Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vjinal orgazm yoktur. o bir halk efsanesi.
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c&ab_channel=Sa%C4%9Fl%C4%B1khttps://www.youtube.com/watch?v=_JBQiDHntWM&ab_channel=CinselSa%C4%9Fl%C4%B1kEnstit%C3%BCs%C3%BCDerne%C4%9Fi
vajina üremek için yaratılmış iç organdır. iç organlar asla zevk veya gıdıklanma gibi hisleri algılamaz. öyle olsa insan kafayı yer. düşünsen yürürken oturup kalkarken vajina kendi kendine sürtünüp uyardığını. sürekli orgamz olursun ya da adet anında kitleler akarken siz kafayı yersiniz.
kadının klitorisi ile erkeğin pensi anatomik eştir. ana karnında yaratılşışı aynıdır. merkeziniz klitoris.
ama bunun yanında vücudun bir çok erojen bölgesi var onlardan da yararlanka gerek. meselea klitorisin uyarı gönderdiği beyin loplarına memeler de uyarı gönderir. orgazma destek verir.
vajina girişte 2-3 cm kısmı dar içi yumruk hareket edecek şekilde geniştir. bu nedenle ilk giriş penisi hisseder ama daha içerisi penisi kavrayamaz hissedemez.
giriş kasları ve iç dudaklar bağlı olduğu klitorisi uyarır böylece zevk alınır. ama ilişkide bu orgazma yetmez. o nedenle ilişki anında sevişmeye devam etmek diğer erojen bölgeleri uyarmak gerek ya da el ile klitoris ekstra uyarılmalıdır.07 Yorumla
Soran+1 yılVayyyy baya yaralı oldu
Soran+1 yılBu konuda eğitiminiz var galiba
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi aynı aynda çok zevkli oluyor gerçekten. Penis içimde gidip gelirken aynı zamanda klitorisi okşadığında ekstra zevk veriyor. Bide şöyle bir durum var penis 21 cm civarında ise köklendiği zaman kasıklarım aşırı ağrıyor benim ama klitorisimi okşarken köklediğinde o ağrıyı hissetmiyorum. Sebebi ne acaba 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılHanımlar demen ve erkeklerin kadınlardan daha çok cevap vermesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaptir bence o zaman anlarsın nasil zevk aldigini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ben başka şekilde yapıyorum
#domhatun05 Yorumla- +1 yıl
Başa şekil?
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendirmez
- +1 yıl
Tabii ki haklısın Sadece merak ettiğim için sordum
Cevap sahibi+1 yılFazla merak iyi değildir
- +1 yıl
Haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben soleyim vajınal orgzm daha zevkli neden hem erkegı hemde kendın ıtatmın edersın
00 Yorumla İlişki aninda ikisi beraber çook zevkli
00 YorumlaOnce misyoner yaocn sonra dogy kadın uçar zaten
00 Yorumla
+1 yılNeden ilişki yaşamıyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim cevabı
01 Yorumla
Soran+1 yılBende
+1 yılKlitoral
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinal tabiykide 💓
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam