1,5 sene sanaldan sekstingle başladığımız ilişkide ne yapacağım?

Biz hiç yüzyüze gelmedik. İnstada tanıştık sohbeti hoşuma girmişti. 5 yaş büyüğüm 21 yaşında ben 26. Ama inanın tipim 22 duruyor. Çocuk kendini bana hiç atmadı bile çok nadir öyle selfie çekip atan biri değil. Kendine güvenmiyo büyük ihtimalle. Çünkü öyle bi yakışıklılığı da yok gerçekten ortalama tip. neyse… seksting yapmaya başladık birbirimizi keşfettik bizi bağladı bu olay. Bir sürü kavga ettk bunsüre içinde. Bana en son geleceğimiz yok dedi yaş farkı var olamaz dedi. Bende tamam dedim sonra aradan iki ay geçti geçen hafta yazdı, yine konuştuk o konulardan. Sonra yazdım bizden olmaz sen sadece cinsellik için konuşuyosun benle sevgin yok dedim. Ciddi ilişki istiyorum bu saçmalıktan çok sıkıldım dedim. Uzunca şeyler yazdım. O ise saygı duyuyorum sen bilirisn bişey diyemiyorum dedi. Bi insan bu kadar mı canım olur? İnsan der bende seni sevdim diye. Bana duygularımı belli edemiyorum söyleyemiyorum diyodu hep. Beni sevdi mi derseniz bence evet çünkü iyi anlaşıyoduk gülüyodundediklerime bi nevi arkadaş gibiydikte ama aşksal anlamda sevmemiş sanırım. Bana her fırsatta çok güzel olduğunu söylüyodu da. Bu durum kalbimi kırdı cidden:( ben farklı olmasını bekliyodum ama koca hayal kırıklığı oldu
1,5 sene sanaldan sekstingle başladığımız ilişkide ne yapacağım?