+1 yılYani tabii ki herkesin kendi yaşam tarzı kimseyi yargılamıyorum ya da ayıplamıyorum fakat benlik bir olay değil.. Tutup birine yarı çıplak fotoğraf atmam için o kişinin benim hayatımda temelli kalıcı olması gerekir ki kimse bunu garanti edemez.. Ne hayatına, ne dünyana ne de yatağına kolay insan dahil etmeyeceksin sonrası hüsran olur.. Keyifli günler..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvene bağlı ayrıca öyle birşey bile yapacaksan normal WhatsApp Messenger ya da normal uygulamalardan atmayacaksin çünkü senin olduğun belli ayrıca o resmin o kişide kalmaması ya da ekran fotosu çekmemesi için korumalı uygulamalar var wickr me gibi karşı tarafa attığın yazı ya da fotoyu ayarlıyorum 5 saniye 10 saniye 1 dakika 5 ya da 1 saat ya da 6 gün o resim senin belirlediğin zamanda siliniyor. Ekran fotosu cekmene izin vermiyor. Yani illa yapacaksan 1 dakikaya ayarlarsin karşılıklı bakarsın ve 1 dakika sonra karşı taraftan silinir. Ekran fotosu almana da izin vermiyor. Bu kadar basit. Yani güvenli olduktan sonra yapabilirsin. Sonucta insanlar bunu heyecan ve zevk için yapıyor. Olabilecek bir durum
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNude atmak : bir kadının , duygusal manada hiçbir hissiyatı olmayan sadece cinsel yönden kendini tatmin etmek amacında olan , karşısındakinin duygularını zerre umursamayan erkeğe karşı kendini küçük düşürmenin ve onurunu ayaklar altına almanın en kısa ve kolay yolu.. ..
216 Yorumla- +1 yıl
Neden evli çiftler bile nude atıyor birbirine
- +1 yıl
@Avarebiri nerede atıyorlar derken
- +1 yıl
@Avarebiri ya fantezi işte birbirlerine kur yapıyorlar bunda senin abarttığın kadar “onuru ayaksalar altına almak” falan böyle bir şey yok 😂 nude atmak böyle insanlık suçuysa gerçekte göstermeye ne dersin bilmiyorum 😂😂
- +1 yıl
@Avarebiri ne alaka a*mk ya keko musun reelde yaşayanlar da arada nude atabilir hayal kurabilir telefonda konuşabilir
- +1 yıl
@Avarebiri o başka bir konu
- +1 yıl
Bunu yıllardır yapanlar var
- +1 yıl
@Avarebiri ya salak mısın ben güven konusundan bahsetmiyorum başına bu gelse güzel mi olur dedim asıl senin beyin yaşın kaç okuduğunu anlamıyorsun ben başka bir şeyden bahsediyorum anlamıyorsan sus
- +1 yıl
@Avarebiri ya sen harbi malsın sus sus sus kendini rezil etme daha fazla ergeni bile hakaret olarak kullanan bir cahil çomarsın senin başına mı geldi dedim salakkk
- +1 yıl
@Avarebiri ya bi şey dememe gerek mi var yazdıklarına bi bak sgsgshshshsh bence sus bahsedilen konuyu bile bilmiyorsun gelmiş güven konusunda yorum yapıyorsun ben atılan resimlerin bi yerde paylaşılması güvensizlik vs bu konulardan bahsetmiyorum o sebeple atılmayabilir güven olsa paylaşılmayacağı garanti olsa o zaman atılır mı bundan bahsediyorum %100 garantisi olsa yani sende bunları anlayacak kapasite yok üzgünüm
Rezillik
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılSaçmalık. Ayrıca görsel de bayağı mantıklıymis😀... Hey Allahım ya
62 Yorumla- +1 yıl
Evet. Komik ve saçma. O yüzden bilerek 'mantıkl😀' dedim. Yanlış anlaşılma olmasın..
+1 yılYüz gizlemek çokta önemli olduğunu sanmıyorum çünkü numaran zaten gözüküyor ve normal fotoğraflarım onda illa ki vardır geçmiş konuşmalar normal atılan fotoğraflar ve nude olarakta yapabilir.
Eşime atardım zaten tanımış ve evlenmişiz.40 Yorumla
+1 yılBaşınıza iş alacağınız güvenmediğiniz insanlara en azından orijinal hesaplarınızdan atmayın. Mümkün mertebede yüzünüzü gizleyin. Nude atmayın atın bunu yargılamak bize düşmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla atmam ya
Benden istedi be ayrildim.
Ben isteyen erkekten hayır beklemem.
Eger ilişkimiz cok ilerlemiş ciddi bir adim atilmissa ama daha en vastasin cat nude at diyor adam sence bu adam gerçekten swviyormudur asla40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılNude atmkata ayri hastakik ya cok evli bayan selam vermden nude attigina rasldim baksana tazecik duruyir esim yemsini bilmiyor diye cok dertli baynlar var 😏🙄
10 Yorumla
+1 yılçok yüzeysel buluyorum. ilişkileri basite indirgediğimiz gibi cinselliğin de içini boşaltıyor, değersizleştiriyoruz.
20 YorumlaBence yüz görmedikten sonra bir sakıncası yok Çünkü her kadınla aynısı her erkek de aynısı var ha biri uzun biri kısa Biri büyük biri küçük Tek fark bu yani Kimse Bilmez
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı ve anlaşarak olduğu zaman heyecanlı ve güzel. atılmalı. Mesajlaşırken azdırmak için muhabbeti koyulaştırmak için gerekli
10 Yorumla
+1 yılYüzünüzü atmazsanız Allah görmez kızlar bilginize
71 Yorumla
+1 yılnerden tanıyacak demiş dallamaya bak hele 🤣 isteyen istediğini yapsın
20 Yorumla
+1 yılYüzünü çekmezsen sorun olmuyormuş, şu an sadece bunu düşünüyorum.
20 YorumlaEvet hayatımızı bu bilinçle yaşasak hiç sorun olmayacak ben bu ergenlerin deli cesaretine şaşırıyorum sonra çıkıyor vay efendim kurtulmak istiyorum tehdit ediyorum diyorlar!!
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğunda teşhircilik ruhu var onu sanaldan giderebilirler, yüzünü göstermeden.
10 Yorumla
+1 yıliki kişi arasındaki samimiyet birliktelik gibi durumlar önemli bu durumda sanki
herkese atılmaz..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli iliskiler, ilerde kocana nasil aciklayacagni düsünmelsn
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anki konusmada güzel oluyor ama atabilwn var mı bilmiyom cesaret isi bana nadir dek geldi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hhahahaha fotoğrafı görünce koptum. Ama güzel bence nude :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Herkesin kendi kararı saygı duyulmalı atana da atmayana da
10 YorumlaKarşılıklı olduktan sonra anlaşarak atıla bilir
14 Yorumla
+1 yılNude atmak saçma direk görüntülü arayıp yapacaksın ki o da hissetsin ❤
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilere atılırs büyük sıkıntı
40 Yorumla
+1 yılSaçma yahu
20 YorumlaKarşı taraf istersen neden olmasın?
21 YorumlaHerkesin yaptığı bir şey ;)
20 YorumlaBen atıyorum istiyorumda 🙈
20 Yorumla
+1 yılÇok güvenirsem atarım
20 YorumlaBen karsiyim heleki sevgiliyken dahada karsiyim
10 YorumlaNudeciyim isteyene atarım
10 Yorumla
+1 yılGüvenirsem atarim. Yalan yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma metni süpermiş ama 😂😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence herkese güvenipte atma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yanlız cok iyi laf :D
10 Yorumla
+1 yılyanlış kişilere asla atılmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Biz degil sen alevlendirmelisin.
Dünya'nın en iyi eylemlerinden birisi olabilir.
10 Yorumla
+1 yılGüvenme sonra ne yapacağı belli olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel yaklaşım
13 Yorumla- +1 yıl
sen de az değilsin :D
+1 yılTanıyor ve güveniyorsan atarım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence heyecanlandırıcı olabilir…
20 Yorumla
+1 yılGerizekalılar 😂
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil..
40 Yorumla Site sapık dolu.
40 Yorumla
+1 yılAnlamsız bir şey
20 Yorumla
+1 yılIts haram
20 Yorumla
+1 yılBence çok ateşli bir durum. Mutlaka olmalı
20 YorumlaGünah tabii
20 Yorumla
+1 yılbu kadarda olmaz be
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEzikçe
51 Yorumla
+1 yılAtarsa yok demem
10 Yorumla
+1 yılSenden. isteyen kim
10 YorumlaHep atarim
10 YorumlaHiçbirşey
10 Yorumla
+1 yılSaçma
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. gayet rahat atıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) pijler ya
20 Yorumla atan olsa bakarız :(
10 Yorumla
+1 yılAtmam.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler