Partnerinin çok iyi tecrubeliyse acısı çok az zevk alarak fakat partnerin işi bilmiyorsa çok acılı hiç zevksiz sonrakil beraberliklerde acı azalıp zevk almaya baslarsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
29 yaşında kadındı ben 19 yaşındaydım. Evine davet etti. Kapıdan girince gömleğimi yırttı kucağıma atladı. Bence ne istediğini bilen kadınlarla sevişmek lazım çıtırlar Seksi tamam ama ateşle hatunun yerini hiçbir şey tutmaz
Ne istediğini bilen kadın zevk almasını vermesini de bilir. Erkek vakumladıkça kadının hissettiği bir çok histen biri heyecan adrenalin ve bulutların üzeri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Partnerinin çok iyi tecrubeliyse acısı çok az zevk alarak fakat partnerin işi bilmiyorsa çok acılı hiç zevksiz sonrakil beraberliklerde acı azalıp zevk almaya baslarsin
29 yaşında kadındı ben 19 yaşındaydım. Evine davet etti. Kapıdan girince gömleğimi yırttı kucağıma atladı. Bence ne istediğini bilen kadınlarla sevişmek lazım çıtırlar Seksi tamam ama ateşle hatunun yerini hiçbir şey tutmaz
Bu kişiyi ksde tanıdım buarada
Anlatılmaz yaşanır da sen bu yaşta hiç yaşamadın mı
yaşımı bilmiosun
30-35 arası gösteriliyor uygulama ondan dedim
31
Hiç yaşamadın mı
Yanlış bir şey mi sordum
Erkeğe ve kadına farklı hisler veriyor kimi soruyorsun?
kadını sormuştum ama
Ne istediğini bilen kadın zevk almasını vermesini de bilir. Erkek vakumladıkça kadının hissettiği bir çok histen biri heyecan adrenalin ve bulutların üzeri.
Müthiş bir zevk, harika bir haz alıyorsun. Kendinden geçiyorsun. Kadınlar içinse acıyla karışık bir zevk. Anlatılmaz yaşanır ya ne desem boş.
yüksekten atlamak ya da hız yapmak gibi heyecan verirken iğne yapılmak gibi ufak bir acı ile karma karışık duygular hissettiriyor siz kadınlara.
Üzerinden çok çok uzun zaman geçti, unuttum valla o anki hisleri :D
Kiminle yaşadığını nerede yaşadığını hangi psikolojiyle yaşadığına göre değişir
Yaptığım kişiler foşur foşur ıslanınca bir şey anlamıyorum. 3. veya 4. postada biraz kuruyunca işte o zaman zevkli oluyor.
Yazıklar olsun sana demek ki keyfinize bakın sizler tatminleşin buralarda 🤨🤨
ney
İlk birlikteliği bir yakın akrabam ile gerceklestirmiştim Ogün onlarda kaldım sabah kadar yapmıştık Şabah zor yürür hale geldim
Cok islandigimdan hicbisey hissetmemistim ama sabahinda vucudumun heryeri agiriyordu
Ben pek bir şey hissetmemiştim ilk cinsel deneyimimde
nası
İlk yani acemiydim o yüzden hissetmedim ya da bende bir tuhaflık vardı o an için
Bu yaşta bu soru çok garip
neden
30-35 diyor yaş o yüzden dedim garip diye
kişiye duruma göre değişir
kiminle yaptığına bağlı
Erkek için mi?
Zevk pişmanlık arası haz almskta guzel
İlki biraz acır ama sonrası zevkli olur
@Sormalarageldik 🤨🤨
🤔🤔
Unuttum bile
Möthhişş olmalı ama ben daha bakirim
32 yaşındamısın
Evet 33 gidiyorum
ağla
Hergün ağlıyorum zaten
harika
@asistandr23 bu konuda sana yardımcı olacaktır.. eger yardımcı olmasını istediğiniz başka konu varsa ilkleri beraber yaşarız aşkım🤲🤲😋
Yapacağın kişi özelse güzel hissetirir.
Istekliyse eglenceli. korkuyorsa kabus.
Ne zaman yapacan bakalım☺️
Korkuyla beraber merakta vardır kesin sende
Olmadi henuz
neden
Alfa degilim diye kizlar bakmadi bu gune kadar belki bu gunden sonra degisir
tarifsiz
Acılı
bulutların üstünde
zevkli
Zevkli