Cinsel Yaşam 23 - 24 yaşlarında erkek cinsel amaçla mı yaklaşır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 sevgilimden son zamanlarda bu enerjiyi almaya başlıyorum son altı buluşmamız evde geçti ve sevisme de oluyor dolayısıyla yani 23 - 24 yaşlarında erkek cinsel amaçla mı yaklaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok cinsel amaçla değil dinsel amaçla yaklaşır tebliğ için... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ciddi soruyorum Yorumla johnrocco44 +1 yıl cinsellik flörtün parçasıdır Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl ciddi söyledim. ilişkinin içinde cinsellikte olur. cinsel duygular olmadan zaten bir ilişki olmaz Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sanırım öyle bu sizinki verme bak gerçek yizunu gör dene 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. bi kaç şekilde anlarsın da 2 satırla nası özetleyim şimdi 0 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Artik olay kendi cikarina dönmüş ilerisi için zor 0 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır kişiden kişiye göre değişir burada karakter önemli herkes aynı değildir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabii ki önceliği cinselliktir. İhtiyaçlarını karşılayacak bir partner bulduysa fırsatı değerlendirir doğal olarak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel ihtiyaçlarını seninle değil başkasıylamı karşılasın asıl sana yaklaşmoyorsa sıkıntı var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eski sevgilim hic benimle cinsel şeyler konuşmazdı ama kız çevresi de çoktu ben kestiremiyorum bu durumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şahsen ben cinsellik istemiyorsam flörtüm swvgilim vs 1 haftadan uzun süre ya ağır depresyonda falanım bişeye canım çok sıkkın ya da artık o kıza olan ilgim bitmiştir ayrılacağım demektir Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keyfine bak. Herşeyi bu kadar kafaya takma. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece sevişme var ise cinsellik amaçlıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her erkek cinsel amaçla yaklaşır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl haklısın gerci Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen öyle. Yorumla Soran +1 yıl artık bende öyle yapıcam ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olması gerekende bu zaten. senin için iyi olur. Yorumla
Weanque Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl ne alaka diger yaşlar yaklaşmazmı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya ben sevgilimden ornek veriyorum Yorumla Weanque +1 yıl yaklaşabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Canı istiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl onu biliyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyor mu kullanıyor mu bilemeyiz. Senin de istiyor canın bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yok cinsel amaçla değil dinsel amaçla yaklaşır tebliğ için...
ciddi soruyorum
cinsellik flörtün parçasıdır
ciddi söyledim. ilişkinin içinde cinsellikte olur. cinsel duygular olmadan zaten bir ilişki olmaz
Sanırım öyle bu sizinki verme bak gerçek yizunu gör dene
bi kaç şekilde anlarsın da 2 satırla nası özetleyim şimdi
Artik olay kendi cikarina dönmüş ilerisi için zor
Hayır kişiden kişiye göre değişir burada karakter önemli herkes aynı değildir.
Tabii ki önceliği cinselliktir. İhtiyaçlarını karşılayacak bir partner bulduysa fırsatı değerlendirir doğal olarak.
Cinsel ihtiyaçlarını seninle değil başkasıylamı karşılasın asıl sana yaklaşmoyorsa sıkıntı var
eski sevgilim hic benimle cinsel şeyler konuşmazdı ama kız çevresi de çoktu ben kestiremiyorum bu durumu
Şahsen ben cinsellik istemiyorsam flörtüm swvgilim vs 1 haftadan uzun süre ya ağır depresyonda falanım bişeye canım çok sıkkın ya da artık o kıza olan ilgim bitmiştir ayrılacağım demektir
Sevişme derken... Ne kadar ileri gidiyorsunuz?
Başka?
Sen istemiyorsan rahatsız olduğunu belli et
E zaten ne saniyodun evlenecek öyle. mi sahip olacaktı sana
Bunu bile bile gitmişsin ama
Ateşle barut misali olur illaki
Keyfine bak. Herşeyi bu kadar kafaya takma.
Sadece sevişme var ise cinsellik amaçlıdır
her erkek cinsel amaçla yaklaşır.
haklısın gerci
aynen öyle.
artık bende öyle yapıcam ya
olması gerekende bu zaten. senin için iyi olur.
ne alaka diger yaşlar yaklaşmazmı
ya ben sevgilimden ornek veriyorum
yaklaşabilir
Dersi. ne çalış
olabilir
Canı istiyor
onu biliyorum zaten
Seviyor mu kullanıyor mu bilemeyiz. Senin de istiyor canın bence
Genelde evet