Uzun uzadıya yaşanan öpüşmeler mi, oral seks mi, penetrasyon aşaması mı hiç bitmesin modundasın? :D 😏 Keyifli geceler.. 🥂

Uzun uzadıya yaşanan öpüşmeler mi, oral seks mi, penetrasyon aşaması mı hiç bitmesin modundasın? :D 😏 Keyifli geceler.. 🥂

Öpüşme 5 dakika sürerse oral sekse gerek kalmaz. Penis kule gibi dimdik olur. Kadında ıpıslak olur. İlk postada penetrasyon en az 10 dakika sürmeli. Sonra dinlenip yakıt ikmali yapılıp ikinci postaya geçilmeli. Penisi kaldırmak için oral seks gerekebilir. Sonrasındaki penetrasyon da 20 dakikayı bulmalı.
İlk olarak giysiler üzerinde iken yapılan sevişme, okşama ve öpüşme kısmı
Sonra birbirine ustalıkla yapılan dudak ve dillerin konuşturulduğu oral seks
En uzun olarak da penetrasyonu en az 3 4 değişik pozisyonda ve gittikçe artan bir ritimde yaşamak ve yaşatmak.
Cevap
25Cevap
Bazen bazı noktalardakihazın hissettirdiği an hiç bitmesin istiyor insan
Onsrvisme ve oral kısmı uzatıldı hobi girdikten sonrada uzatmak mümkün ama içinde uzatmak bazan kontrol dışına çıkabiliyor
Bence öpüşme sonrası oral yapılmalı oral uzun tutulmalı ki kadının orgazmı ile erkeğin ki birbirine yakın olsun
Yorulduktan sonra üstüne yığılma aşaması sjjs
Bence her anın tadını çıkartmak lazım uzatabildiğim kadar uzatmalısın
Oral uzatılmalı hatta önden önce masaj olmalı bence
Öpüşmeyle başlayan boşalmayla bitene kadarki her dk her saniye yavaş yavaş hissederek duygu yoğunluğu yaşayarak bitmeli
her şey kararında güzel uzarsa keyfi kaçıyo
Canim ablam aksam denk gelsydim cevaplardim sabah modu ile düşünemiyorum :D :D Ama görseldekini sevmedim :D :D düşündümde simdi oral olabilir ya :D :D
Sevdiğinle her anı Uzun uzun hepsi uzun uzun anın tadını çıkara çıkara hisse hissede yaşanır
Penetrasyon öncesi her aşama uzun uzadıya yaşanmalı
Hiç bitmesin fikrine katılmıyorum çünkü aldığım haz bitmezse benim beyin kısa devre yapar
Her aşaması uzatılabilir
Uuu beybi, diyosun :D ahah
Evet
Kesinlikle ön sevişme
İpler halatlarla olan kısım.
Sevişmek hiç bitmesin seks bitsede sevişmeye devam
Oral ve sexin süresi uzun olmalı
bütün aşaması büttüüüün :D
Ön sevişme ve oral
Oral seks...
önsevişme ve boşalma ânı
Çok haklısın