Selamlar herkese...
Cinsel isteği belirleyen temel faktörler nelerdir sizin için¿

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Selamlar herkese...
Cinsel isteği belirleyen temel faktörler nelerdir sizin için¿

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Tek başına duyguyla da olmuyor.. Bazı arkadaşlar söze gelince yalandan 'duygular' falan yazmışlar da, birebir sohbete gelince duygu falan arama yok yani..
Samimi olmak lazım.. Çekicilik önemlidir, en az duygular kadar..
Dışı çekici gelmeyenin içini merak etmiyor kimse boş beleş felsefe yapmasınlar..
-Fiziksel çekicilik + Duygu- varsa işte o zaman tadına doyum olmaz..
Cinsellik ve arzulamak çok değişik bir konu. Bunu kesin bir dille , fiziksel veya duygusal diye bir temele oturtmak yanlış olur.
Farzedelim yoldan çok alımlı, dekolteli ve mini etekli, saçları , dudakları gibi bir çok tahrik edici özelliği bir arada taşıyan bir bayan geçiyor. Fiziksel olarak etkilenmemek çok zor hatta imkansızdır. Erkekte cinsellik yaşama isteği uyandırır.
Ancak işin ruh ve beden olarak iki yönlü doyuma ulaşması açısından bakarsak , kesinlikle duygu beslediğin birisiyle cinsel ilişkiye girmek derim. Çünkü arzular sevdiğin ilgi duyduğun kişiye az önce verdiğim örnekteki gibi anlık gelişmez, gece gündüz onu arzularsın.
Daha ilerisini düşünecek olursak, bir defa iki defa yaşamak da yetmez, artık o arzuların bir defa gerçeğe dönüştüğünü gören taraflar bunu sık sık tekrarlamak , bu ateşi ve coşkuyu sürekli tazelemek isteyecektir.
O kadar kapsamlı bir konu ki üzerine tezler bile yazılır ve afedersiniz ama nefes alsın yeter diyebilinecek kadar da sığlaşır. Temeli insanın kendi derinliği ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten de öyle.
Teşekkürler
Rica ederim
Bence her şeye dayanır ilk önce etkilenmeni gerekir sevmen gerekir sonra ona dokunduğunda böyle içini titremesi gerekir öptüğünde ilişki yaşadığında böyle dünyanın en huzurlu yerindeymişsin gibi en çok zevk alabilecek şekilde zevk alıyormuşsun gibi hissetmen gerekir
Cevap
21Cevap
Aşık olduğumu arzular, arzuladığıma yükselirim
Ayneen bende böyleyim bilmukabele diyorum. 🌸
Çiçeğim ❤
❤️
Duygu olmadan cinsel arzular reele dökülmez bence
Maalesef ki insanlar için konuşursam çoğunlukla fiziğe ya da güzelliğe aşık olurlar zaten bu yüzden de sevgili olur ya da seviyorum derler. cinsel olarak da çekim duydukları için.. ama ben duygulara daha çok bakıyorum.. sevdiğim kadın farklı bile görünse ya da daha çirkin bile olsa gözümde en güzeli odur hala
Kişiden kişiye değişir. Şimdi samimi olmak gerekiyor. Fiziksel olarak çekici olan insanlar daha çok merak edilir. Bu sadece kısmi olan tarafıdır. Bana göre oldukça yüzeyseldir. Fakat işin içine duygular girerse işte o zaman her şeyin rengi değişir. Daha güzel olur.
Eğer söz konusu cinsellikse Tabii ki burada beden yani fiziki çekicilik Bence daha önemli Sonuçta bir insan cinselliği yaşıyorsa karşı tarafın fiziğine bakıyor tahrik edip etmediğini bakıyor yani Tabii diğer unsurlar da önemli ama ilk baştaki unsur budur bence eğer söz konusu cinsellikse Ama tabii sevgililik aşk gibi bir bağlantı varsa da burada en önemli olan şey Tabii ki Duygu
Memur bey evet bu soru Ramazan da sormucam demişti tutuklayın 😂😂
😀 hocam ramazan da cinsellik sorusu sormicam diye tövbe etmiştim demin bozdum bunun günahısı nedirr 🥺
3 gün internet kesintisi günahı 😃
🙈
Bu farkli karakterler icin gecerlidir. Bazikiler edep ahlak'i bilmezler. Bazikiler'de karaktersizlerdir. Bügün daracik kiyafet giyinip ortada dolanan et parcalari oldugu sürece edep olmayacaktir.
Fiziksel çekim olan ama duygusal bağ olmayan kişiyi isteyenler de vardır elbet. Birçok kadın ve erkek duygusal olarak sevdiği insanın fiziğine "nasıl olursa olsun" ilgi ve yakınlık hisseder.
Duygusal sevgi hissetme olayı olunca karşı koyulmaz bence o daha kuvvetli arzu merak his uyandırır
Aslında hepsi denilebilir, bu kişinin karakterine bağlı, kimi demiseksueldir kimi nefes alsincidir kimi seçicidir
Beklentilerin benzer olması ve güven bence en önemli etken , ardından fiziksel çekim gelir duygusal bağlılığa gerek olduğunu düşünmüyorum
Fiziksel çekiciliğe bakar, fiziģini beğendiğin kişiyle sevişmek istersin, onu arzularsın.
Kadın için duygusal bağ. Erkek için fiziksel çekicilik bence
Bence. Önce fiziksel çekim sonra duygular sonra ikisi
Benim için duygusal bağlılık
🌸 bende böyle düşünüyorum.
fiziksel çekicilik tabiki, karakter, duygusal bağlar filan hep bu fiziksel çekim varsa ilerde oluşabilecek şeyler.
Fiziksel çekicilik kessinlikle
Önce fiziksel başlar
Ben duygusal bağlılık ararım
Duygusal ve fiziksel çekim gücüne bağlı
Seks somuttur. Ruha bakmaz😂
Hayaller diyorum ben.
Kim ne derse desin ilk önce fiziksel cekimdir
Fiziksel cekicilige kesin
Her ikisinede dayanıyor
Her ikiside değilmidir sence?
tamamen fiziksel dürtüler
Fiziksel çekicilik