Klitoral olunca illaki alete ferek yok okşayarak surterekte olur vaginalde Alete ihtiyaç var aletin girdiği ilişki elbette keyifli olur. Bence ikiside güzel
Ber önce orayı yalar okşar iyice dinlerken bosaldigini hisseder sonra giriş yaparak vaginal bosalmayi sert kokleyerekk yapar titreyerek bosaldigini hissederim oohh ucurdun beni yaa der
Vajinal orgazmı kolay kolay yaşmadığın için bu soruyu sorman gayet normal ama ikisi birden olunca kadın kendinden geçiyor, sen HATUN kişi olduğun için nasıl bir tepki verirsin tahmin bile edemiyorum
Bu konu bilimsel olarak netleştirilmiştir dünya sağlık örgütü ortalama vaginal orgasmda alınan hazzın 8 kat fazla olduğunu açıklamıştır ama ülkemizde vaginal orgasm yaşayan kadın oranı sadece %32
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ikisinide yaşatmıştım kız arkadaşıma bana klitoral boşalma daha güzel demişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Klitoral olunca illaki alete ferek yok okşayarak surterekte olur vaginalde Alete ihtiyaç var aletin girdiği ilişki elbette keyifli olur. Bence ikiside güzel
evet yaa
Ber önce orayı yalar okşar iyice dinlerken bosaldigini hisseder sonra giriş yaparak vaginal bosalmayi sert kokleyerekk yapar titreyerek bosaldigini hissederim oohh ucurdun beni yaa der
Tabiki vajinal orgazm. Özellikle penisin G noktasına vurması sonrası alınan haz çok keyif veriyor kadına
ama onu cok hızlı ve sık yapmak önemli
Yapabilecek erkek bulmak daha önemli.
evet
👍
Misyoner de hem içine gir hem de klitoral orgazm et hatun zevkten çığlık çığlığa titresin. Buna bayılıyorum.
bence cok iyii
Merhabalar
Bence her kadına göre değişiyor
galiba öyle
Çünkü herkesin zevki fantezisi farklı
Orada mısın
yazar sorusu ile KS erkeğini şu moda soktu 😂😂
ahahahah yaaa
Vajinal orgazmı kolay kolay yaşmadığın için bu soruyu sorman gayet normal ama ikisi birden olunca kadın kendinden geçiyor, sen HATUN kişi olduğun için nasıl bir tepki verirsin tahmin bile edemiyorum
ikisi aynı anda cok farklı amaa
E tamam işte iki farklı zevki aynı anda yaşadığını düşün işte, bir taşta iki kuş misali 😉
Odaklanma ve partnerin eriksiyonun devami meselesi
Oral olan hepsi harika bence insani zevkten uçuruyor 🥰🥰🥰
Bence erkeğin kadını ayakta kucakta ziplattigi pozisyon çok iyi ya.
evettt
Sen en çok ne seviyorsun.
kucakta
Sert davranmasını sever misin erkeğin sana.
Bu konu bilimsel olarak netleştirilmiştir dünya sağlık örgütü ortalama vaginal orgasmda alınan hazzın 8 kat fazla olduğunu açıklamıştır ama ülkemizde vaginal orgasm yaşayan kadın oranı sadece %32
Ben ikisinide yaşatmıştım kız arkadaşıma bana klitoral boşalma daha güzel demişti
bak seen
Klitoral kolaydı ama vajinal bayağı zorlanmıştım 😁😁
Sen yaşadın mı
Evet ama klitoris orgazm 2 defa olursa yeterli oluyor
İkisini hakkıyla yapan adam var mıdır şu an acaba?
Ben iddialıyım yılların tecrübesi💪
Vajinal orgazm haz eşiğini daha yüksekte tutar hazzı şehveti ve arzuyu arttırır
Sana her ikisinide yaşatarım ve kararı da sen ver
isterimm
Burada isterim demek ile olmuyor. İcraat göstermen gerek.
farketmez olda nasıl olursan ol
fark eder ya
emin ol cogu kadın bu dediklerini bilmiyo bile
Alın şu fakeyi pistten
kes
Memeni yerim
ye
75B ise göster bakem
85b
Göster bakem
Ayni anda ikisi bence
Karşındaki öküze bagli