Bunu çok merak ediyorum hiç böyle partnerinizden utandınız mı , heyecanlanıp korktunuz mu? Veya farklı bir şey mi hissettiniz?
Neler hissettiniz kısacası? İlişki başında da sonunda da?
Neler hissettiniz kısacası? İlişki başında da sonunda da?
Ben bir şey hissetmedim. Ama karşımdaki bayanların çok zevk aldıklarına hatta baygınlık geçirdiklerine şahit oldum 3'lü orgazm kombosundan sonra...
Genelde konsantre olamıyorum ve boşalmam 45dakika hatta 1 saati bulabiliyor. Ama her şey seks demek değil. Mutlu bir aile ve mutluluk paha biçilmez olandır.
Valla o kişiden kişiye değişir. Hiç ilaç kullanmadım. Ergen de değilim. Yaşım 30.
Nasıl hissetmezsin ya ilk deneyiminde?
Açıkçası ben pek hissetmiyorum. Ereksiyonu 1 saat hatta 2 belki de 3 saate kadar koruyarak devam ediyorum. Seks esnasında karşımdaki kişinin davranışlarını ve şekilden şekle girişlerini izliyorum. Ben de konsantrasyon sorunu var. Ama bu işe yarıyor.
sürekli aynı performans olmaz bazen uzar bazen başta patlar
Uzun süre mastürbasyon veya cinsen ilişki olmamışsa o dediğin tabi ki olur.
ilk ilişki eşin yeteneğidir. kıza ilk kez soktuğunda çıkarıp şeyindeki ve kızdaki kanı silip 10 15 dk bekleyip sonra yavaş yavaş yine girip yavaş yavaş devam edip peşine hızlanmalıdır. bir anda bodoslama dalınırsa o zaman çok kızın canı yanar ama benim yöntemle acı mı aaa o da ne der
Peki sen nerden öğrendin bunu :D
kadın doğum uzmanı erkek arkadaşımdan ve deneyerek şimdiye kadar 3 kızın ilki olarak
Cevap
16Cevap
Hani gece kolunun üstüne yatarsın sabah kalktığında hiç kontrol edemezsin ya öyle bir şey, diye bilmek için emin olmak isterdim ama maalesef tecrübemi evliliğe saklıyorum
Anlamadım:D
Bende anlamadım ki :)
bir kez sürtünerek yapmıştık. pantolonum olduğu için 10 dakika sürdü çok yorulmuş çok terlemiştim. heyecam merak ve zevk doluydu :)
İlk başta tokat yemiştim 5 yıl geçti halen unutamıyorum ama o anki mutluluğunu gözlerinden okuyordum
Neden tokat yedin?
Hiç beklemediği anda bozdum
Zorla mı?
hayır 3 den geriye sayıyorduk 2 demeden girdim
Ben sanki önceden tecrübeliymisim gibi haldeydim. Yani fena yaptım. Hiç öyle şeyler olmadı
pıss diye boşalıyorsun =d
Kaç dakikada? :D
yaklaşık 1 gün sürüyor...
Hadi bee
daha yaşayamadık bir evlenelim de bakıcaz
Boyle biseyim olmadi icin cevabim yok
Olur ilerde üzülme
ilk ilişki sırasında heyecandan titriyordum
Utanma var mıydı peki?
çok zaman oldu vay beee :) erken boşalmıştım
Kaç dkda? :D
İlk cinsellik deneyimin de boşalamamıştım.
Ne güzel işte
Heycan oluyor başında
Çok güzel anlatmışsın sağol
Mesaj yaz sor
Hiç birşey anlamıyorsun :D
Eşimle yaşadım güzeldi
Nasıl hissetin diyorum
Fazla merak iyi değildir
Burası merak sitesi ama
Merak insana hata yaptırır ama madem istiyorsun anlatıyım lisedeki kız arkadaşımla birbirimizin ilkiydik utangaç adamdım ben o istedi benden ben şok oldum hayır olmaz dedim 1 ay boyunca bu konuda tartıştık ama güzelliğin büyüsüne kapıldım bir gün ikimizde utangaçlıktan titriyorduk birbirimizi soyarken başımdan aşağı terlerin aktığını bilirim ilk defa karşı cinsi çıplak görüyorduk ürkek şekilde birmirimize dokunmaya başladık sonra öpüşmeye devamıda geldi işte.
Üstünden o kadar çok kişi geçti hatırlamıyorum..
utanmıştım
saf gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?