Yani basit görünmek istemiyorum evlilik düşünüyorum bu iliskideysem nasıl davranmam lazim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yani basit görünmek istemiyorum evlilik düşünüyorum bu iliskideysem nasıl davranmam lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
onun atmasini bekle bu durumda ama o sexting istiyorsa hep o konuya yoneliyorsaseninle ciddi bir iliskide yasamaz
Nasıl yanii bnmle ciddi düşünmediği için mi sexting istiyor
genelde oyle oluyor zevkine bakiyor
Mesela kabul etmedim daha mesajıma cevap vermedi trip yapıyor
Ama bnmle ciddi düşündüğünden bahsetti bu
sexting zamaninda ciddi dusunuyordur onun disinda normal konusmasi o kadar duygusal ya da seni arzuluyor gibi degildir
eger dedigim gibiyse sadece istekli oldugunda senin yaninda olmasini istiyor ve zevkine bakiyor demektir
Anlamadım bir önceki dediğini kal ya anlatim bozukluğu yaptı sanırım
aslinda anlattim demek istedigimi de belki noktalama yanlisligi olabilir
Bir daha yazsan sana zahmet yaaa
sexting yaptiginiz zaman seninle ciddi dusundugunu soyluyorsa, onun disinda hic o ciddi dusunceleri soyleyip seninle romantizm yasamiyorsa, sadece kendi zevki icin seninle konusuyordur sana duygusal bir bag ya da cekim yoktur
Şimdi son kez sorum olacak gerçekten çok mantıklı konuştun düşünce yapını sevdimm ciddi olsa gerçekten Romantik erkek mi olur çiçek böcek mi alır bana nasıl anlicammm
erkeklerden genel olarak romantizm iste cicek bocek cikolata cart curt beklemek aptallik erkegi bu konuya zorlamayin icinden gelirse zaten yapar ve bunu yapacagi zamanda en uygun zamani bekliyordur direk alir diyemem ama kadin hediyeyi istedigini belli ederse erkek sogur o iliskiden tek derdi benim parami yemek falan der siz kotu olursunuz
Anladım biz uzun süredir konuşuyoruz ama daha görüşmedik uzak mesafe bizimki bu da konuşmak istiyor sexting napcam bilmiyorum
Biraz zaman gecsin at bi dekolteli foto baslayin sjnir tanimayin
İkinizin de hazır olmasına bağlı bu ne zaman hazır hissedersen o zaman
evlilik düşündüğüm birisi ile sexting yapmak istemem gerçi sextingi kimseyle yapmam
gerçek sevgili ciddi ilişkiyse sakın cinselliği içerisine katma aşkınıza zarar verme
Kaç aylık ilişki
bence hiç yapilmamali
Başkalarıyla yap onun parasını yersin
Yapma zaten görüntülü değilse
Saçma
Kaç aydır berabersiniz
Evlenince bol bol yaparsın
Hiç yapmayın ozamann evlenince yaşarsınız
Herzaman yapabilirsiniz.
Yapmayan nadirdir
Harbiden mi bak doğruyu söyle her kız flörtü öyle yapıyor mu
Anket yap?