Neden sahipsiz olduğunu söylüyorsun ayrıca neden sahipsiz olasın seni yaradan yokmu? Tek değilsin. Karşındakine zaaflarını kim olursa olsun gösterme. Kullandığını düşünecek kadar akillisin neden hala berabersin
23 Yorumla
Soran+1 yılBeraber degilim Şu an ama hep sansini deniyor
Soran+1 yılGorunce yapiyo yazmiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇakıp atmak istiyor işte bunu anlamayacak ne kadar alacak seni oyuncak gibi kullanacak canı sıkılınca atacak.
020 Yorumla
Soran+1 yılGunah degilmi yasida baya büyük benden sirf sahipsizligimden ve safligimdan yarqrlanmaya calisiyo
Cevap sahibi+1 yılHanım efendi bu dönemde vicdanı olan insan mı var Allah aşkına? Kim senin günah olup olmadığını umursar ki herkes kendi menfaatinde. Öyle ko0dumun evlatları ile konuşma.
Soran+1 yılAma bende safim asigim birakamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak hanım efendi. Ben yaklaşık 5 yıldır bu işlerin icerisindeyim. Ego kasmiyorum asla sadece donanımım olduğunu söylemeye çalışıyorum. Dolayısıyla düşünürken kalbinle düşünürsen dünyan başına yıkılır hayatın mahfolur. Fakat düşününce beyninle yani mantiginla düşünürsen benim dediklerimi kendinde anlayabilirsin. Hisler seni ateşe atar. Mantık ise her zaman doğruya götürür. Bu kişi sadece seninle cinsellik peşinde senin gibi sana değer vermiyor. Bunu anlamak bu kadar zor değil.
Soran+1 yılBaşka kizmi yok neden ben
Cevap sahibi+1 yılGuzelsindir. Vücudun guzeldir
Soran+1 yılO kadarda begenmiyo aslinda zamaninda oyleydi
Cevap sahibi+1 yılBegenmese seninle yatmak istemezdi. Beğeniyor. Boyunu kilonu. Örneğin boyun ve kilon kaç.
Soran+1 yılAma o herkesi begeniyo
Cevap sahibi+1 yılSen bana güven sadece boyunu ve kilonu söyle sana herşeyi açıklayacağım.
Soran+1 yıl150 55 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılİşte. Boyuna göre biraz kilon fazla olduğu için vücut hatların var. Erkekler bu tür vucutlaru çok severler. Seni arzuluyor bu çok belli.
Soran+1 yılCiddimisin ya bende yesil isik yakiyorum vermiyorum hirs yapmis olabilirmi o beni birakiyo ben onu birakmiyorum vermiyorumda
Cevap sahibi+1 yılHırs yapmış ek olarak arzuluyor de. İstediğini elde etmek istiyor vermen için herşeyi yapacaktır. Önceden cinsellik yaşadın mı birisi ile.
Soran+1 yılYok yaşamadım ama yazmiyoda gorunce sacma sapan hareketler yapiyo
Cevap sahibi+1 yılYaşamadıysan bakire birisi ile olmak onu daha çok tatmin ediyordur. Seninle yatmak için elinden geleni yapacak.
Soran+1 yılBenim kendi ayagimla gitmemi istiyo seviyorum ya yokluguyla cezaland8riyo beni
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf falan istedi mi senden.
Soran+1 yılYok zaten öyle yazmiyoda ben yazayim istiyo
Soran+1 yılBende yazmadim sa'lak degilim
+1 yılYok kolay görülen kızları kullanmak ister
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay degilim ama
+1 yılGünümüz körü güvenmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPik erkekler böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Asla
04 Yorumla
Soran+1 yılO zamn neden böyle
Soran+1 yılErkekler kiriyo
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme
01 Yorumla
Soran+1 yılVermedim de niye bunu yapiyolar ya bende insanim sirf sahip cikanim yok diye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer