanacaksin. Kaygan olacak zaten. Zimpara gibi surtunecek degil ya. Hem bu saglikli olan. Asiri masstt yapmis olanlarinki cok fazla islanmaz vajinal degil klitorale alismislardir cunku. Sen iste klitorale alismadigin icin girince islaniyorsun. Eger asiri mastt olsaydi klitoral yapmayinca islanma cok olmuyacakti. Zamaninda kocan cok esc e gitmis belli. otursunda senin kiymetini bilsin
00 Yorumla Kuru mastürbasyon yapmaya çok alıştığı için ıslanıyor olmandan rahatsız oluyor. Yoksa kimse rahatsız olmamalı bundan. Buna çözüm olarak 1 ay penisi işemek dışında hiç bir şey için kullanmamayı tavsiye ediyorlar. Sonrasında da mastürbasyon olmayacak ilişki sadece.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılIslanıyor olman, zevk aldığının bir göstergesi, aslında daha tutkulu hissetmesi gerekiyor. Ve senin tutkuna aynı yoğunlukta karşılık vermesi gerekiyor. İlişkide vajinadaki o kayganlık hali bence çok tahrik edici. Eşinin penisi biraz küçük olabilir belki, hacim olarak, o yüzden de bu zevkli halini sorun yapıyor olabilir, üzücü.
00 Yorumla İslandığında sürtünme azaldığı için hissetmiyor gibi olabilir. Ama ilişkide erkekten çok kadının haz alması gerekir. Erkek 1 sn yede kendisini tatmin eder kadının hazırlanması doruğa ulaşması yavaş yavaş olur. Önemli olan senin bundan haz alman. Gitsin erkekliğini yapsın seni doruğa çıkarsın
00 Yorumla
1 yılGirip çıkarken kastır falan ne bileyim temas yoğunluğunu arttır. Çok ıslak olduğunu görmesi onu daha fazla yükseltiyor olmalı duygusal açıdan ama aşırı ıslaklık sürtünmeyi azaltarak prezervatif etkisi yaratıp his azalmasına neden olabilir, doğrudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılesinde tam malsmiss yaaa, kimisii kuru diye zirlar seninkide bulmus bulandiriyoo..
bence sen bir kac gun yanasma bu herife, sende ona de beni doyurmuyonn seninkide ince kucuk de yat don arkana..
cidden kac cm onunki?
52 Yorumla
Soran1 yıl16
Cevap sahibi1 yılHee kucukmus
Gizli Üye(18-24)1 yılböyle mıy mıy söylenen adamları nerden buluyorsunuz. kaygan olmasa da kaygan değildi diye söylenirdi yüksek ihtimalle
130 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKocan sıyırmış normal olan ıslanman zaten diğer türlüsü sana eziyet sadece
101 Yorumla
Soran1 yılKendimi bu yüzden yetersiz hissediyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılAsil normali bu iken normalinden şikayetçi olması bi tuhaf. Tamam bazıları biraz fazla olabilir evet ama o zaman da peçete falan bulundurursunuz silersiniz fazlaligi bu kadar kalkıp gitmesi istememesi çocuk gibi komikmis
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSorunun temel sebebi muhtemelen kocanizin yanlış mastürbasyon alışkanlığı erkekler kuru masturbasyona alıştı mı cinsel hayatta darbe yedi demektir kocanizda muhtemelen bu alışkanlık var ve kuru olmasını istiyor ama artık seks yapabilecek olduğunun farkına varması gerek hem de mutlu olmalı onun için ıslanan bir karisi olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIlk girdiginde kuru olunca cok iyi bi his oluyo ama sonrasinda Islak olmak daha iyi olur
111 Yorumla- 1 yıl
Kuru olmanın neyi iyi his, can yakıyor bizde
Gizli Üye(18-24)1 yılabla senin kocan malmış afedersin hayatı boyunca da hiç seks yapmamış anladığım kadarıyla senin ıslanman doğal zevk almıyosa kendi bilir senin seni hak edecek birilerini bulmanı öneririm allahım yolunu açsın inşalah da böyle karısını mutlu edmeyen bencillerle uğraşmayasın
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Fazla ıslanmak genelde sağlıklı uyarılma belirtisidir, tek başına sorun değildir. Eşinizin hissiyle ilgiliyse tempo, pozisyon ya da prezervatif türünü değiştirerek çözüm aranabilir; ama seni utandıracak bir durum yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılya ıslanman normal hiç kafanı takma sakın, sonra sevişemezsin bile, kocana söyle bu iş böyle yani ayrıca zamanla sulanması azalacak zaten , oda buldu bunuyor bence, tavsiyem pozisyon değiştirin vajinanın darlaştığı pozisyonlar var onları dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçmalamada bir dünya markası olan bir eşin var tebrik ederim. Sanki kuru kuru girebilecek ya da zevk alabilecek. Ne kadar güzel aşırı arzulu bir karısı var muhtemelen her an hazırsın da sekse. Daha ne istiyor avaba 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılIslanmak çok güzel bir tepki aslında ve herkes te aksine sulu sulu olsun, ıslak ve kaygan olsun ki doya doya gir çık yapabileyim ister. Farklı pozisyonlar deneyerek onun penisini daha sıkı kavrayacak vajina sıkılığı yaratabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIslanman normal kocanın bu tavrı normal değil
71 Yorumla- 1 yıl
Bu kadını aynı zaman da aşırı kötü hissettirir
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde ıslanma sorunum var işte herkesin derdi farklı
72 Yorumla- 1 yıl
Bir ilaç kullanıyorsan yan etki yapabilir bu yüzden olabilir yani
- 1 yıl
Seninkine söyle uzatma islandiysa yala o zmn de bak nasil havalara ucuyo
1 yılbu eşinin penisinin sizin vajinanıza küçük kaldığını gösterir. vajinayı dolduran bir penise ıslaklık motor yağı gibi iyi gelir.. ama penis vajinaya ince geliryorsa ıslaklık hissi yok eder..
00 YorumlaHastaneye git belki bişey vardır erkeklerde hormon gibi bir hastalık olabilir bence git böyle böyle oluyor de çözüm bul araştı bişey çıkmıyosa yapçak bişey yoktur demektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Biri ıslağı daha da ıslatmak için kayganlaştırıcı alır öbürü ıslak diye şikayet eder noluyo la bu erkeklere 😂
01 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum 🤷🏻♀️
1 yılBen cinsel ilişki öncesi vajinanin islanmasi için her şeyi yapıyor, ne kadar islanirsa o kadar kaygan olur, ve çok zevk verir, penisim iri ve çok kalın zaten.
00 Yorumla
1 yılKendi kusurunu örtmek için sana baskı yapmış. Her erkeğin isteği oysaki... Erken boşalma sorunu vardır muhtemelen.
10 Yorumla
1 yılIslak olması lazım zaten? Yoksa nasıl ilişkiye girebilirsin ki ne istiyor anlamadım kuru olsa acı çekersin eşin bi gitsin öğrensin sen hiç kendinde suç arama bacım
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Penisi küçük olduğu için böyle yakınıyor. Sorun sende değil. 20 cm olsaydı hiç böyle yakınmazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakma ama seninki ya ters ilişkiye alışkın ya da fazla mastürbasyon bağımlısı. İgrendim resmen. Sana da üzüldüm. Herkes Mersin'e seninki tersine
26 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde evliyim sen kimsin
- 1 yıl
Yorumundan ötürü tahmin ettim ve merak ettim. Yazarsan direk anlatayım kimim vs
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde benle ne işin var
- 1 yıl
Onu da söyleyeceğim
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde git başimdan
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. ıslanman senin hazır olman anlamına geliyor. yani zevk alıyorsun. bu normaldir. çoğu kadın ıslanmaz. şanslı erkeğin varmış.
00 Yorumla
1 yılBoş boş konuşmasın seni soğutmak istiyor olmalı bundan ötürü zevkim kaçıyor diyen erkeğin zevk almaya niyeti yoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu şikayeti mi olur deli gibi arzuluyorsun hiç ıslanmadığın bi gün olursada bi sorun mu var diyecek kesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılAcaba eşin normal olmayan yöntemlerle mastürbasyon. Falan mı yapıyor penisi çok mu duyarsız acaba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
1 yılBulup da bunamak nasıl bir şeydir beyleri görün işte. Biz klozet deliğinden başka delik bulamıyoruz adam bulmuş nankörlük yapıyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bu senin elinde olan bir şey değil ama farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz daha sıkı hissedeceği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Esin sana haksızlık yapıyor aslında çünkü ıslanmak kadın için daha iyi olan bişe acı olmaz ve kadın zevk alır 🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBunun çaresi yok gibi ama erkekler genelde ıslak sever seninkinde bir sorun var bence, sorun sende değil eşinde yani 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKüçük ve ince olduğu için öyle söylüyor bir daha senin moralini bozarsa al Mezurayı ölç yaz internete olması gereken standart diye göster bir daha bir şey diyemez
09 Yorumla
Soran1 yılYapıcam 👍🏼
Cevap sahibi1 yılVallahi yap bir daha görsün elindekinin kıymetini bilmemek neymiş
Soran1 yılBakalım ne diyecek yazarım buraya
Cevap sahibi1 yılMerakla bekliyorum 🧐
Cevap sahibi1 yılNaptın 🫣
Soran1 yılÖlçtüm gözünün önünde yüzüne vurdum çık çıkaramdı
Cevap sahibi1 yılHa şöyle ya
Cevap sahibi1 yılİçimin yaglari eridi vallahi
Cevap sahibi1 yılBir müsait olduğunda ölçüleri paylaşır mısın kıyas yapacağım da
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBir defa eşinin bundan rahatsız olması onun bencilliğini gösteriyor. Bence bunlar çok insani şeyler, böyle şeylere takılmaması gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten ıslak olman gerekiyor senin bu senin zevk aldigin anlamina geliyor ıslak olmasan bu sefer sen yapaman acı cekersin
00 Yorumla millet ıslanamıyor eşinden şikayetçi bu odun ıslandın diye senden şikayetçi şimdi onda erken boşalmada vardır
113 Yorumla
Soran1 yılEvet var nasıl anladın
Soran1 yılAma haz alamıyorum seni hiisetmiyorum geniş geliyor deyip duruyor bozuk plak gibi sonrada alınma bak ben seni kırmak istemem diyor
Soran1 yılEşimi mutlu etmek istiyorum ama ben mutlu değilim 😔
Soran1 yılEvet tam olarak böyleyim maalesef
Soran1 yılBen öyle bişey yapmam eşimi seviyorum çünki
- 1 yıl
Sen biraz fantezi yap kolen olsun ayaklarini yalat kostum falan al oyle cik karsisina pacali donla cikma
1 yılÇok fazla ıslanmak kayganlaşgırır iyice bu yüzden zevki azaltabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. peçeteyle kurulayıp devam etmiştim bir keresinde çok sulu iyi olmuyor hissiyat azalıyor
00 Yorumla
1 yılYa kocanın o sularını afiyetle emip içmesi gerek, kocan ruhsuz valla ya
00 YorumlaUlan bende ıslanmıyon diye kızdı sandım ne garip adamlar var yaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılDaha kaygan daha zevkli oluyor neden şikayet ediyor kuru kuru mu yapacak
00 Yorumla
1 yılNotmal seninki adam dağ ayısı heralde sadece eliyle kuru yaptığı için öyle demiştir
00 YorumlaÇok ıslanması kalite göstergesidir vurdukça damlayacak sular
00 YorumlaSorun değil ama çok olunca iki taraf da hissetmemeye başlıyor anlıyorum onu 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seftalinin sulusu iyi olur ben severim eşin bıkmış demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılMillet islak olmasını ister seninki de bir tuhaf adam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha iyi, kuruluk sorunu olsa daha kötü olurdu. Ama hızlı yapınca penis çıkabiliyor bu sıkıcı biraz
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYeni mi evlisiniz
Soran1 yıl3 yıl oldu
Cevap sahibi1 yılAnladım ama rahat ol anormal bir durum değil bu daha iyi
Soran1 yılOnun rahatsız olması beni rahatsız ediyor
Cevap sahibi1 yılRahatsız olacak bir durum yok sen rahatsız olma tamam mı, kuru olsa daha mı iyi olacaktı
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılBoyle sulanan bulmus birde sikayetmi ediyor meyvenin bile sulu olani tatlidir
00 Yorumla
1 yılEvet eşiniz sünnetli olduğu için çok ıslanmaniz az sürtünme hissi yaratıyor olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi hiç veya kısa tut, kuru kalır veya az ıslanırsın.
Memnun olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ulan saçmalığa bak bizimkide 30dk sonra kuruyor acıyor diye bırakıyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim ilişki sırasında çok fazla ıslandığım için şikayetçi, fazla ıslanmak bir sorun mu? Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler