Kız seks istemiyorsa ve erkek de buna saygı duyuyorsa aralarındaki tensel çekimin ikisi de farkındaysa ne kadar süre sonra sevişme yaşanmalı? Ben aramızda duygusallığın kaybolmasını istemiyorum 1 ay sonra mı 3 ay mı 1 sene mi normal olan nedir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu işlerin vakti olmaz ki , aranızdaki güven duygusuna bağlı. Kalbinle ve mantığınla emin olduktan sonra.
bunun normal süresi yoktur. şu zaman yapalım demekle olmaz. birden spontane gelişir olaylar
3 sene sadece sürtünmüştük. ilk 3 aydan sonra başlamıştık
Ben burada 1 sene bir kızla konuştum bana numarasını bile vermedi böyle iğrenç insanlarda var
daha önce hiç Seviştin mi
Hayır ilk öpücüğüm bile bu çocuktan
O zaman tamamen sen kendi hür iradenle ona yaklaşacağın zamanı beklemesini iste çünkü sevişip ayrıldıktan sonra o çocuğa bir sürü laf edeceksin arkasından beni kullandı şöyle yaptı böyle yaptı diye o yüzden bunu ona belirt net ol belli ki sen de isteklisin zamanı geleceğini hissettir ona
Teşekkür ederim tavsiyeniz için🙏
Ama hissettir belli ki çocukta istekli birisi
Hissettiriyorum zaten mesaj üzerinden konuşuyoruz da etkilendiğimi dile getiriyorum biliyor
ne güzel işte mutluysan huzurluysan zaten sen gereğini yaparsın da ben sana hemen ver demiyorum yanlış anlama
Sevişmenin ilerisi olmaz zaten sadece yakınlaşma olur cinsel birliktelik istemediğimi biliyor
yani şimdi sizin sınırlarınızı ben belirlemeyeyim
Biz 4 sene sadece seviştik
Sınırınız neydi peki yani ne kadar ileri gidiyordunuz nerede duruyordunuz..
Sürtünüp bitiriyorduk sevişmenin de belirli noktaları vardı herkes midesi aldığı kadar
Anladım çok teşekkürler
Rica ederim Herşeyi yazamıyorum anladığını umudediyorum
Sevgilin mi ciddi düşünüyor musnuz
Sevgilim, ciddi düşünmek için yaşımız çok genç 19 uz ama ikimiz de takılmalık görmüyoruz birbirimizi yani geleceğe dair planlarımız var tabi
Daha küçük olduğunuz için bence sevisme gibi şeyler yaşanması ilerde senin için sıkıntı olablir ciddi değilse ve her şeyi düşünmek lazım ilerde ayrılık olduğunda ki inşallah olmaz bunu düşünerek hareket etmek ve gerekirse yüzeysel şeyler bile yasamamak gerekir tabi herkesin kendi kararı
Tavsiyeniz için teşekkürler
Rica ederim
Sen istiyorsan söyle bunun zamanı yok ki
O istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum
Ozaman sen kendini hazır hissettiğinde yap o istiyor diye değil
Tabi haklısınız zaten beni zorlamıyor bekliyor içten gelen bir şey diyorsunuz anladığım kadarıyla standart bir süre yok
Evet yok aranızdaki muhabbete bağlı aranızdaki çekime
Teşekkürler