Mesela gönderdiğin kişi internette birçok sitede paylaştı diyelim ve ailen arkadaşların bütün çevren bunu öğrenti senin için yıkım olabilir ama ben böyle şeyleri umursamıyorum diyorsan başka...
Aslında insan libidosu yüksek olunca bunu yapmayı arzuluyor istek çok yüksek olunca o enerjiyi bir şekilde çıkarmak istiyor ama yüzünü göstermemelisin hiçbir zaman.
Bundan sonra yüzünü göstermemen daha iyi bazı alışkanlıklar kolay bırakılmaz biliyorum onun için ilerde sana sıkıntı yaşatacak görsel oluşmaması daha iyi... bedenini paylaşmanda sorun yok senin bedenin olduğunu kimse anlamaz ama yüzün senin mühründür.
İnsan genelde boşlukta olduğu zaman böyle şeyler yapar boşlukta olunca düşüncelerini kontrol edemez... arayışa girer ve nelerden zevk alıyorsa onu yapar... sendeki durumda tam olarak bu sanırım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İlerde karşına çıkınca psikolojik sorunlar yaşayabileceğin bir adım..
Nasıl bir psikolojik sorun
Mesela gönderdiğin kişi internette birçok sitede paylaştı diyelim ve ailen arkadaşların bütün çevren bunu öğrenti senin için yıkım olabilir ama ben böyle şeyleri umursamıyorum diyorsan başka...
Ben herkese atıyorum
Ücretlimi yapıyorsun bunu yoksa zevkinemi
Ama ne olursa olsun bu yaptığın doğru değil ayrıca yüzünü gösteriyormusun bu önemli.
Hayır zevkine
Birgün başımı belaya koyucam
Aslında insan libidosu yüksek olunca bunu yapmayı arzuluyor istek çok yüksek olunca o enerjiyi bir şekilde çıkarmak istiyor ama yüzünü göstermemelisin hiçbir zaman.
Yüzümü bazen gösteriyorum
Bundan sonra yüzünü göstermemen daha iyi bazı alışkanlıklar kolay bırakılmaz biliyorum onun için ilerde sana sıkıntı yaşatacak görsel oluşmaması daha iyi... bedenini paylaşmanda sorun yok senin bedenin olduğunu kimse anlamaz ama yüzün senin mühründür.
Alışkanlık haline gelmiş
İnsan genelde boşlukta olduğu zaman böyle şeyler yapar boşlukta olunca düşüncelerini kontrol edemez... arayışa girer ve nelerden zevk alıyorsa onu yapar... sendeki durumda tam olarak bu sanırım..
Istekli atan biri tarafindan olunca uyumda varsa arada gercekten zevkli oluyor
Paşa gönlün bilir karşılıklı güven ve istek varsa olabilir
Atan kız küçük göğüslü küçük kalçalı zayıf ise tadından yenmez
Tamamen güven meselesi , güvenebiliyorsan ve gerçekten kendin de o an istiyorsan sıkıntı yok
şunu 😂😂
Attığı erkekler benim gibi olsa hepsi korkmadan atardı. Ben kimseye göstermem. Yine de gerek yok böyle şeylere.
bilmiyorum ben yapamıyorum yapan varsa yapsın dskfj
Hic mi atmadin
yok
Inanmiyorum olmustur illaki
Gözümüz gönlümüz açılıyor iyi bence 😍😂
En mutlu olduğum aktivite nude atılması😂
Teşhircilik , basit insan
Gereksiz olduğu durumlar çok
Atmayan yokkkk artık normal gibi
kadınların atmamasını düşünüyorum
Kötü değil sadece güven önemli
Atiyorum 😅 19 cm diyince bakiyim diyorlar genelde