İlk deneyimimdi. Kusmamak için kendimi zor tuttum. Kıllarını almamıştı ve kokuyordu. Ağzıma killari geldi. Partnerimden mi kaynaklı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bir şey diyeceğim de neden öyle pis ve bakımsız erkeklerle birlikte oluyorsunuz ki ne güzel günlük duşunda olan bakımlı bir sürü temiz erkek varken Hani neden öyle havlu bakımsız leş gibi kokanda ayları oluyorsunuz kendisine bakalım gayet bakımlı metroseksüel Hatta ve hatta üstüne ekonomik olarak Size destek olmayı bile tavsiye eden erkeklere Hayır deyip de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılPis kokuyor ve kıllıysa ne kendşne ne de sana saaygısı yoktur. Bir daha görüşme bence.
00 Yorumla
+1 yılHayvan işte sorsan pembe ister bunun gibiler ne hijyenler ne dikkat ederler iyyy mantarlidir o bide pis pis aldinmi ağzına malafati çamaşır suyuyla yikasaydin agzini
11 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSeninkinin hayvanlığından kaynaklı o. Normalde temiz olsan da cinsel ilişkide insan daha çok dikkat eder temizliğine öncelikle de kendisine saygısından yapılması gerekir.
00 Yorumla Partnerinden kaynaklı tabi ki sende sorun yok
Saygısızlık bu seni önemsememk kıl ne abi
Koku ne insan ilişkiye girerkeni bırak o bölgeyi
Düzenli temizler iğrenç benim midem bulandı ya00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOha midem kalkti. Ben lazer de yaptim hergun 1 2 defa da dus almadan rahat etmem. Bakinca balmumundan yapilmis gibi dumduz kocalak ta bisey zaten ama sahibi biraz sanssız diye kimse faydalanamiyor kendisinden😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Öylesine de oral yapılmaz yani kuzum haklısın, ne adamlar var bee bende güzel kokular sıkıyorum oraya iştahlı olsun diye 🙄🙄
00 YorumlaEvet doğal olarak partnerinden kaynaklı, kişisel hijyene dikkat etmeyen biriymiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ohaaa ne mide varmis sende senin adina cook cok uzucu bir durum
00 Yorumlakısa tutsaydın sen de ya da rahatsız olduğunu belli etseydin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit velet Erkeğin ağzına al daha iyi büyük Erkeklerle nasıl yapıyorsunuz büyük Erkekler tiksindirici oluyorlar Kızlar neden Erkeklerden kaçıyor zannediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni senden alırcasına sevişen suyunu emerek seni yalayan biri sende bırakacağı zevkle sen sen olmayarak oral yapabilirsin bana kalırsa bir ergenin egosunu tatmin etmiş gibisin
00 YorumlaBakımsız insanla bırak oralı el ele tutuşmak bile zulüm yol ver gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle dağ ayılarıyla yaparsan tabi miden bulanır. Penis kokusu rahatsız edecek bir koku değildir normalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ondan kaynaklı sebebini başımdan geçen bir olayla anlatayım mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Özele çağıracak inanma
- +1 yıl
Yav he uydurcan bişey özele cagirmak için ordan baglican konuyu
Cevap sahibi+1 yılEee milletin ahlak bekçisi misin. Hayır gerçekten de olayı anlatacaktım
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle görünce niye yaptın ki benimde başıma geldi açık açık söyledim kokuyor git duş al diye
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olması lazım. Sen haklısın yapma bence bir daha.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. heralde yani insan bi traş eder bi yıkanır gelir pis herif 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Temiz olmalı, bir dahaki sefere buna dikkat etmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın? Öylesine bir deneyim miydi? Nasıl o duruma geldiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvanlarla Yapılmaz yap dediysek insanla yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet benzer bir şey ben de yaşadım. Ama başkasına yaptığımda güzeldi 🥰
00 Yorumla
+1 yılpartnerinden kaynaklı bakımsız ve pismiş çok kolay çözümü var miğdenin bulanmaması için
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
tabiki önce kılları alacak yıkanacak duş alacak, oral yaptırırken de başka püf noktalar var buraya yazmam
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. İşte hayal kırıklığını onun yüzünden önyargın olcak
00 YorumlaErkek arkadaşın hijyenine, temizliğine dikkat etmemiş herkeste böyle değil
00 Yorumla
+1 yılTabiki öyle. Ben her zaman tertemiz ve bakımlı tutarım
00 Yorumla
+1 yılSana saygısını göstermiş.
00 Yorumla
+1 yılOndandır leş herif 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bir tane permatik alamadinizmi ya
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbundan sonra sana sabır diliyorum...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPis partner itici olur
00 Yorumla
+1 yılTemiz olsaydı bu sorunu yaşamazdın
00 Yorumla
+1 yılSen de ona yaptıraydın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef evet.. kötü bir deneyim olmuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılMalın biriyle birlikteesin demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İğrenç keşke yapmasaydın öyle pis pis olur mu
00 YorumlaNiye yaptın ki kendine saygın olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılYani bı zahmet temizlensin önce popo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. O nasıl aldın ağzına oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok benden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin öyle 😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@vesvesex sakin ol knk iyice midesini karıştırıyorum senin ki sinek kaydı diye gelip oral yapmayacak sana 😂
Cevap sahibi+1 yıl@vesvesex herkesi aynı görme deyince 😂
Evet ondan kaynakli
00 YorumlaTemizlik bakım şart
00 YorumlaTemizlik sart
00 YorumlaSen neden böyle biriyle yaptın ki
00 YorumlaLeş..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet partnerinden kaynaklı bakımlı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖff iğrenc ya
00 Yorumla
+1 yılIgrenccc