Erkeklerde olgun iyi olur genelde. Kadınlarda genelde olgunları tercih ediyor ama genç daha çok tatmin eder. Ne kadar genç penis o kadar sert. Enerji de fazla. Kadında farketmiyor paso uzansa bile çok şey erkek için. Nadir kadınlar biliyor bu durumu.
Bir görsel tatmin vardır bir de fiziksel tatmin. Mesela çok güzel süslenmiş bir tabaktaki yemeğe bir çatal atarsınız ama tadı hiç hoşunuza gitmez, ya da kötü gözüken ama tadına baktığınızda zevk aldığınız bir yemek gibi.
Yani kimle ne zaman hangi tadı alacağımızı bilemeyiz, genç partner her zaman göze güzel gelir ama iyi bir seks olur mu bilemeyiz.
Genç ama tecrübesiz bir partnerdense sağlık, olgun ama tecrübeli şuh bir kadını tercih ederim.
Seks yapmayı hatta daha doğrusu sevişmeyi bilenle yapmayı tercih eden daha çok tatmin olur.
Ne gencin enerjisi ne de olgunun tecrübesi çıkartır kişiyi zirveye. Saatlerce gir çık yapılsa veya defalarca gir çık yapılmış birisi ile de yapılsa ulaşılamaz o noktaya. Çünkü ne sayıdır önemli olan ne de önceki sayılar.
Önemli olan ne yapacağını ve yapılması gerektiğini bilmek. Bunu kim yapıyorsa Nirvana'ya çıkan yolu bilen o olur.
Şimdiye kadar birçok kişiyle beraber oldum hepsi benden büyüktü. Aramızda yaş farkı olan ilişkim de bile benden 5 yaş büyüktü. Nişanlım 8 yaş büyük. Bekaretimi 19 yaşında verdim yattığım kişi 28 yaşındaydı. Hayatımın hiçbir evresinde yaşıtım ve kendimden küçük kişilere ilgi duymadım. Her ilişkimde de çok zevk aldım
OLGUN OLANLAR Karlı Ve Kaygan zeminde Araç Kullanan şoför Gibidir Aracını Yoldan çıkarmaz Tam yolu ORTALAR güvenli sürüş yapar Mesafesini Korur Ön ve arkadan Mesafe Bırakır Fazla gaza basmaz Frene de fazla basmaz Gayet güvenli Seyahat eder ARACIYLA...💓
Öyle gencler var benim diyen profesyonel or. pudan daha iyi sevisir. Öyle olgun varki oda profesyoneller daha çok zevk verir görmeden bir şey diyemeyiz
Ben bile 30-35 yaş ve daha büyük kadınları tercih ederim.
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
50 yaş üstü ihyarlardan iş çıkmaz hatta hiç vermeyin bunlara. Para konusunda çok pintiler bunlar. Doyurucu seks için 25+ 35+ 40 üstü erkeklerde zevk verir. Gerisi tecrübesiz mal.