Benimle birlikte olmak istiyor ama ben istemiyorum sevgili degiliz vermicegim için onun gözünde kalıcı ve ayrı Bi yerim olur mu ya da unutulmaz biri mi okurum onun için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Biraz uğraştırırsın o da umutlandırma senden hoşlanmaya sana aşık olmaya başlar.. böylece unutulmaz olursun..
Nasıl yani anlayamadim daha detaylı konuşur musun
Evet vericem dedim ve şu an oyaliyorum isim var müsait değilim vs diye
Ama vermeyi düşünmüyorum ama o istiyor
İlgili gözükürsün sonra da o bana verecek diye düşünüp peşinde pervane olur.. aşık olmaya başlar zor kadın olursun onun için..
Ama zaten bu duruma geldiyse seni unutmaz.. ya da unutması zaman alır.
Ama nude de attım sizce gözünde küçülmez miyim
Aramizda bisey yok bu arada sevgili degiliz liseden beri sadece bakışıyoruz göze göze geliyoruz ve bana dik dik bakıyordu sonradan instagramdan falan konuştuk tabi liseyi biraktiktan sonra falan
Hemen hemen 3 aydır oyaliyorum vericem diye
Hmm.. bence çocuk sana abayı yakmış.. 😁
Nasıl yani
Soyle soylim beni sevdiğini ya da benden hoşlandığını zannetmiyorum sadece lisedeyken dik dik bakıyordu göz göze geliyorduk ama hiçbir şekilde konuşmadık ne o ne ben liseyi biraktiktan sonra instagramdan konuştuk ve oyaliyorum şu an da
Beni sevseydi ver demezdi ama nude attım sadece bulusmadik hiç bu kadar yani
Hmm anladım. Lisede bakışıyorduk dedin ya.. şimdi tekrar izini bulmuş bir de sohbeti ilerletip nude falan da atmışsın diye arada bişey olacak diye umutlanıyordur.
Siz ne düşünüyorsunuz peki yani net bir cevap istiyorum hani ben ondan hoşlanıyorum nasıl yurumeliyim nasıl devam etmeliyim ne yapmaliyim vermezsem benle konuşmayı keser mi
Evet bakisiyorduk göz göze geliyorduk hep ve dik dik bakıyordu bana ama dediğim gibi hiç konuşmadık liseyi biraktiktan sonra instagramdan konuşmaya başladık ve zaten 3 aydir hemen hemen oyaliyorum müsait değilim diyorum isim var diyorum falan
Ama ben kendisinden hoşlanıyorum kendisininde bana bu şekilde yapması bu şekilde dusunmeside gerçekten beni uzmuyor değil yani
Sizde erkek olduğunuz için size sormak istiyorum erkek kafasıdir sonucta
Bence biraz zamana bırak ve konuştuğunuzda sadece cinselliğe mi yönlendiriyor muhabbeti yoksa seni tanımaya mı çalışıyor ona bak. Sohbette seni değerli hissettiriyorsa o da senden hoşlanmaya başlamıştır ama sadece cinselliğe yönlendiriyorsa muhabbeti o zaman sadece seni elde etmeye çalışıyordur.
Hayir bana bi soru sormadi ya da tanimaya vs çalışmadı yani şöyle söylim.. ne zamanbuluscaz ondan sonra yakın zamanda biseyler olcaksa konuşalım vs
Dediğim gibi ben vermemekte kararlıyım ne olursa olsun konuşmayı da kesse ne olursa olsun sonu ne olursa olsun ben ondan hoşlanıyorum ve onunla cinsellik değil normal konusmaya da razıyım
Yine diyorum nude attım ama vermedim vermicemde beni elde etmeye çalışıyor yine yazacak biliyorum yine oyalicam Bi şekilde engellesede konuşmayı da kesse üzülürüm ama yinede vermem kararım kesin
Hmm bu durumda sadece cinsellik istiyor diye anlıyorum.. ve istediğini alınca ortadan kaybolur..
Beni değerli hissettirmedi yani iltifat vs etmedi sadece cinsellik buluşma falan konuştuk başka hicbisey gecmedi aramızda 1 aydır ne o ne de ben yazıyorum zaten ama illaki yazicak buluşmak için bende oyalicam gittiği yere kadar
Evet aynen öyle olcak biliyorum aslında bilmek ayrı bir konu
Ben onunla cinsellik istemiyorum
Ben ciddi ilişki istiyorum onunla çünkü gerçekten seviyorum liseden beri ama o cinsellik istiyor sordum sevgili istemiyorum dedi
Yine söylüyorum yani kararım net ve kesin ne olursa olsun engellese de konuşmayı da kesse istediğini vermicem ona
İşin zor.. dikkat et uğraştırcam derken seni yıpratmasın bu durum.
Yipratcak bisey yok kararım net ve kesin ne olursa olsun yani aklınıza gelebilcek ne olursa olsun kararım degismicek bu konuda
👍😇
Peki sizin dediğiniz olabilicek Bi durum mu yani vermezsem gözünde değerli mi olurum
Cevabiniza karşılık soruyorum bu arada zamaninizi da alıyorum kusura bakmayin
Vermicem ya ondan dolayı gözünde nasıl bir görüntü olur benim için
Bakacak ki artık oyaliyorum zaman geçti vermicem anladı peki o zamandan sonra ne olabilir
Esnafrullah.. önemli değil.. orada da iki ihtimal var ya biraz üzerine düşmeye ve peşinden koşmaya başlar ya da vermiycek diyip tamamen gider..
Anladım ve bu arada çirkin değilim balık etliyim
Hani bunu soylememdeki amaç şu Bi erkeğin istemicegi biri değilim fiziğim iyi çirkin degilim
Ama lisedeyken sürekli dik dik bakıyordu göz göze geliyorduk
Anladım 👍 peki neden öyle dik dik baktığını hiç sordun mu?
Hayir dediğim gibi hiç konuşmadık lisedeyken muhatap olmadık sadece bakisiyorudk arada
Yok şimdi yeniden konuşmaya başladığınızda hiç sormadın mı niye öyle bakıyordun diye? 😁
Sormadım hayir ama lisedeyken Bi kız arkadasini gönderip ona bakma ben sevgilisiyim falan demişti kız yani çocuk göndermişti kizi bana
Ama sevgili deiller arkadaslarmis
Yani kız sevgilisiymis gibi geldi yanıma ama deillermis normal arkadaslarmis zaten şu an da da çocuğun sevgilisi yok
Hmm anladım
Bunu neden yalti
Yaptı
Onuda bilmiyorum
Bilemiyorum.. ama şu anki durumda sadece cinsellik peşinde olduğu belli..
Kendi gelmesi yerine arkadasini göndermek bilmiyorum değişik o an ne yapmaya çalıştı mesela yani
Evet oyle ama ben istemiyorum dediğim gibi
Ama pek peşimden kosacak birinede benzemiyor belliki yoklukta ilk konustugumuzda kız ayarlasana verecek demişti hatta
Zaten kosmasinda keyfi Bilir engellesede geri ne zaman bulusacaz vermeyi düşünmuyor musun diye yazabilecek bir karakter
O istediği eline gecmeyince anlicak ozamanda istediğini yapmakta ozgur
Yoklukta vaktini dolduracak birini arıyorsa bence uzak dur ondan.. çünkü sen ondan hoşlanıyorsun. O ise seni bir seçenek olarak görüyor.
Göremez çünkü istedigi elinde hayatta gecmicek başkasını kullanabilir baskasini kullanıp Bi kenara çöp gibi atabilir ama ben sevdiğim çocuğun bana bunu yapmasını hazmedemem abi
Bide o da değil kendimi onun gozunde o kadar kucultmem
Yoklukta başkasıyla vaktini doldursun hicbisey demicem şu an sadece oyalicam hep oyalicam taa ki anlayana kadar ozamanda engeller mi konuşmayi mi keser yoksa peşimden mi koşar kendi kararı ama bunun içinde konuşmayi kesecekse buyursun kessin
Bence en doğrusunu yapmış olursun
Abi yanlis anlama başka yapacak biseyim yok kısa ve öz konusim seninde zamanını aldım kusura bakma benimle cinsellik istiyor ben bunu anlıyorum zaten ama onun istediği eline gecmicek oyaliyorum hicbisey demedim vericem dedim ama oyaliyorum isim var vs vs 3 aydır erteliyorum takip isteği atıyor kabul ediyorum geri cikiyor benimle oyun oynuyormus gibi dediğim gibi oyalayabildigim kadar oyalicam taaa ki artık bu bana vermicek diyene kadar ozamanda seni engellicem dese de hay hay derim konusmayi keselim dese de hay hay derim ya da peşimden kosarsada koşabilir kendi kararı kendi hür iradesi istediğini yapabilir beni engellemesin veya konuşmayı kesmesin diye yalvaracak değilim
Engellerse üzülürüm ama bidaha konusamicam diye veya engelleyip engeli kaldırıp yazarsa yine hayir dicem bisey degismicek konuşmayı keserse de yine aynı peşimden kosmasida binde bir ihtimal yani çünkü karakter ortada istediği cinsellik ve sonrasında Bi çöp gibi kenara atmak onun istediği bu ama onun istediğini vermicem ona o ben verecem diye bilsin en sonunda vermicegimi tam anladiginda ozaman engelleyedebilir konuşmayı da kesebilir ben kimseye yalvarmam kendisi kaybeder ben kaybetmem
Ama vermesem benden hoşlanır mi abi sence
Yani bu kız bana vermedi falan onun gözünde Bi yükselir miyim ya da aklına kazınır miyim
Eger ask varsa sevgi varsa cinsellik tabu olmamali bir iliskide iliskide bulunmadigin taktirde unutulmaz falanda olmazsin bu tarz seyleri kafanizdan atin.
Güzelliğin efendiliği çekiciliğini unutulmaz yapar birlikte olunca unutulmaz olmazsın bence
Birlikte olmazsan nolur peki konuşmayı keser mi ya da benden etkilenir mi hoşuna gider miyim
Gülümse hal hatır sor ailesini tanımaya çalış hakkında karşılıklı bilgiler alıp vererek samimiyeti ilerlet elektrik alıyorsa işler yavaş yavaş o yöne kayar birden birlikte olmak biraz ters tepki yaratir bu 3-5 buluşmada cinsellige giriyorsa kaç kişiyle yaptı der ilk ilişkide sonra uzaklasir
Zaten sordu bakire misin hyr dedim
Benimle biseyler yaşamak istiyor ama ben istemiyorum zaten aynı lisedeydik sonra okulu bıraktık falan konuşmaya başladık işte benimle birlikte olmak istediğini söyledi bende erteleyip duruyorum napabilirim yani
Hic bulusmadik
Bakire değilsen adam günler biriyse bir şeyler olabilir ancak biri yapar seni şunu yaptım diye herkese yayar bu tip adamlardan uzak durmak lazım böyleleri sana zarar verir
Ne dediğini tam anlayamadim ama bana sadece vermezsen sen kaybedersin dedi
Yani bende vermek istemiyorum açıkçası dediğim gibi
Akacakmıymış var mı garantisi bu bir ikinci konuda birlikte olduğunu seninde tanıdığın kişilere bunla birlikte oldum söyle yaptım böyle yaptım diye anlatırsa senin prestijini düşer. Bazı niteliksiz insanlar videoya alır resim çeker bunları ailene veririm diye seni tehditle kullanmaya kalkanlar olabilir öyleleri burada çak madur olan bir çok bayanda bana anlatı o konuda uyarayım dedim detay konuşalım dersen dm den olur
Yok mesajları siliyorum zaten kendiside sil diyor ailen falan görür belki diyor yok diyorum yinede sil diyor
Başı belaya girsin istemiyor yani
Sözüne guvenilirse sen bilirsin
Yani yok mesajları falanda sil diyor bana zaten korkuyor ailem falan görür diye
O konuda hiç sanmıyorum dediğin olsun
Öyleyse olabilir zevkine bak tabi hoşuna gidiyorsa
Vermezsem ciddi düşünür mü benle bi ihtimal
ya da nasıl bir etki olur kafasında vermezsem
Bence evlimi bekarmi onu öğrenmen lazım evli ise seni yedekte tutar istersen Dmden rahat olur
Sen verme turşusunu koyarsın ya kardeşim susuz kalan her şey çürümeye mahkumdur. susuz birakma
Anlayamadim
Bu yazdiģimi anlamamiş isen acıklama yapmama gerek yok
Evlilik öncesi verirsen hiç şansın yok vermezsen o zaman Bi ihtimal seninle ciddi düşünür.
Dediğim gibi cinsellik düşünüyor benimle verecem dedim oyaliyorum 3 aydır vermicem ama
Vermezsem gozunde ne olurum yani ciddi düşünür mü
Seninle cinsel ilişkiye girdiği zaman kesinlikle ciddi düşünmez. Evlenmeden vermem dersen o zaman belli etmese bile sana saygı duyar.
Bakire olmadigimi biliyor
Bakire değilsin diye her önüne gelene verecek misin? Tabiki hayır hem bakire olmasan bile seninde güzel bir evlilik yapmaya hakkın yok mu?
Var ama yani vermezsem konuşmayı keser mi ya da arada dener mi ya da aklında kalır mıyım acaba
Ona bedavaya vereceğine zengin birine para karşılığı ver daha iyi olur.
Vermeyeceğini nasıl söyledin?
Oyaladim oyaliyorum suanda Bi anda söylememek icin
Anlamadı mı?
Yok verecegimi zannediyor söylemedim daha
Sence istek atıp sinra takipten çıkmasında ki amaç ne
Geri takip etmediysen cikar
Yok onla ilgili değil Bayadır yapıyor istek atıyor kabul ediyorum storilerime bakiyor cikiyor kendini mi hatırlatıyor bana
Birinden gizli takip ediyor o zaman seni o farketmesin diye yapiyor
Öyle midir acaba ama 2 gün takip ettiği de oldu geri çıktı takipten
Öyle tabi başka neden olsun?
Kendini hatırlatmak vs
Acaba kaçıncı kişisin parçacık bir şey olacaksın
Birlikte olmak istemiyorum ki
O olacak ama
Ben istemedikten sonra nasik olcak
Değerli olursun
Nasik yani
Gözünde ne gibi değerim olur
Ciddi ilişki kadını olursun. Zor kadın değerlidir. Bana veren herkese verebilir düşüncesine sahibim kendini korumalı kadın dediğin
Ama nude attım
Onu atmayan yok neredeyse 😅
Seks konuştunuz öyleyse
Evet
Sence yine vermezsem gözünde değerli olur muyum benle konuşmaya devam edermi yine
Diyelim ki konuşmayacak bunun için verir miydin konuşsun diye
Hayir
Ama hoşlanıyorum ondan aşkından olmesemde
Konuşsun isterim
Özlden konuşalım
Tm sen ya. Z
😂😂
Noldu
Zor Bi soru değil ki burdan da cevaplayabilirsin
Gizlisin şaşkın
Unutulursn.
Neden herkes ona verirken ben vermezsem ben mi unutulurum