Cinsel Yaşam Gençler mi daha iyi sekste yoksa olgunlar mi? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gençler mi daha iyi sekste yoksa olgunlar mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 25 yaş altıyla genellikle kafamız uymuyor. Ne tam çıtır ne tam olgun. İkisinin arası bana hitap eden yaş aralığı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Olgun kadınlardır tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değişiyor kişiye göre. Olgun olup bişey beceremeyene de denk geldim, benden ufak olup maşallahı olan gence de. 3 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olgunlardan iyi olan daha çok çıkıyor. 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sınırsız olan genç ya da olgun ama olgunlar çok daha istekli ve sınırsız oluyor 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Bir olguna denk gelirsem bu sorunun cevabını bulacağım 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ben yapamadıktan sonra milletin seksi umurumda değil 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla hiç belli olmaz bazıları doğuştan yetenekli oluyor o konuda 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olgunlar zamanında görmüş geçirmiş olduğundan tecrübelilerdir ayrıntılara sahip olduğundan daha verimlilerdir 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç belli olmaz iki tarafımda iyileri ve kötüleri var 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. genclerın acelesı var sonuc odaklılar olgunlar daha ıyı daha tecrubelı bu kadın ıcınde erkek ıcınde gecerlı 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Olgunlar her zaman alır 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Tecrübe her zaman iyidir. Detaylandırır 😉😉 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Tecrübelisi iyidir 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Olgunlar 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Bilen daha iyi yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
25 yaş altıyla genellikle kafamız uymuyor. Ne tam çıtır ne tam olgun. İkisinin arası bana hitap eden yaş aralığı
Olgun kadınlardır tabi ki de
Değişiyor kişiye göre. Olgun olup bişey beceremeyene de denk geldim, benden ufak olup maşallahı olan gence de.
Olgunlardan iyi olan daha çok çıkıyor.
Sınırsız olan genç ya da olgun ama olgunlar çok daha istekli ve sınırsız oluyor
Bir olguna denk gelirsem bu sorunun cevabını bulacağım
Ben yapamadıktan sonra milletin seksi umurumda değil
Valla hiç belli olmaz bazıları doğuştan yetenekli oluyor o konuda
Olgunlar zamanında görmüş geçirmiş olduğundan tecrübelilerdir ayrıntılara sahip olduğundan daha verimlilerdir
Hiç belli olmaz iki tarafımda iyileri ve kötüleri var
genclerın acelesı var sonuc odaklılar olgunlar daha ıyı daha tecrubelı bu kadın ıcınde erkek ıcınde gecerlı
milf kadınlar der susarım
Kişiden kişiye değişiyor
Olgunlar her zaman alır
Tecrübe her zaman iyidir. Detaylandırır 😉😉
Olgun
Tecrübelisi iyidir
Beni denemedin mi
Olgun
Benim için gençler
Olgunlar
Yaşlılar
Genç